DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 11:33

DI - 12 jun 19 kl. 09:59

Nolatos kund spår stark tillväxt i cigarettsubstitutNolatos kund British American Tobacco, BAT, förväntar sig stark tillväxt under 2019 för produkter som är alternativ till traditionella cigaretter. Det rapporterar internationell media på onsdagen efter ett uttalande från bolaget. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
British American Tobacco, BAT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nolatos, kund, spår, stark, tillväxti , cigarettsubstitut
Helsingborgs Dagblad - 13 jun 19 kl. 15:36

Nolatos kund spår stark tillväxt i cigarettsubstitut

Helårstillväxten i segmentet väntas bli 30-50 procent..

Kristianstadsbladet - 12 jan 11 kl. 17:21

Grossist köper Nolatos lokaler

Foto: Peter Åklundh
Leif Hultén Försäljnings AB i Fjälkinge flyttar till Kristianstad.
Lokalerna i Fjälkinge har blivit för trånga och Leif Hultén Försäljnings AB behöver större plats till kontor och lager. I mellandagarna blev affären klar som innebär att bolaget övertar Nolatos fabrik i Kristianstad.

YLE - 27 jan 17 kl. 03:43

Stark autentisering på frammarsch - du ska kunna identifiera dig på många fler webbplatser

Det har hittills varit ganska så byråkratiskt för företag att ge användaren en möjlighet att identifiera sig på ett säkert sätt via sin nätbank eller teleoperatör. Men det ska snart bli både lättare och billigare. I nuläget måste varje företag som vill erbjuda sina kunder stark autentisering, alltså inloggning via internetbank eller mobil ID, teckna skilda avtal med varje bank eller teleoperatör.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ica-butik sålde starköl – utan att veta om det

Ölsugna kunder som handlade på Ica Atterdags i Visby fick sig i förra veckan en oväntad överraskning. Det visade sig att flera flaskor i folkölshyllan i själva verket var femprocentig starköl. Något som uppdagade sig efter att en "besviken" kund hört av sig till butiken.

Skånskan - 02 sep 16 kl. 21:42

Årets företagare har Obama som kund

MALMÖ Lundaföretaget Emerse som bland annat haft president Obama som kund utsågs till Årets Företagare i Skåne av Företagarna vid en samling på Slagthuset i Malmö på fredagen.– Årets Företagare Skåne 2016 visar att med rätt medarbetare, och en spännande, innovativ teknik i en bransch med enorm potential, är en stark tillväxt både optimerad och välgrundad och bara ett modigt telefonsamtal bort, skriver Företagarnas jury i sin motivering.
Emerse har sen 2007 byggt upp tekniska och automatiserade plattformar för annonsering men också börshandel, där företag, föreningar, politiker och andra kan marknadsföra sina produkter eller sitt budskap.

Cornucopia - 30 nov 17 kl. 15:25

Möjlighet att investera i ett bolag som adresserar en stark tillväxtmarknad

Detta inlägg är publicerat av CybAero.

CybAero AB (”CybAero” eller ”Bolaget”) erbjuder fjärrstyrda helikoptersystem (s.k.

Expressen - 15 apr 16 kl. 17:28

Butikens stora miss – alkoholfri öl var starköl

En kund på ÖoB trodde att hen fick med sig en alkoholfri öl hem. Men det var i själva verket en starköl. – Det är allvarligt, så klart, säger Peter Janefjord, ÖoB:s vd-assistent..

Kristianstadsbladet - 07 jan 12 kl. 06:30

Apoteket hjärtat får stark kritik

Lämnade ut fel medicin till kund.
Händelsen har Lex Maria-anmälts och Socialstyrelsen har utrett ärendet och kommit fram till vad som gick fel. Det handlar om att två kunder med snarlika efternamn skulle hämta ut samma medicin fast inte samma dosering.

Aftonbladet - 08 aug 12 kl. 08:18

?En stark etta ? 1,40 spelas?

Bli Plus-kund ? få experternas BÄSTA speltips? VARJE DAG!.

Dagens Media - 25 jul 14 kl. 10:56

Westander: "Den som är stark och snäll måste delta i debatten"

Priset "Hetast i Almedalen" – som i år gick till en företrädare för Westanders egen kund – anklagades för att vara "fejk och påhitt". Nu biter Patrik Westander tillbaka..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Fridolin lärare igen – fick jobb via annons

Gustav Fridolin (MP) har fått nytt jobb. I oktober börjar han som lärare i historia, religion och samhällskunskap på Stadsmissionens folkhögskola i Liljeholmen i Stockholm, skriver Aftonbladet..

DI - 10 minuter sedan

Blandad ränteutveckling under tisdagen

Europeiska statspappersräntor har haft en blandad utveckling under förmiddagen där korta löptider handlas upp svagt, samtidigt som de längre löptiderna handlas något ned. Euron handlas något svagare mot dollarn efter senaste tidens uppgång..

DI - 15 minuter sedan

Resultatlyft för elektronikkedjan efter tung omställning

Elektronikkedjan Netonnet ökade rörelseresultatet från 9 miljoner kronor 2017 till 45,6 miljoner i fjol. Enligt bolaget, som ägs av Siba-familjen Bengtsson, har omorganisation och effektivering av processer gett resultat..

DI - 30 minuter sedan

Leovegas rusar på Stockholmsbörsen

Mobilspelbolaget Leovegas nedpressade aktie klättrar med runt 9 procent på tisdagsförmiddagen. DNB Markets har höjt riktkursen för aktien i samband med en analysuppdatering..

DI - 45 minuter sedan

Stjärnsmäll för skogsblankare efter Billeruds jätteaffär

Tisdagen bjöd på hårda blankarbud i Billerud. Skogssektorn stiger på bred front i spåren av förpackningsbolagets miljardförsäljning av Bergvik Skog Öst till AMF..

DI - 45 minuter sedan

Amorteringskrav orosmoln för bygghandeln

Byggmaterialhandeln har visat tillväxt sedan 2012. Men sedan toppåret 2015 har uppgången mattats av enligt Byggmaterialhandlarnas vd Monica Björk..

DI - 1 timme sedan

Washington Post: Kinesisk bank står inför finansiellt ”dödsstraff”

En kinesisk bank som är involverad i en amerikansk rättslig undersökning avseende penningtvätt samt brott mot sanktionerna mot Nordkorea står inför ett finansiellt "dödsstraff", skriver Washington Post..

DI - 1 timme sedan

Metro dumpar journalisterna: ”Passar inte vår affärsplan”

Den krisdrabbade tidningen Metroplanerar att göra sig av med samtliga journalister, rapporterar Expressen..

DI - 1 timme sedan

Svolder flaggar upp i Magnolia Bostad

Investmentbolaget Svolder har efter en transaktion på måndagen nått upp i ett ägande på drygt 5 procent av kapitalet i hyresbostadsutvecklaren Magnolia Bostad..

DI - 1 timme sedan

Norsk oljefonden öppnar dörren för Rio Tinto och Walmart

Den norska oljefonden, en av världens största statliga investeringsfonder, har hävt blockeringen av ett antal bolag, däribland gruvjätten Rio Tinto och den amerikanska detaljhandelsgiganten Walmart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.