Expressen > Nyheter

Monday, 17 June, 00:35

Expressen - 12 jun 19 kl. 10:07

En person förd till sjukhus – fick i sig klorpulver på simhallEn person ska ha förts till sjukhus efter att ha fått i sig klorpulver i Nacka simhall.Det var under arbete med ämnet som en person ska ha fått i sig pulvret. – Vi evakuerade simhallen och säkerställde att ämnet inte spridit sig, säger Daniel Lundin, operativ chef vid Södertörns brandförsvar. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nacka, Daniel Lundin, Södertörns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En person fördtill , sjukhusfick i sig , klorpulver, på simhall
Aftonbladet - 26 apr 11 kl. 18:17

Sju till sjukhus efter klorolycka i simhall

Barometern - 02 feb 17 kl. 12:12

Pojke förd till sjukhus efter bad i simhall

Nyheter 24 - 26 apr 11 kl. 18:38

Barn förgiftade barn i simhall


Sex personer, varav fyra barn, fördes till sjukhus sedan de blivit förgiftade i en simhall. ARVIKA. Det var vid 15-tiden som personerna i simhallen plötsligt fick svårt att andas.

Helsingborgs Dagblad - 26 apr 11 kl. 20:21

Elva klorskadade i simhall

Elva personer skadades av klorgas vid en olycka i Arvikas simhall på tisdagen. Skadorna bedöms inte som allvarliga, men samtliga får stanna på sjukhus över natten..

BT - 26 apr 11 kl. 23:16

15 klorskadade i simhall

15 personer skadades av klorgas vid en olycka i Arvikas simhall på tisdagen. Skadorna bedöms inte som allvarliga, men de drabbade fick stanna på sjukhus över natten. Minst sex är barn.

Expressen - 26 apr 11 kl. 23:21

15 skadade vid olycka i simhall

15 personer skadades av klorgas vid en olycka i Arvikas simhall på tisdagen. Skadorna bedöms inte som allvarliga, men de drabbade fick stanna på sjukhus över natten. Minst sex är barn..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

7-åring nära drunkna i simhall

En 7-årig flicka var nära att drunkna i Öjebyns simhall i Piteå i måndags. Tillbudet skedde under lärarledd simundervisning i hallen. När simskolan var slut fick barnen leka själva i landet.

SmålandsPosten - 19 aug 16 kl. 19:03

Simhall utrymd efter gaslarm

Badande i en simhall i Borgholm fick fly giftig klorgas som spred sig. Området spärrades av och alla fördes till sjukhus..

DN - 02 maj 17 kl. 16:46

En till sjukhus efter utsläppt i simhall

En person fick föras till sjukhus efter ett utsläpp i simhallen i Mariestad. Enligt uppgifter ska det vara klor och saltsyra som läckt ut och personer i simhallen klagade på andningssvårigheter och en stickande lukt, rapporterar P4 Skaraborg..

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 17 kl. 16:43

En till sjukhus efter utsläppt i simhall

En person fick föras till sjukhus efter ett utsläpp i simhallen i Mariestad. Enligt uppgifter ska det vara klor och saltsyra som läckt ut och personer i simhallen klagade på andningssvårigheter och en stickande lukt, rapporterar P4 Skaraborg. – De höll.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna länsade vännens konto – bytte ut bankkortet när han sov

Den 28-åriga kvinnan ska ha bytt ut mannens betalkort när han sov och länsat hans konto. Nu åtalas hon misstänkt för bedrägeri. .

Expressen - 1 timme sedan

Viltolycka på E6

En personbil kolliderade under söndagskvällen med en älg, på E6 i höjd med Saxtorp. .

Expressen - 2 timmar sedan

Rapport: Klimatmål kräver dubblat bensinpris

Riksdagspartierna har låtit sig vilseledas. Beslutet att minska utsläppen av koldioxid från transportsektorn (exklusive flyg) med 70 procent mellan 2010 och 2030 bygger på bristfälliga underlag, anser miljödebattören och forskaren Per Kågeson..

Expressen - 2 timmar sedan

44 personer blev hemlösa - då slöt hela staden upp

Branden tvingade 44 personer att evakueras från sina hem.De senaste dagarna har hundratals Malmöbor samlats i en grupp på Facebook för att hjälpa och stötta de drabbade. – Jag har gråtit glädjetårar över att det finns så mycket omtanke, nästan mer än vad jag gråtit över det som hänt, säger Karin Auram Frankenstein, boende i huset.

Expressen - 2 timmar sedan

Ger miljoner för ökad judisk säkerhet i Malmö

Judiska församlingen i Malmö får 40 miljoner kronor av företagsledarna Lennart Blecher och Dan Olofsson för att kunna öka säkerheten, rapporterar Dagens Nyheter..

Expressen - 2 timmar sedan

Lönsboda-sonen hyllas i Hollywood

Paul Ottosson från Lönsboda flyttade till Los Angeles 1987 för att bli rockstjärna. Idag är han en av världens största ljudtekniker med tre Oscarsvinster i bagaget. Nu hyllas han i amerikansk media för sitt arbete med den nya ”Men in Black: International”.

Expressen - 3 timmar sedan

Barack Obamas hyllning: ”Yes we can, Greta”

”Yes we can, Greta”, skriver förre presidenten Barack Obama på Twitter – i ett inlägg om svenska klimataktivisten Greta Thunberg, 16. Obama har 107 miljoner följare på Twitter. .

Expressen - 4 timmar sedan

Man gripen misstänkt för människorov

En man i 20-årsåldern har gripits misstänkt för människorov alternativt olaga frihetsberövande. Enligt polisen upptäcktes det omkring Hallstahammar..

Expressen - 4 timmar sedan

Trafikolycka med fyra bilar på E4 - totalstopp

En trafikolycka med fyra inblandade bilar har skett på E4 vid Nyköping. – Totalt nio personer fanns i bilarna och det uppges att tre personer ska vara skadade, säger Thorbjörn Lindqvist, vakthavande befäl för Sörmlandspolisen. Olyckan har orsakat omfattande köbildning.

Expressen - 5 timmar sedan

Public Service-bolagen fick precis som de ville

THOMAS MATTSSON: Men ”balansen” till kommersiella medier glömdes bort.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.