Skånskan > Nyheter

Monday, 17 June, 11:08

Skånskan - 12 jun 19 kl. 10:17

Lantbruksfastighet i Sjöbo har fått nya ägareSjöbo Fastigheten på adressen Fäladsvägen 320 i Sjöbo har fått nya ägare. Köpare är Nader och Caroline Elisabeth Nikouei, 57 och 48 år, från Oxie, och säljare är Birgitta Johansson. Köpet blev klart i maj 2019 och priset blev 2 300 000 kronor. Huset har en boyta på 120 kvadratmeter. I fastigheten ingår 2 hektar betesmark, 1 hektar åkermark och en ekonomibyggnad på 66 kvadratmeter.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sjöbo, Fastigheten, Fäladsvägen, Nader, Caroline Elisabeth Nikouei, Oxie, Birgitta Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lantbruksfastigheti , Sjöbohar , fåttnya , ägare
Länstidningen i Jämtland - 05 maj 18 kl. 09:01

Lantbruksfastighet i Bergs kommun får ny ägare

Carl Magnus Gösta Danielson, 58, är ny ägare till lantbruksfastigheten Storbergstorpet 1:10 i Bergs kommun. Tidigare ägare var Svenska Cellulosa Aktiebolaget Sca. Ägarskiftet blev klart i april....

Länstidningen i Jämtland - 25 maj 18 kl. 09:04

Ny ägare tar över lantbruksfastighet i Föllinge

Lantbruksfastigheten på adressen Ottsjön 164 i Föllinge har bytt ägare. Ny ägare är Pär Johannes Isberg, 29 år, som tar över huset från Erik Olov Eveby. Ägarskiftet blev klart i maj 2018.

Länstidningen i Jämtland - 17 jul 18 kl. 09:01

Lantbruksfastighet i Krokom får ny ägare

Ingrid Sara Angelica Holmström, 37, är ny ägare till lantbruksfastigheten på Vike 908 i Krokom. Tidigare ägare var Karin Ingrid Irene Holmström. Ägarskiftet blev klart i maj 2018.

Länstidningen i Jämtland - 04 nov 17 kl. 09:00

Ny ägare till lantbruksfastighet i Hede

Erika Karin Maria Enckell, 35, från Funäsdalen, är ny ägare till lantbruksfastigheten på adressen Särvsjön 215 i Hede. Huset byggdes 1935 och har en boyta på 70 kvadratmeter. Säljare är John Einar....

ÖstersundsPosten - 04 nov 17 kl. 09:00

Ny ägare till lantbruksfastighet i Hede

Erika Karin Maria Enckell, 35, från Funäsdalen, är ny ägare till lantbruksfastigheten på adressen Särvsjön 215 i Hede. Huset byggdes 1935 och har en boyta på 70 kvadratmeter. Säljare är John Einar....

Norrtelje Tidning - 09 nov 17 kl. 09:00

Ny ägare till lantbruksfastighet i Edsbro

Pernilla Héléne Svensdotter Cason, 49, är ny ägare till lantbruksfastigheten på Norrhenninge 49 i Edsbro. Huset är byggt 1953 och har en boyta på 95 kvadratmeter. Säljare är Per Uno Brolin.

DalaDemokraten - 09 nov 17 kl. 09:00

Ny ägare till lantbruksfastighet i Skattungbyn

Sven Åke Persson, 61 år, från Kumla, är ny ägare till lantbruksfastigheten på adressen Notgata 4 i Skattungbyn. Huset har en boyta på 109 kvadratmeter. Säljare är Hans Ingemar Erssons dödsbo.

ÖstersundsPosten - 29 nov 17 kl. 09:00

Ny ägare till lantbruksfastighet i Hammarstrand

Rolf Bertil Gisslén, 64 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Kullsta 171 i Hammarstrand. Husets byggår är 1910 och det har en boyta på 130 kvadratmeter. Säljare är Anders Helmer Gisslén.

Länstidningen i Jämtland - 29 nov 17 kl. 09:00

Ny ägare till lantbruksfastighet i Hammarstrand

Rolf Bertil Gisslén, 64 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Kullsta 171 i Hammarstrand. Husets byggår är 1910 och det har en boyta på 130 kvadratmeter. Säljare är Anders Helmer Gisslén.

DalaDemokraten - 09 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till lantbruksfastighet i Gustafs

Moa Linnéa Svarf, 22, och Joakim Hans Andersson, 25, är nya ägare till lantbruksfastigheten på adressen Gruvbyvägen 19 i Gustafs. Huset har en boyta på 213 kvadratmeter. Säljare är Lars Christer o....

Norrtelje Tidning - 12 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till lantbruksfastighet i Norrtälje

Christoffer Joakim Larsson, 37, och Ida Linnea Klein, 27, är nya ägare till fastigheten på Gamla Väsbyvägen 61 i Norrtälje. Huset har en boyta på 107 kvadratmeter. Säljare är Jan Axel Jansson.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Första prognosen: Så kan midsommarvädret bli

Skåne/Väder Moln, regn och sol - Midsommarafton ser ut att bjuda på det mesta, enligt en första prognos från SMHI. Men än är inget hugget i sten.Den som hoppas på en tropiskt het midsommar i Skåne lär bli besviken även i år.

Skånskan - 30 minuter sedan

Tre inbrott på två timmar

LUND Under fredagseftermiddagen inträffade två inbrott och ett försök till inbrott under loppet av cirka två timmar i norra Lund.
Det första utfördes vid klockan 15 på Jordbalksvägen då gärningsmannen bröt upp ytterdörren till en lägenhet. Det är ännu oklart vad som stals.

Skånskan - 30 minuter sedan

Elskotrar i lågor

LUND Under måndagmorgonen vid klockan 04.30 har någon tänt eld på en elskoter som stod vid Svaneskolan.
Kort därefter upptäcker en väktare vid den närliggande Stadsparksgatan att det brinner från en till elskoter.

Skånskan - 5 timmar sedan

Midsommarskräck på väg till bioduken

Koko-di Koko-da, Midsommar och A Music Story. På torsdagen var det pressdag för några av sommarens svenska biopremiärer i Filmhuset i Stockholm. Och så visades dessutom en nydigitaliserad kopia av 100-årsjubilerande regissören Arne Mattssons Damen i svart.

Skånskan - 5 timmar sedan

Ridskola hotas av nedläggning

Skurup Sandåkra ridklubb löper stor risk för att läggas ”i vila” redan efter två års verksamhet. Förra årets missväxt och dyra foderutgifter kan bli klubbens dödsstöt.
På tisdag, den 18 juni, hålls ett informationsmöte om den akuta situationen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Sabuni allt när­ma­re

I takt med att allt fler länsförbund i par­tiet Liberalerna of­fent­lig­gör re­sul­tatet av sina med­lems­om­röst­ningar om nästa par­ti­le­da­re rycker Nyamko Sabuni fram som en allt mer san­no­lik seg­ra­re i kampen. Senast var det Skåne­li­be­ralerna som inte alls ovän­tat med­delade att mer än två tred­je­delar av dem som röstat stöder Sabuni.
Även om val­del­ta­gan­det var klart lägre än i EU-valet, un­der 44 pro­cent, skulle det vara svårt för ­led­ningen att gå förbi re­sul­tatet.

Skånskan - 6 timmar sedan

Kvinna låstes in och blev tvingad till sex

MAlmö En 28-årig man dömdes i veckan till fängelse i två år och tre månader.
Rätten fann honom skyldig till en våldtäkt på en kvinna som skedde i hans bostad i februari i år.Mannen och kvinnan hade under kvällen arbetat med ett gemensamt projekt.

Skånskan - 6 timmar sedan

Henrik Jepsen satsar dubbelt i kommunen

Skurup Sedan den 1 juni drivs Fars hatt av Henrik Jepsen och en strid ström av kunder har lockats till de nya bufféerna – och fläsksteken.Han har 40 års erfarenhet som charkuterist, korvmakare, kock och kallskänka och äger Svedala chark & grill tillsammans med sin fru.
Nu driver Svedala chark & grill även Fars hatt, och det bland annat tack vare gäster till restaurangen i Svedala.

Skånskan - 9 timmar sedan

Hong­kong hotat av Ki­nas kom­mu­nism

I Hong­kong fort­sätter de om­fat­tan­de de­mon­stra­tionerna mot ett lag­för­slag skulle ge möj­lig­het till ut­läm­ning till det kom­mu­nis­tiska Kina, som re­dan tagit ett allt starkare grepp om ut­veck­lingen i Hong­kong.
Den Kina­stödda pre­mi­är­mi­nis­tern Car­rie Lam tvingades av pro­testerna att skjuta upp be­hand­lingen av lag­för­slaget, men de­mon­stranterna kräver att det ska dras till­ba­ka helt.
Om det in­förs be­farar op­po­si­tionen, på goda grunder, att Kina skulle kräva inte bara brotts­lingar utan även po­li­tiska mot­stån­da­re ut­lämnade till den rätts­lös­het som råder i Kina.

Skånskan - 9 timmar sedan

Om­för­handla el­näts­för­ord­ningen

I dagarna har ba­ge­ri­fö­re­taget Pågen rap­por­terat om att de skjuter upp sina planer på att ex­pan­dera i Malmö.
Fö­re­taget är av för­klar­liga skäl el­in­ten­sivt och med planer på ökad ka­pa­ci­tet kommer krav på ökad kon­sum­tion av el – nå­got som el­le­ve­ran­tören Eon inte kan till­go­do­se på grund av el­brist.
Den­na ut­veck­ling som vi nu ser är de­fi­ni­tivt inte i sam­klang med Sve­ri­ges ar­be­te för att vara ett innovationsrikt, när­ings­livs­vän­ligt och kon­kur­rens­kraf­tigt land.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.