BT > Nyheter

Thursday, 20 June, 17:05

BT - 12 jun 19 kl. 10:05

JUST NU: Skandalen i Borås utreds av partiet på riksnivåDet kokar inom Socialdemokraterna i Sjuhärad. Mötena duggar tätt. Och nu är också partiet centralt engagerat..
Läs mer på BT
Läs mer om:
JUST NU, Borås, Socialdemokraterna, Sjuhärad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Skandaleni , Boråsutreds av , partiet, riksnivå
BT - 14 nov 12 kl. 00:30

I Borås handlar det inte om att putsa på SD:s fasad

"Mot nya framgångar ? enade, ansvarsfulla och professionella.? Det går säkert att finna liknande formuleringar i andra partiers dokument, men ovanstående är själva slutklämmen i den kommunikationsplan som SD presenterade på kommun- och landstingsdagarna i Västerås förra månaden.

BT - 15 okt 14 kl. 10:38

Boråspolitiker avslöjade känslig info på Facebook

Kommunalrådet Tom Andersson (MP) avslöjade på Facebook en mycket viktigt del av förhandlingarna om makten i Borås. Partiet behåller kommunalrådsposten. Nu spekuleras det i om läckan var ett misstag eller inte.

Cornucopia - 17 jun 16 kl. 11:07

Miljöpartiet ut ur riksdagen i allt fler opinionsundersökningar

MP, Miljöpartiet Islamisterna, åker ur riksdagen i allt fler opinionsundersökningar. Själva tror de att det beror på att de sviker sina ideal, men i verkligheten beror det förstås på att de är fullständigt inkompetenta idealister. Ipsos kontor i Oslo.

BT - 17 nov 17 kl. 17:13

Borås: SD satsar mest på grundskolan

Sverigedemokraternas vill i sin budget satsa på grundskolan - mest av alla partier i Borås. Partiet vill också se trygghetsvärdar och kameraövervakning i utsatta områden i Borås..

BT - 27 aug 18 kl. 05:00

Novus: SD ökar mest i Borås – men mindre än förväntat

Enligt den färska mätningen ökar Sverigedemokraterna med 5,3 procentenheter i Borås. Partiet ökar mest i kommunen – men nationellt går man ännu mer framåt. – Det är en mindre ökning i Borås än vad man hade kunnat vänta sig, säger Liza Pettersson, opinionsanalytiker på Novus..

Aftonbladet - 18 nov 16 kl. 09:50

AKB om ”hora”-skandalen: Har skadat partiet

Barometern - 22 maj 18 kl. 11:28

Miljöpartiet har ingen fullmäktigelista i Högsby

Som det ser ut just nu kommer Miljöpartiet med Gunilla Schollin-Borg i spetsen att vara ute ur leken vid valet i höst. Det finns inga kandidater som vill stå på fullmäktigelistan..

Kristianstadsbladet - 16 nov 12 kl. 11:24

"Skandalen avskräcker nya väljare"

Lena Sundström, som är journalist och författare från Kristianstad, har skrivit böcker om främlingsfientlighet. Hon kommenterar nu Sverigedemokraternas kris.
?

Alliansfritt Sverige - 04 maj 14 kl. 13:54

Snart finns det inga Moderater kvar i Borås

Borås har seglat upp som en av de städer, det är många nu, där precis allt går åt helvete för Moderaterna. Först var det Olle Engström som ställde till det rejält. En kraftig spricka blottades efter att partiet röstade igenom uteslutningen av honom.

BT - 13 nov 12 kl. 07:46

Fler väntas lämnasplittrat SD i Borås

? Partiet är oerhört splittrat.
Så kommenterar en av partimedlemmarna med en hög position i Borås läget just nu.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

25 döda i indisk busskrasch

BT - 30 minuter sedan

Glaas ny tränare i Brynäs

BT - 45 minuter sedan

SMHI: Kraftiga skyfall i Mellansverige

Den som ger sig ut i midsommartrafiken i landets mellersta delar under torsdagseftermiddagen får vara beredd på skyfall, blixtar och dunder. SMHI har utfärdat risk för stora regnmängder i inte mindre än sju län, där 30 till 40 millimeter kan falla under kort tid..

BT - 1 timme sedan

Varberg: Två fordon i krock - ambulans på plats

Larmet kom in vid halv fyra-tiden. .

BT - 45 minuter sedan

Träffsäker skola för sommarlediga barn

Fotboll och ännu mera fotboll har fyllt dagarna för närmare 140 barn och ungdomar under veckan. Lions i Svenljunga har haft fotbollsskola på Högvalla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.