DN > Nyheter

Monday, 17 June, 12:57

DN - 12 jun 19 kl. 09:43

Sjöstedt attackerade Löfven om välfärdenStatsminister Stefan Löfven utlovade en ”massiv välfärdsoffensiv” när han inledde partiledardebatten i riksdagen. Jonas Sjöstedt gick direkt till motangrepp. – Det räcker inte att hålla fina tal, man måste ha en politik också, sade V-ledaren..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Löfven, Stefan Löfven, Sjöstedt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjöstedt, attackerade, Löfvenom , välfärden
Expressen - 01 maj 13 kl. 16:15

Sjöstedt utmanar Löfven i sitt tal

GÖTEBORG. Jonas Sjöstedt utmanade Socialdemokraterna och Stefan Löfven i sitt första majtal. - Vi sätter oss inte i en regering som fortsätter privatisera välfärden, säger han.

SvD - 07 apr 14 kl. 12:20

Sjöstedt ger Löfven ultimatum

Jonas Sjöstedt ställer ett ultimatum till S och MP. Han tänker inte sitta i en regering som tillåter vinster i välfärden. – Om vi ska sitta i en regering så måste den göra skillnad, säger han..

SvD - 07 apr 14 kl. 12:20

Sjöstedt ger Löfven ultimatum

Jonas Sjöstedt ställer ett ultimatum till S och MP. Han tänker inte sitta i en regering som tillåter vinster i välfärden. – Om vi ska sitta i en regering så måste den göra skillnad, säger han..

Expressen - 05 apr 17 kl. 20:57

Sjöstedt anklagar Löfven för att vara feg och otydlig

Jonas Sjöstedts nya krav på Stefan Löfven inför S-kongressen i helgen: – Vi räknar med att tillsammans med regeringen lägga förslag som tar bort vinstjakten ur välfärden, säger han i kvällens "Bara Politik – med Niklas Svensson". Samtidigt anklagar han statsministern för att vara feg och otydlig..

SmålandsPosten - 02 okt 14 kl. 06:28

Sjöstedt famlar efter vinsten

Ger Sjöstedt efter i samtalen med Löfven kommer han att framstå som en bluff.
I och med att både Centern och Folkpartiet sagt nej till regeringssamarbete tvingas Stefan Löfven att motvilligt återuppta diskussionerna med vänsterledaren Jonas Sjöstedt, vars krav konsekvent varit att vinsterna i välfärden måste förbjudas om han aktivt ska stödja S och MP:s budget.
Som gammal fackbas har Löfven god insikt kring näringslivets förutsättningar.

BT - 05 maj 13 kl. 23:07

Löfven och Reinfeldt i het debatt

Jobben och vinster i välfärden fick det att hetta till när de åtta partiledarna drabbade samman. S-ledaren Stefan Löfven fick det hett om öronen när han krävdes på svar om vem han vill regera med.Efter debatten öppnade Reinfeldt för mer försvarspengar.

BT - 21 aug 14 kl. 17:32

Sjöstedt siktar högt

Jonas Sjöstedt siktar på att bli den första Vänsterpartiledaren som får sitta i en regering. En lista över partiets ministerkandidater är klar och kraven inför eventuella regeringsförhandlingar rangordnade. Vänsterpartiledaren har plötsligt hamnat i centrum i den heta debatten om vem som ska samarbeta med vem efter valet.

Kristianstadsbladet - 26 sep 14 kl. 14:16

Löfven redo att bilda regering

Arkivfoto: Henrik Montgomery/TT
S-ledaren Stefan Löfven är övertygad om att han kan bilda regering och presentera en budget med tillräckligt stöd, uppgav han på en pressträff med riksdagens talman Per Westerberg.
Stefan Löfven räknar med att kunna presentera en regering på fredag nästa vecka. Löfven uppgav också att han räknar med att kunna lägga fram en budget som kan godkännas av riksdagen.

Sydsvenskan - 06 maj 16 kl. 20:25

Vinden blåser inte Vänsterpartiets väg. För Löfven finns andra möjligheter.

Vänsterpartiets pågående kongress i Örebro handlar en hel del om att ställa ultimatum. Partiledaren Jonas Sjöstedt ställer ultimatum för fortsatt regeringssamarbete. Men Vänsterpartiets Skånedistrikt vill gå ännu tuffare fram.

BT - 01 sep 14 kl. 22:18

Löfven dömdes ut av Reinfeldt

S-ledaren Stefan Löfven flirtade öppet med borgerliga partier, men dömdes ut av Fredrik Reinfeldt som ej värdig att leda landet. Stundtals sprakade det till och ibland var det lite plumpt. Men det gick inte att ta miste på att valet närmar sig, när riksdagspartiernas ledare drabbade samman i Aftonbladets partiledardebatt.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

”Sabuni banar väg för högern”

Socialliberalismen skulle försvinna..

DN - 1 timme sedan

Ställningen i L-kampen: Sabuni–Ullenhag 110–11

Majoritet av rösterna till Sabuni på landsmötet – om ombuden följer länsförbunden..

DN - 1 timme sedan

Man som rekryterade tiggare döms för människohandel

En 34-årig man döms för människohandel av hovrätten över Skåne och Blekinge, skriver Sydsvenskan. Mannen, som är från Rumänien, rekryterade två landsmän att tigga i Malmö. 34-åringen ska sedan ha tagit alla pengar från de två rekryterade männen..

DN - 1 timme sedan

Preems utbyggnad ska prövas av domstol

Mark- och miljööverdomstolen tar upp omstritt ärende..

DN - 4 timmar sedan

H&M:s försäljning ökade mer än väntat

H&M:s försäljning steg med 6 procent i det andra kvartalet (mars-maj) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019, jämfört med samma kvartal året innan då försäljningstillväxten var oförändrad. .

DN - 5 timmar sedan

Petad Blackstenius mållös i landslaget i över ett år

NICE. Hon petades mot Thailand och har inte gjort mål i landslaget på över ett år.  Hur påverkar måltorkan Stina Blackstenius inför torsdagens VM-drama mot USA?

DN - 7 timmar sedan

Uruguay inledde med storseger

Uruguay hade inga problem i sin premiärmatch mot Ecuador i Copa América. Firma Cavani och Suarez låg bakom 4–0-segern. Inbjudna Qatar skrällde och tog poäng mot Paraguay..

DN - 7 timmar sedan

Explosion i Flemingsberg

En explosion har inträffat i Flemingsberg söder om Stockholm. Räddningstjänst och polis larmades klockan 01.24 om en händelse vid en pizzeria och en bensinmack..

DN - 7 timmar sedan

”Med Sabuni är det kört för Liberalerna”

Hennes Trump-liknande stil skulle skrämma bort traditionella väljare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.