Vagabond > Utrikes

Thursday, 20 June, 23:28

Vagabond - 12 jun 19 kl. 09:30

Därför väljer de flesta ännu bort tåget till utlandetFler skulle ta tåget till utlandet om det vore enklare att hitta, jämföra och boka tågbiljetter på samma sätt som för flyg. Många tycker också att fler nattåg till europeiska städer skulle få dem att välja tåget, enligt en färsk opinionsundersökning. Men allra viktigast av allt enligt resenärerna: att tåget blir lika billigt som flyget..
Läs mer på Vagabond

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför väljerde , flesta, ännu, bort, tågettill , utlandet
SvD - 18 apr 16 kl. 11:39

MP-källa till SvD: Nu vill de flesta ha bort Kaplan

Stödet för Mehmet Kaplan bland Miljöpartiets distrikt var ännu starkt efter förra veckans turbulens. – Men SvD:s avslöjande förändrade allt. Nu vill de flesta ha bort honom, säger en centralt placerad källa i MP till SvD..

SvD - 28 aug 14 kl. 22:14

”S väljer att rycka bort plåstret snabbt”

Både de rödgröna och Alliansen vill ha bort riskkapitalisterna från skolmarknaden. S väljer att rycka bort plåstret snabbt. Fler skolföretag kommer att åka med i rycket.

DN - 02 jun 17 kl. 21:00

”I den akuta klimatkrisen väljer vi nu bort flyget”

När Donald Trumps USA väljer att vända forskning, ansvar och världssamfundet ryggen så ökar ansvaret för oss andra. Nu är det upp till övriga nationer och till organisationer och företag att ta ansvar. Och det är upp till dig och mig.

SN - 21 aug 13 kl. 19:40

Intresset enormt när biofotöljer skänks bort

80 av biograf Elektrons ursprungliga drygt 300 biofåtöljer skänks nu bort och intresset har varit enormt. Vid stängningen igår fanns det bara ett tjugotal kvar. På fredag är det sista chansen för den som vill ha några av de unika Elektron-biofåtöljerna.

GT - 19 aug 15 kl. 11:45

Därför väljer Blåvitt bort stjärnorna i cupen

I kväll spelar IFK Göteborg mot Kristianstad i Svenska cupens andra omgång. Då väljer göteborgarna att vila fyra av sina nyckelspelare. – Vi tar inga risker, säger assisterande tränaren Magnus Edlund till klubbens hemsida..

GöteborgsPosten - 22 apr 17 kl. 07:00

Replik: "Isitt väljer att tramsa bort"

Mark Isitt tramsar bort effekterna av de strategier för stadsutveckling som vi beskriver i boken Stad till salu, skriver författarna Catharina Thörn, Mats Franzén och Nils Hertig i en replik till Mark Isitts artikel publicerad i GP 9 april..

Expressen - 29 dec 18 kl. 09:00

Därför väljer Tom Cruise bort dottern Suri

Tom Cruise träffar inte sin dotter Suri – på eget bevåg.Nu avslöjas orsaken.Skådespelaren väljer sin scientologiska tro framför dottern, rapporterar Radaronline..

Barometern - 10 apr 14 kl. 16:38

Alfsson hoppas ännu på nytt mandat

Sverigedemokraten Thoralf Alfsson hoppas fortfarande att han ska komma med på partiets riksdagslista. Samtidigt ångrar han vissa publiceringar på sin blogg, i alla fall lite. Intervjun publicerad i Barometerns papperstidning 26 mars.

YLE - 25 maj 15 kl. 17:19

Finlandssvenska studenter väljer bort matematik och finska

Bland de som avlagt studentexamen vid de finlandssvenska gymnasierna är det många som inte skriver proven i finska eller matematik. För att bli student måste man avlägga provet i modersmål, utöver det måste man välja tre ämnen av matematik, det andra inhemska språket, ett främmande språk eller realen. Det betyder att man kan välja bort ett av de här proven och ändå bli student.

Cornucopia - 02 mar 17 kl. 10:53

Värnplikten: Regeringen riktar bort fokus från behovet av 6.5 miljarder

Genom att dagen efter Försvarsmakten och ÖB lämnat sitt budgetunderlag och konstaterat att det saknas 6.5 miljarder kronor i anslag, så väljer regeringen att återinföra värnpliktsutbildning. Detta sparar inga pengar, men beslutet kommer för att rikta bort uppmärksamheten från Socialdemokraternas och Miljöpartiets ovilja att anslå ytterligare 6.

Fler nyheter från Vagabond

Vagabond - 14 timmar sedan

Vill du ta med dig ditt husdjur på resan? Tänk på det här!

Att semestra med sitt husdjur har blivit allt vanligare. Men innan man ger sig av är det viktigt att känna till vilka regler som gäller för att få ta med sig sin fyrbenta vän. FirstVets veterinär Caroline Caldemar ger oss svaren..

Vagabond - Igår: 17:10

10 populära resmål – som också är världens värsta länder att jobba i

Flera av de länder vi svenskar helst åker på semester till är de värsta i världen att jobba i. Det framgår i en genomgång gjord av nätverket Schyst resande..

Vagabond - I förrgår: 17:22

Världens bästa flygbolag 2019 har korats

Qatar Airways är världens bästa flygbolag. Det framkommer av Skytrax årliga rankning som baseras på svar från miljontals passagerare världen över..

Vagabond - I förrgår: 14:32

8 svenska fjällklassiker – vandra i storslagna landskap

För att vandra i storslagna landskap eller mysiga avkrokar behöver man inte alltid resa utanför landets gränser. Här tipsar vi om åtta svenska flerdagarsturer som ger dig praktfulla fjällvyer och monumental tystnad..

Vagabond - I förrgår: 10:32

Tågluffa i Sverige i sommar med nya tågluffarkorten

Allt fler väljer att tillbringa semestern i Sverige och resandet med SJ har ökat de senaste åren. Nu gör SJ Sverige mer tillgängligt för unga genom att erbjuda två olika tågluffarkort i sommar..

Vagabond - 17 jun 19 kl. 14:28

Fyndläge på sista minuten just nu

Juni är en populär månad för sista minuten-resor bland oss svenskar. Enligt Resias bokningsstatistik framgår det att Kreta är sommarens hetaste resmål. Och den bästa tiden att fynda en prisvärd resa är nu – vid midsommar vänder priserna..

Vagabond - 17 jun 19 kl. 12:59

Historiska & kulturrika barer världen över – 10 heta tips

Historikern och etnologen Hannes Kongstad startade bloggen A man who walked into a bar med uppfattningen om att barer är en intressant plats för att förstå vår omvärld. Ambitionen är att besöka 1 000 barer. Vi tog del av hans tio favoriter..

Vagabond - 14 jun 19 kl. 14:15

Guide till ett kvinnligare Rom

De mäktiga, geniala, grymma och destruktiva männen står ofta i centrum för både historiker och turister. Med bloggen Romarinnor vill Inger Ehn Knobblocken och hennes man Billy ge besökare en annan, något kvinnligare upplevelse av Rom..

Vagabond - 14 jun 19 kl. 11:52

Då kan du åter ta nattåget från Sverige till kontinenten

I höst eller senast nästa vår hoppas regeringen att det ska vara klart vilka som kan börja köra nattåg från Sverige till kontinenten, en resform som inte funnits sedan Stockholm/Göteborg–Hamburg-tåget lades ner för ett kvartssekel sedan..

Vagabond - 14 jun 19 kl. 12:54

Airbnb lanserar nytt koncept med äventyr i fokus

Sugen på att dra iväg på en resa utöver det vanliga? Nu lanseras "Airbnb Adventures" – ett koncept som ger resenärerna chansen att få uppleva naturliga underverk, kulturer och samhällen som är svåra att nå på egen hand. I dagsläget finns över 200 olika äventyr att välja mellan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.