DI > Ekonomi

Tuesday, 18 June, 20:42

DI - 12 jun 19 kl. 10:07

Trots sänkningen av SSAB – Goldman Sachs positiva till europeiska stålsektornMed undantag för svenska SSAB ser den amerikanska investmentbanken Goldman Sachs köpläge i den europeiska stålsektorn. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
SSAB, Sachs, Goldman Sachs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots sänkningenav , SSAB, Goldman, Sachs, positivatill , europeiska, stålsektorn
DI - 22 maj 14 kl. 08:26

SSAB: Goldman Sachs höjer betyget

Goldman Sachs höjer rekommendationen för stålbolaget SSAB till conviction buy (övertygande köp), från tidigare neutral..

DI - 25 maj 15 kl. 09:01

SSAB: Goldman Sachs höjer till köp

Goldman Sachs höjer rekommendationen för SSAB till köp, från tidigare neutral. Riktkursen är 65 kronor. Det framgår av en ny uppdatering från banken..

PrivataAffärer - 12 jun 19 kl. 09:30

Goldman Sachs: Bättre investeringsmöjligheter på annat håll

Efter denna relativa ”outperformance” finns dock bättre investeringsmöjligheter på annat håll, menar investmentbanken Goldman Sachs, som sänker sin rekommendation för SSAB till neutral från köp, något Nyhetsbyrån Direkt tidigare rapporterat. ”Grovplåtspriserna har varit en betydande vinstgenerator för SSAB under de senaste tolv månaderna, men de har börjat komma under tryck i det andra kvartalet”, skriver bankens analytiker i en analysuppdatering. Banken tar ned sina estimat för SSAB mot bakgrund av högre kostnader än väntat för råvaror, i kombination med de lägre stålpriserna.

DI - 10 sep 14 kl. 07:51

Goldman Sachs tar bort SSAB

Goldman Sachs tar bort stålproducenten SSAB från sin så kallade Conviction Buy-lista över de mest attraktiva aktierna. SSAB får dock behålla sin köprekommendation..

Affärsvärlden - 11 dec 14 kl. 08:31

Goldman Sachs: Sälj SSAB

Goldman Sachs sänker rekommendation på SSAB till sälj..

DI - 24 okt 15 kl. 10:42

Goldman Sachs har tröttnat på SSAB

Investmentbanken Goldman Sachs har tröttnat på SSAB och tar ned aktien från köp till neutral. Stålaktien kommer troligtvis fortsatt att pressas av lagerneddragningar och prispress, skriver firman i en analys efter kvartalsrapporten..

DI - 22 dec 15 kl. 19:46

Goldman Sachs sänker SSAB

Goldman, Sachs & Co sänker riktkursen för SSAB till 22 kronor från tidigare 31 kronor..

Affärsvärlden - 13 okt 16 kl. 10:41

SSAB intar Goldman Sachs topplista

Goldman Sachs har tagit bort Nokia från sin Conviction list. In på listan väljs i stället svenska SSAB..

Affärsvärlden - 15 nov 16 kl. 07:24

Goldman Sachs sänker SSAB

Goldman Sachs sänker sin rekommendation för SSAB till neutral från köp. Riktkursen höjs samtidigt från 32 till 35 kronor. Det framgår av en analys..

DI - 24 jan 18 kl. 06:59

Goldman Sachs höjer SSAB

Goldman Sachs höjer SSAB till köp (neutral), riktkurs 59 kronor (47) - BN.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Industribolaget: ”Vi ska vara bäst i branschen”

Kapprustningen för att leda gruvindustrins digitala omställning och samtidigt leverera branschens bästa resultat accelererar för Epiroc som firar ett år på Stockholmsbörsen. ”Vi har branschens bästa lönsamhet och vi tänker inte ge upp den positionen”, säger vd Per Lindberg..

DI - 1 timme sedan

Shanahan säger nej till ministerposten

USA:s ställföreträdande försvarsminister Patrick Shanahan vill inte ta över på permanent basis. Han avsäger sig president Donald Trumps nominering..

DI - 1 timme sedan

Boris Johnsons tar ledningen i andra omröstningen

Den tidigare brexitministern Dominic Raab har eliminerats i den andra rundan av konservativa Tories partiledarval, där efterträdaren till Theresa May ska utses..

DI - 1 timme sedan

Göran Perssons andra stora saneringsjobb

LEDARE. Vid sidan av att hitta en ny vd ligger penningtvätt överst på agendan för Göran Persson. Det arbetet måste styras av effektivitet och inte bara synas verksamt..

DI - 1 timme sedan

Federley hoppar av ledarkamp i EU-grupp

Centerpartiets Fredrick Federley lägger ned sin kandidatur för att bli gruppledare för liberala Förnya Europa (RE) i EU-parlamentet..

DI - 1 timme sedan

Göran Persson: ”Den dagen jag kliver ut ska det vara färdigt”

På onsdagen väljs Göran Persson till ny ordförande i Swedbank, och han tänker inte lämna förrän det är färdigstädat i den krisande storbanken. ”Men jag inbillar mig inte ett ögonblick att det blir lätt”, säger han i en intervju med Di där han också avslöjar vem han söker som ny vd till banken..

DI - 1 timme sedan

Äntligen ordning i Swedbanks styrelse

Det är väl känt att storägarna i Swedbank genom valberedningen har gjort ett katastrofalt ägarstyrningsarbete de senaste åren.  Valberedningen har inte agerat tillräckligt kraftfullt, i flera fall agerat alldeles för senfärdigt och dessutom gjort högst tveksamma rekryteringar. Ett exempel är den förre finansmarknadsministern Peter Norman..

DI - 1 timme sedan

Tietos vd tar sikte utanför Norden efter norska affären

Finska it-konsultbolaget Tieto och norska motsvarigheten Evry går ihop och blir Tietoevry. Vd:n Kimmo Alkio siktar på att expandera utanför Norden i framtiden..

DI - 2 timmar sedan

Stordalen och Lennerhov bygger hotell tillsammans

Hotellkungen Petter Stordalen och Boris Lennerhov, vd för Gekås i Ullared, går samman i en hotellsatsning i Varberg, rapporterar tidningen Fastighetsvärlden. .

DI - 2 timmar sedan

Google Calendar ligger nere i hela världen

Googles kalendertjänst Calendar ligger nere över hela världen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.