Skånskan > Nyheter

Wednesday, 26 June, 03:43

Skånskan - 12 jun 19 kl. 09:37

Stal gasolspis från husbilRöstånga En Röstångabo har polisanmält en stöld i dennes husbil. Stölden ska ha skett i samband med att husbilen var på reparation mellan den 20 maj och 1 juni. Smågrejer och en gasolspis ska ha stulits. Stöldgodsets värde uppgår, enligt polisanmälan, till 2 000 kronor. Händelsen rubriceras som stöld ur motordrivet fordon..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En Röstångabo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stal, gasolspisfrån , husbil
Barometern - 10 nov 16 kl. 17:34

Fräcka tjuvar stal ny husbil

En husbil värd 800 000 kronor stals från ett företag natten till torsdagen. Polisen efterlyser tips från allmänheten..

SmålandsPosten - 10 nov 16 kl. 17:34

Fräcka tjuvar stal ny husbil

En husbil värd 800 000 kronor stals från ett företag natten till torsdagen. Polisen efterlyser tips från allmänheten..

Hela Gotland - 18 okt 18 kl. 17:51

Duo stal husbil och förberedde inbrott på Ica

De två män som i mitten av september stal en husbil i Visby och sedan körde till Fårösund för att där försöka bryta sig in på Bungehallen dömdes på torsdagen för ett flertal brott..

Barometern - 11 mar 14 kl. 15:00

Husbil stals från företag

Någon gång sedan i fredags tog sig en eller flera gärningsmän in på Kalmar husvagn och fritids område på Fölehagsvägen och stal en husbil. Fordonet, som är av fabrikatet Adriatic, värderas till cirka 300000 kronor. Polisen har gjort en teknisk undersökning av brottsplatsen för att säkra spår..

Sydöstran - 05 nov 15 kl. 15:05

Någon stal en husbil på Bygatan

Uppsalanyheter.se - 11 sep 14 kl. 04:43

Ligan stal deras husbilar - försäkringsbolagen vägrar att ersätta förlusten

Familjen Johansson från Uppsala och småföretagaren Torbjörn Malm från Hägersten blev utsatta för samma liga när man hyrde ut sina husbilar. I båda fallen hyrde bedragaren en husbil och lämnade aldrig tillbaka den.Familjen Johansson från Uppsala och småföretagaren Torbjörn Malm från Hägersten blev utsatta för samma liga när man hyrde ut sina husbilar.

Alingsås tidning - 03 apr 14 kl. 16:45

Inbrottstjuvar stal husbil - slog till mot företag i natt 

SOLLEBRUNN: Under natten mot torsdagen drabbades PR-Husbilar av ett inbrott – en husbil, samt flera databoxar ur bilar, stals..

GT - 01 apr 15 kl. 09:34

Tjuv bröt sig in i husbil – stal pass

En familj som låg och sov i sin husbil blev av med sina pass. Detta efter att en inbrottstjuv hade tagit sig in i husbilen. Tjuven hade dyrkat upp dörren..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Män stal husbil i Mellerud

Två män från Polen åtalas för grov stöld i Mellerud. Natten mot den 26 februari i år ska männen ha tagit sig in hos en bilhandlare och lämnat platsen i en stulen husbil..

LV - 21 okt 16 kl. 16:17

Stal husbil och verktyg i Hultsfred – greps när han försökte lämna landet

I samband med ett företagsinbrott i Hultsfred stals, utöver verktyg och arbetsfordon, en ny husbil. Efter att polisen skickat ut ett zonlarm kunde husbilen hittas – vid Öresundsbron..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 7 timmar sedan

Larm om brand på skola

Malmö Enligt larmet ska det brinna i en byggnad på Gullviksskolan.Räddningstjänst har ryckt ut till platsen för närmare kontroll. Det är inledningsvis oklart om någon är skadad i samband med händelsen.

Skånskan - 9 timmar sedan

Hus i Höör har fått nya ägare

Höör Fastigheten på John Tillmans Väg 4 i Höör har fått nya ägare. Köpare är Tobias Lidberg, 31, och Filippa Blomander, 28, och säljare är Brita Åhman. Köpet blev klart i maj 2019 och priset blev 2 600 000 kronor.

Skånskan - 11 timmar sedan

Unga luras in i bedrägerier på sociala medier

INRIKES Polisen varnar för bedragare som försöker locka unga till att begå bedrägerier via platsannonser. Med hjälp av sociala medier kan bedragarna nå ut till ungdomarna.Det är kriminella ligor som ligger bakom kampanjerna och har som avsikt att rekrytera ungdomar, skriver DN.

Skånskan - 11 timmar sedan

Författare gästar museet

TORUP Sommar och ledighet står för dörren och på Statarmuseet i Torup öppnas dörren på söndag den 30 juni för ett författarbesök.
Med start klockan 14 kommer författaren Kjell Eriksson till museet för att berätta om sin senaste bok, den första i en ny trilogi – Den skrattande hazarden.
Arrangemanget är öppet för alla med fri entré..

Skånskan - 11 timmar sedan

Nya ägare till fastighet i Teckomatorp

Teckomatorp Dan Wahlgren, 54, och Anette Eva Maria Sepiolo, 44, har tagit över fastigheten på adressen Garvaregatan 7 i Teckomatorp från Christine Kia och John Lynghamar. Ägarbytet blev klart i juni 2019 och köpesumman blev 2 995 000 kronor. Huset byggdes 2010 och har en boyta på 125 kvadratmeter.

Skånskan - 12 timmar sedan

”Det finns ingen logik och rättvisa i det här”

HÖRBY Kommunalrådet Cecilia Bladh in Zito (SD) menar att de domar som har kommit om strandskyddet i området inte ger kommunen något manöverutrymme.
– Vi har verkligen gjort vad vi har kunnat, säger hon.Skånskan har i flera artiklar uppmärksammat den långdragna strandskyddstvisten på fastigheten 25:6 – det vill säga Elisabet och Alf Anderssons fastighet.

Skånskan - 12 timmar sedan

Kommunen grusar deras stugdröm – igen

HÖRBY Uppförsbacken fortsätter för Elisabet och Alf Andersson, som i flera år har kämpat mot myndigheterna för att få strandskyddsdispens för ett nytt fritidshus vid Ringsjön. Kommunstyrelsen sade i början av juni ännu en gång nej till deras ansökan.
– Vi är oerhört besvikna, säger Elisabet Andersson.

Skånskan - 12 timmar sedan

Hemlösa familjer utan hjälp

Strukturellt hemlösa ska inte erbjudas hjälp med bostad i Malmö längre. Det beslutade arbetsmarknads- och socialförvaltningens tjänstemän i maj. Det utan att informera politikerna.

Skånskan - 12 timmar sedan

Hovrätten skärper straffet för Höörsbo

höör Precis som tingsrätten menar hovrätten att det inte ska räknas som mordförsök när en 23-årig man från Höör utdelade ett oprovocerat hugg mot sin pappa med en kökskniv. Ändå väljer hovrätten att skärpa straffet till sju månaders fängelse för misshandeln som skedde.Det var i september i år som mannen hamnade i konflikt med sin pappa på en adress i kommunen.

Skånskan - 12 timmar sedan

Blev lurad om bebisprodukt

ESLÖV En kvinna har gjort en polisanmälan där hon uppger att hon blivit utsatt för ett annonsbedrägeri. Kvinnan köpte en bebisprodukt av en annan kvinna, via en annons. Hon betalade 500 kronor via Swish.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.