UT > Nyheter

Tuesday, 25 June, 13:38

UT - 12 jun 19 kl. 09:22

Tranemo väntas missa målet – med 8,4 miljoner kronorTranemo kommun faller 8,4 miljoner kort för att nå det uppsatta resultatmålet enligt den ekonomiska prognosen som presenterades under måndagens kommunfullmäktigemötet. Anledningen är främst att de statsbidrag man räknat med inte betalas ut men trots det visar kommunen gröna siffror..
Läs mer på UT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tranemo, väntas, missa, måletmed , 8,4miljoner kronor
BT - 10 jun 19 kl. 22:10

Tranemo väntas missa målet – med 8,4 miljoner kronor

Tranemo kommun faller 8,4 miljoner kort för att nå det uppsatta resultatmålet enligt den ekonomiska prognosen som presenterades under måndagens kommunfullmäktigemötet. Anledningen är främst att de statsbidrag man räknat med inte betalas ut men trots det visar kommunen gröna siffror..

UT - 07 jan 14 kl. 09:49

Stephan vill sköta företaget från Mossebo

För tio år sedan var Stephan Bergman med och uppvaktade kommunalrådet i Tranemo med en bit bredbandskabel. Nu kan han äntligen se fram emot att kunna jobba hemifrån. Då för drygt tio år sedan var han nyinflyttad till Mossebo och hade hoppats på att ibland slippa åka till Borås och istället kunna jobba hemifrån.

UT - 08 nov 14 kl. 08:28

Stor fiberutbyggnad på gång i glesbygden

Fiberutbyggnad i glesbygden. Det är senaste satsningen som den ideella, ekonomiska föreningen Landsbygdsnät i Tranemo (LiT) planerar.
– Det kan handla om en investering på totalt närmare 40 miljoner kronor, säger Kent Halldén i föreningens styrelse.

Fler nyheter från UT

UT - 30 minuter sedan

Lise Nordin har fortfarande ett grönt hjärta

Det finns ett liv efter riksdagen. För miljöpartisten Lise Nordin fortsätter engagemanget för en hållbar miljö. Med en niomånaders son är arbetet för en hållbar utveckling viktigare än nånsin, säger hon till UT.

UT - 2 timmar sedan

SVT krossade Vedum

Södra Ving/Timmele klättrar i tabellen efter att ha besegrat Vedum stort. Nu är laget uppe på samma poäng som serieledaren Mariedal..

UT - 4 timmar sedan

Lars Näslund: När det är tyst från polisen läggs anonyma utpekanden i brevlådan i Timmele

När det brinner på en skoltoalett. När en bil kör sönder en fotbollsplan. Då är det särskilt viktigt att polisen, polisen i Ulricehamn, visar framfötterna.

UT - 5 timmar sedan

Debatt: Populistiskt av NU före valet att lova allt till alla

Kommunfullmäktiges majoritet beslöt att onsdags att uppdra åt minoritetsstyret i Ulricehamn, Centerpartiet och Nya Ulricehamn, att i september redovisa en åtgärdsplan för att få en ekonomi i balans. Nu efterlyser Klas Redin (S) och Adela Brkic Carlsson (L) ”modigt ledarskap”. .

UT - 17 timmar sedan

Sjuhärad: Stenkastning mot bilar på 27:an

Under måndagskvällen kom det in rapporter om att ett par ungdomar ska ha kastat sten mot bilar från en bro i Tranemo. .

UT - 15 timmar sedan

Ingen promenadseger för UIFK

Att UIFK skulle besegra jumbon Ulvåker var det nog ingen som tvivlade på. Men det blev inte lika lätt som de hade trott. – Vi vann ju och tog tre poäng, men vi var inte så bra som vi kan vara, säger Maja Udd..

UT - 16 timmar sedan

Bensinmack i Ulricehamn först ut med nytt koncept

Circle K lanserar ett nytt koncept med ett större fokus på mat. Stationen i Ulricehamn blir en av de första bensinstationerna med det nya butikskonceptet. .

UT - 18 timmar sedan

Gamla handelsträdgården får 16 parhus – alla med eget orangeri

Nio år efter att kommunen köpte området är det nu klart hur delar av den gamla handelsträdgården ska se ut. – Vi har ritat 16 parhus som ska präglas av den gamla miljön. Varje hus får ett orangeri i söderläge i anslutning till köket, säger byggaren och arkitekten Henrik Persson Hvarfner..

UT - 20 timmar sedan

Inte oborstat på Sagans förskola

Efter varje lunch borstar barnen på Sagans förskola tänderna. Detta som ett led i ett tandvårdsprojekt. .

UT - 20 timmar sedan

Efraimsson lyckades bäst i Åhus

Både Vilma Efraimsson och Amanda Lindahl deltog i förra veckans tävling i Swedish golf tour i Åhus, och det var den förstnämnda som tog den högsta placeringen av UnGK:arna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.