DI > Ekonomi

Thursday, 27 June, 08:04

DI - 12 jun 19 kl. 09:42

First North-bolag rusar på avtal med Caverion SverigeFirst North-listade Enersize rusar efter att bolaget meddelat ett tvåårigt samarbetsavtal med Caverion Sverige. Aktien handlades som mest upp strax över 70 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
North, Caverion Sverige, Enersize

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: First, North-bolag, rusar, avtalmed , Caverion, Sverige
DI - 28 jun 17 kl. 16:43

First North-bolag rusar 300 procent

Det First North-listade sjölogistikbolaget Pallas Group rusar med omkring 300 procent efter att bolaget meddelat att man förvärvar Smart Energy Sweden Fuels. Bägge bolagen ingår i samma koncern..

DI - 04 mar 19 kl. 09:33

First North-bolag rusar efter investering från kändisbackad fond

First North-bolaget Climeon rusar med drygt 30 procent i spåren av att Breakthrough Energy Ventures, BEV, investerar 115 miljoner kronor i finansieringsbolaget Baseload Capital som Climeon är delägare i. .

DI - 17 apr 19 kl. 14:44

First North-bolag rusar 26 procent efter Japan-order

First North-listade Cell Impact har fått en utvecklings och teknikvalideringsorder från den japanska bilunderleverantören Nakanishi Metal Works. Aktien rusar med drygt 26 procent på onsdagen. .

Affärsvärlden - 23 jan 18 kl. 12:09

First North-bolag i avtal med SOS och Länsförsäkringar

First North-listade Frisq har tecknat avtal med SOS International och Länsförsäkringar, enligt ett pressmeddelande..

DI - 26 sep 17 kl. 16:01

First North-bolag rusar på börsen efter ny order

First North-listade Deflamo har fått en order som innebär ett genombrott på ett nytt marknadssegment, skriver Deflamo i ett pressmeddelande..

DI - 18 sep 17 kl. 11:49

First North-bolag tecknar avtal i Kina

Enzymbolaget Genovis, som handlas på First North, har tecknat ett distributionsavtal med kinesiska Beijing Zhongyuan för försäljning på den kinesiska marknaden. Avtalet omfattar samtliga Genovis produkter. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 24 maj 19 kl. 16:08

First North-bolag rusar tvåsiffrigt på fyraårigt avtal

Frist north-listade Advenica tecknar avtal med ett svenskt energibolag värt cirka 29 miljoner kronor..

DI - 13 jul 18 kl. 09:37

Nytt biotech-rally – First North-bolag rusar efter avtal

Biotechbolaget Xbrane rusar under fredagsmorgonen efter att ett nytt samarbetsavtal presenterats.  "Vi kunde inte ha funnit en bättre partner för samarbete och kommersialisering av Xlucane", säger Martin Åmark, vd på Xbrane, om avtalet. .

DI - 30 sep 13 kl. 12:37

Storägare lyfter First North-bolag

Två storägare i ett First North-bolag har på kort tid lyckats prata upp aktien rejält genom att skicka ut två pressmeddelanden..

DI - 02 maj 18 kl. 22:13

First North-bolag: Vi kan sänka grafitpriset i en Tesla med 40 procent

När råvarubehovet för batterier till bilindustrin väntas explodera inom några år står ett litet First North-bolag redo med en viktig tillgång: Billig grafit från en gruva i Hälsingland. Enligt vd:n kommer bolaget kunna sänka priset på grafit i ett batteripack till en Tesla med 40 procent..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

H&M:s resultat i linje med förväntningarna – sänker antalet planerade nya butiker

Modejätten H&M redovisade på torsdagen ett rörelseresultat på 5.935 miljoner kronor för det andra kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår. Analytikerna hade i snitt väntat sig ett rörelseresultat på 5.

DI - 4 minuter sedan

BAUHAUS väljer fortsatt samarbete med Resurs Bank

BAUHAUS väljer att fortsätta sitt samarbete med Resurs Bank som leverantör av betallösningar. Tillsammans med Resurs ser BAUHAUS möjligheter att, med kundens köpupplevelse i fokus, ytterligare knyta ihop handeln i butik och online och på så sätt skapa ännu bättre förutsättningar för högre snittköp och lojalitetsdrivande försäljning..

DI - 15 minuter sedan

Recyctec flaggar för kraftiga störningar hos leverantör

Återvinningsbolaget Recyctec meddelar att kraftiga störningar och förseningar i inleveranser av avfallsråvara från leverantören i Norge, NSO, föreligger. Detta påverkar produktionsvolymen av monoethylen glykol som är en viktig bulkvara till den kemitekniska industrin. .

DI - 15 minuter sedan

Trump ryter till mot indiska hämndtullar

USA:s president Donald Trump riktade på torsdagen kritik mot Indien för de höjda importtullar som landet infört på ett antal amerikanska varor. .

DI - 30 minuter sedan

Skanska tar tilläggsorder i USA värd 790 miljoner

Byggbolaget Skanska har tecknat avtal gällande en tilläggsorder i västra USA för 85,5 miljoner dollar, motsvarande 790 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Stjärnanalytikerns tips rusade 150 procent – här är tre nya favoriter

Han koras som den bästa medicinbolagsanalytikern och har prickat in bolag som klättrat över 100 procent.  För Di avslöjar Carnegies Erik Hultgård sina tre favoritaktier just nu, där två av dem är uppköpskandidater.  ”Det kan ske när som helst egentligen, men fönstret är öppet nu fram till lansering”..

DI - 30 minuter sedan

Nya problem hittade hos Boeing 737 Max

USA:s luftfartsmyndighet, FAA, har hittat en ny säkerhetsrisk på markbundna Boeing 737 Max orelaterad till de två tidigare krascherna. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor..

DI - 45 minuter sedan

Huawei förlorar företagshemlighetstvist i USA

En jury i den amerikanska delstaten Texas fann på onsdagen kinesiska Huawei skyldigt till att ha kommit över företagshemligheter från chipbolaget Cnex på ett otillåtet sett men nekade det amerikanska bolaget skadestånd. Det rapporterar Wall Street Journal.  .

DI - 1 timme sedan

Här är finansrävarnas första förvärv

Finansduon Tomas Billing och Fredrik Karlsson gör första förvärvet till sitt nybildade investmentbolag Röko, bara en dryg månad efter starten..

DI - 1 timme sedan

Vinsterna i kinesiska industriföretag sjönk under årets första fem månader

Vinsterna i kinesiska industriföretag sjönk 2,3 procent under januari-maj, jämfört med samma månader föregående år. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.