DN > Inrikes

Sunday, 16 June, 18:34

DN - 12 jun 19 kl. 09:24

Finansministern: Behöver 560 nya äldreboenden för att täcka behovenEnligt finansministern kommer det att behöva byggas 560 nya äldreboenden och 75 nya vårdcentraler de kommande åren för att täcka behoven av vård och omsorg..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FinansministernBehöver , 560nya , äldreboendenför att , täcka, behoven
Expressen - 03 jun 18 kl. 23:51

Larmet: Akut brist på äldreboenden i Sverige

Bristen på äldreboenden i landet är på många håll akut. Flera kommuner har underskott på platser samtidigt som en större del av befolkningen blir allt äldre.Fram till 2026 kommer det att krävas 700 fler äldreboenden för att täcka behovet, enligt finansdepartementet, rapporterar SVT Nyheter..

Skånskan - 26 apr 19 kl. 09:27

Nya krav på äldrevården – en svår nöt att knäcka

eslöv Den kommunala hälso- och sjukvården är hårt ansträngd och underbemannad. Det behövs mer personal – men pengar saknas att anställa för.Bilden förmedlas i en rapport som politikerna i vård- och omsorgsnämnden nyligen tagit del av.

Barometern - 18 jun 13 kl. 12:44

Tankar och toaletter placeras ut efter vattenläcka

3 000 hushåll i Nybro saknade vid 22-tiden fortfarande vatten efter en stor vattenläcka vid lunchtid på tisdagen. I väntan på att man skulle hitta läckan körde kommunen ut tankar med dricksvatten på flera platser. Även toaletter är på väg, eftersom det inte går att spola.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stor vattenläcka i Sandviken

Under tisdagsmorgonen gick en vattenledning av vid Parkbadet i Sandviken, vilket gjorde att 900 kubikmeter vatten läckte ut på gatan utanför och blev till en isbana.Källaren i Parkbadet fylldes med vatten och lokalen fick stängas helt. Läckan orsakade även problem för tre grundskolor som fick slå igen, samt äldreboenden där man hade problem med att utföra de vardagliga sysslorna.

Sydöstran - 17 jul 17 kl. 06:00

Karlshamn behöver inte fler äldreboenden

Under fredagen kom en glädjande nyhet: Karlshamn har vårdplatser nog för att täcka behovet av särskilda boenden för äldre fram till 2024..

Kristianstadsbladet - 10 jun 14 kl. 17:56

Sjätte finansministern på fyra år

Krislandet Grekland har fått sin sjätte finansminister sedan skuldkrisen slog ut landet från kapitalmarknaden våren 2010. Det blir Gikas Hardouvelis, professor från Piraeus universitet, som tar över.
Redan före det att han formellt tillträtt står det klart att Hardouvelis inte får någon smekmånad på jobbet.

TA - 10 jun 14 kl. 17:56

Sjätte finansministern på fyra år

Krislandet Grekland har fått sin sjätte finansminister sedan skuldkrisen slog ut landet från kapitalmarknaden våren 2010. Det blir Gikas Hardouvelis, professor från Piraeus universitet, som tar över.
Redan före det att han formellt tillträtt står det klart att Hardouvelis inte får någon smekmånad på jobbet.

BT - 10 jun 14 kl. 17:56

Sjätte finansministern på fyra år

Krislandet Grekland har fått sin sjätte finansminister sedan skuldkrisen slog ut landet från kapitalmarknaden våren 2010. Det blir Gikas Hardouvelis, professor från Piraeus universitet, som tar över. Redan före det att han formellt tillträtt står det klart att Hardouvelis inte får någon smekmånad på jobbet.

YA - 06 okt 14 kl. 03:50

Ska staten knäcka bankerna?

Människor med dåligt minne är ofta lyckliga; de har ju glömt vad de har gjort.
Motsatsen gäller dem med gott minne; de kommer ihåg vad alla sagt och skrivit, och har därför fått en pessimistisk syn på mänskligheten. Bankerna har några år gått med vinst.

SR - 03 apr 16 kl. 21:29

Finansministern: Ett olämpligt sätt att arbeta

Det har kallats tidernas största dokumentläcka och den avslöjar bland annat att den svenska banken Nordea erbjuder sina rikaste kunder att undvika skatt i skatteparadis..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Järvaveckan slår besöksrekord

För tredje året i rad har tusentals människor samlats på Spånga idrottsplats under Järvaveckan. Nu står det klart att arrangemanget slår rekord - med över 40 000 besökare. – Om vi gör detta varje år kommer vi tillsammans kunna vända utvecklingen i de här områdena, säger grundaren Ahmed Abdirahman..

DN - 3 timmar sedan

Skåne ställer sig bakom Nyamko Sabuni

Medvinden forsätter för Nyamko Sabuni kampen om att bli Liberalernas nästa partiledare. På söndagen ställde sig Skåne, som är ett va de tre stora länsförbunden, bakom henne. .

DN - 4 timmar sedan

Djuravföring trolig orsak till vattenepidemin i Norge

Det är troligen avföring från djur som ligger bakom vattenepidemin i norska Askøy visar nya provsvar, rapporterar VG..

DN - 4 timmar sedan

15.00 Följ Sverige-Thailand direkt

Sverige möter Thailand i sin andra match i fotbolls-VM i Frankrike. Följ DN:s direktrapportering här..

DN - 4 timmar sedan

Klart: Henrik Larsson tillbaka i Helsingborg

Per-Ola Ljung fick sparken av Helsingborgs IF.  Nu är ersättaren klar – Henrik Larsson är tillbaka i klubben han lämnade efter säsongen 2016. .

DN - 7 timmar sedan

Konsertrecension: ”Misreading Beethoven” imponerar med röjig Sjunde symfoni

Det börjar med ”Avskedssymfonin” av Haydn och följs av Bowie, Elvis och Goldbergvariationerna. Men ”misstolkningen” av Beethovens Sjua är häftigast, med ett sjuhelvetes ös..

DN - 8 timmar sedan

Nattåg mot Göteborg och Stockholm fast i Ånge

Fyra nattåg på väg mot Göteborg och Stockholm sitter fast i Ånge sedan 03.00-tiden natten mot söndagen, efter att det uppstått ett elfel.  – Vi har ingen prognos för när det kan vara åtgärdat, säger Denny Josefsson på Trafikverket vid 10.

DN - 10 timmar sedan

Därför lägger sig Hollywoodstjärnor i ett östtyskt borgmästarval

BERLIN. För första gången kan det högerradikala partiet Alternativ för Tyskland (AFD) ta över styret i en tysk stad. När invånarna i östtyska Görlitz på söndagen väljer en ny borgmästare är AFD:s kandidat favorittippad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.