SVT Debatt > Opinion

Tuesday, 18 June, 03:23

SVT Debatt - 12 jun 19 kl. 10:13

”Stoppa drevet mot familjer som vill hemundervisa””Kanske hade barnen i familjen på Österlen inte farit så illa om föräldrarna inte känt sig tvungna att gömma sig för myndigheterna. Ett är säkert, det hade gjort det betydligt lättare för rektorn och social arbetarna på Ystads kommun att göra sitt jobb”, skriver debattören..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Österlen, Ystads

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppa, drevetmot , familjersom vill , hemundervisa
Newsmill - 23 sep 11 kl. 17:09

Stoppa drevet mot KD-ledningens kritiker

http://www.newsmill.se/trackback/39677Vi måste inse att vår partiledare inte är någon helig ko.

Skånskan - 29 maj 18 kl. 06:00

Lilla Drevet tar plats på operan

Den populära podcasten Lilla Drevet gör sin första liveinspelning i hemstaden Malmö 31 maj. Då tar poddens producent och programledare Ola Söderholm plats på Malmö Operas stora scen tillsammans med Jonatan Unge och Moa Lundqvist.
– Det blir en speciell inramning.

Dagens PS - 22 nov 16 kl. 10:34

Fem tips när drevet går

I alla större organisationer pågår ett politiskt spel. Det handlar om makt och om högre positioner, om att få vara med i gänget och om att bli omtyckt. Spelar du dina kort väl kan du bli befordrad.

BT - 18 okt 11 kl. 12:47

Drevet mot Juholt saknar all sans

Journalistdomstolar där varje anklagelse blir till en omedelbar dom och ett krav på omedelbart verkställt straff har ingenting med demokrati att göra. Kvällstidningar och därefter övriga medier vill heller inte stå utanför jaktsäsongen. Drevet jagar inte sanningen.

Dagen - 09 dec 11 kl. 03:00

Drevet mot kungen och Caremaanställda

Om kvinnan i Bibeln som ska stenas säger Jesus de klassiska orden: "Den som är utan synd kastar första stenen". Drevet gick men Jesu ord stoppade alltihop.Vi har drev i dag också.

Västerbottens Folkblad - 31 jan 16 kl. 20:00

Varför uppstod drevet mot Wallström?

I måndagens debattartikel har Rune Berglind gått igenom de faktiska omständigheterna och vad som gäller för en utrikesminister. Så har ett nytt drev startat och ju längre tiden lider tar journalister upp allt mer absurda kopplingar mellan målet för drevet, vår utrikesminister, och ursprungsorsaken, hyrt lägenhet som ägs av fackförbundet Kommunal. Drevet på utrikesministern har nu dragits […].

SVT - 20 feb 19 kl. 17:13

Ola Söderholm om sin nya podcast: ”Ganska lik Lilla drevet”

För en knapp vecka sedan kom nyheten att populära podcasten Lilla drevet går i graven. Nu har Ola Söderholm lanserat sin nya podd Stormens utveckling. Han beskriver den som rätt lik Lilla drevet men med mindre fokus på veckovisa spaningar och mer på övergripande analys..

Aftonbladet - 20 maj 16 kl. 14:13

Spoiler-Stasi kan inte stoppa oss

Lilla drevet fortsätter pladdra helt ohämmat om Game of thrones.

YLE - 16 mar 15 kl. 16:20

Mona Sahlin: Radikalisering bland unga går att stoppa

Det behövs politiskt mod och en öppen debatt för att stoppa den ökande radikalisering bland ungdomar med invandrarbakgrund. Det säger Mona Sahlin, som har ett regeringsuppdrag i Sverige som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism. Det senaste året har allt fler unga också här i Norden rekryterats till Islamiska statens trupper i Irak och Syrien.

DN - 14 maj 19 kl. 14:27

”Stoppa den skadliga styrningen av familjer”

EU vill cementera fast oss i den skadliga styrningen av familjer..

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 17 timmar sedan

”Alla tecken pekar på att världen är på väg åt fel håll”

”Om USA och Ryssland förnyar kärnvapnens roll i sina doktriner så minskar chansen att avhålla Kina från att också upprusta. Det är därför nödvändigt att en majoritet av världens stater i FN har röstat igenom ett nytt avtal, TPNW, som syftar till att förbjuda kärnvapen”, skriver debattören..

SVT Debatt - 14 jun 19 kl. 10:58

”Riksbanken måste omgående utfärda en e-krona”

”Enda vägen framåt är att folket, oberoende av ideologi, kräver att Riksbanken ger ut en e-krona – för att säkra att Sverige har ett betalmedel och en valuta som är demokratiskt förankrad”, skriver debattören..

SVT Debatt - 14 jun 19 kl. 09:55

”Färre män döms när brott felrubriceras på detta sätt”

”Det är mycket olyckligt att brotten inte rubriceras på ett korrekt sätt redan från början, det vill säga som grov kvinnofridskränkning och detta har enligt min uppfattning ett direkt samband med att färre brott än tidigare leder till fällande domar”, skriver debattören..

SVT Debatt - 14 jun 19 kl. 06:00

”Homosexuella män måste leva i celibat för att få ge blod”

”Lagstiftningen kring blodgivare är en gammal och unken restprodukt från den beröringsskräck inför män som har sex med män, som uppstod i samband med AIDS-utbrotten på 80-talet”, skriver debattören..

SVT Debatt - 13 jun 19 kl. 14:48

Mathias Sundin: ”Nätläkarnas intåg kräver förändringar”

Med nätläkare och artificiell intelligens kan sjukvården äntligen börja handla om att upptäcka fel innan de blivit allvarliga och ge människor en makt över sin egen hälsa som de aldrig haft tidigare. Det är en revolution. En dramatisk förbättring som kommer kunna innebära mycket hälsosammare och längre liv, skriver debattören..

SVT Debatt - 13 jun 19 kl. 12:41

”Sabuni bör väljas till ny partiledare”

”Liberalerna behöver en partiledare som förmår göra socialliberalismen relevant i dagens samhälle och vinna väljarnas stöd för liberal politik. Därför är Nyamko Sabuni rätt person att återupprätta Liberalerna som politisk kraft”, skriver debattörerna..

SVT Debatt - 12 jun 19 kl. 13:51

”Oxfam vill förändras och har tagit initiativ”

”Under våra intervjuer hörde vi hur människor inte fick betalt för arbete om de vägrade att ha sex med hjälparbetare. Äldre och funktionsnedsatta var tvungna att vänta längre på mat än flickor som bytte sex mot mat. Ett första steg är att erkänna problem och agera”, skriver debattörerna..

SVT Debatt - 12 jun 19 kl. 09:04

”S-smedjan Tiden försöker trolla bort problemen i skolan”

”Om debattörerna verkligen tror att det löser problemen att trolla bort alla obehöriga så vill jag varna för konsekvenserna. Kraven i grundskolan måste tvärtom upprätthållas och förväntningarna måste höjas generellt sett”, skriver debattören..

SVT Debatt - 11 jun 19 kl. 15:40

Lärarförbundet: ”Öppna plånboken nu, Magdalena!”

”När vi lärare talar om vikten av att investera i barns utbildning, så talar vi faktiskt inte i egen sak. Det handlar om hela landets framtid och välstånd”, skriver debattören..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.