Skånskan > Nyheter

Thursday, 20 June, 07:40

Skånskan - 12 jun 19 kl. 09:20

Kvinna vägrade stannaSjöbo En kvinnlig bilist trotsade polisen och stannade inte när stopptecken visades under sin framfart på Hotellgatan. På Västergatan slutade dock färden och den 35-åriga kvinnan misstänks för drograttfylleri samt underlåtenhet att följa polismans tecken..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Hotellgatan, Västergatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, vägrade, stanna
BT - 03 jan 19 kl. 12:49

Just nu: Vild biljakt – kvinna vägrade stanna för polis

Under torsdagsförmiddagen försökte en polispatrull stoppa en förare för kontroll. Bilisten vägrade stanna vilket resulterade i en biljakt på fyra mil från Tranemo till Smålandsstenar. Nu är kvinnan misstänkt för flera brott.

GöteborgsPosten - 15 jan 19 kl. 05:47

Biljakt i Göteborg i natt – 50-årig kvinna vägrade stanna

En biljakt där en kvinna i 50-årsåldern efterföljdes av polis ägde rum i östra Göteborg i natt. Biljakten började när kvinnan vägrade att stanna på polisens signal..

Skånskan - 08 maj 17 kl. 14:31

17-åring vägrade stanna – prejades av vägen

ERWP.fif(0)SJÖBO
Polisen tvingades i helgen preja en A-traktor av vägen för att få stopp på den 17-åriga föraren när hon vägrade stanna.
En 17-årig kvinna är misstänkt för vårdslöshet i trafik efter att ha vägrat stanna när en polispatrull i fredags vid klockan 20 tecknade till henne att stanna A-traktorn hon körde i centrala Sjöbo.

Skånskan - 28 apr 19 kl. 09:23

Vägrade stanna för polisen – hade barn i bilen

Vellinge Kvinnan körde upp på en rondell, fortsatte köra och vägrade stanna för polisen.
I bilen satt även ett barn utan bilbälte.Det var vid 07-tiden på söndagen som uppringare larmade om att en kvinna kört upp på en rondell längs Hököpingevägen.

BT - 27 okt 17 kl. 06:50

I natt: Biljakt på riksväg 40 – kvinna vägrade stanna

Efter en biljakt som slutade i Fritsla kunde polis gripa två kvinnor som nu misstänks för flera brott. Bland annat bilstöld..

SmålandsPosten - 27 jan 17 kl. 19:07

Kvinna vägrade tiggare pengar - fick en lavett

En kvinna vägrade att ge en 53-årig man pengar. Han svarade då med att ge henne en lavett..

GöteborgsPosten - 15 jan 19 kl. 05:47

Biljakt i Göteborg i natt – kvinna i 50-årsåldern vägrade stanna

En biljakt där en kvinna i 50-årsåldern efterföljdes av polis ägde rum i östra Göteborg i natt. Biljakten började när kvinnan vägrade att stanna på polisens signal..

Norrtelje Tidning - 25 jul 14 kl. 09:33

Drograttfull vägrade stanna för polis

Norrtäljepolisen fick rycka in när en kvinna på riksväg 77 vägrade att stanna på polismans tecken..

Skånskan - 20 mar 17 kl. 13:00

Bilister vägrade stanna vid olycksplats

Löddeköpinge Två bilister riskerar åtal efter att ha kört förbi en olycksplats trots att polis visat stopptecken. ERWP.fif(2)Det inträffade vid en olycka på E6 vid trafikplats Löddeköpinge i helgen.

Helsingborgs Dagblad - 19 apr 14 kl. 11:19

Slängde ut knarket och vägrade stanna

En man och en kvinna från Kristianstad döms för narkotikabrott..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Avtal redan avklarat –ville avsluta det ändå

Svedala
På fullmäktige i förra veckan kom en motion in under pågående möte.
I den ville SD och ÄS säga upp ett avtal som redan är avklarat.
Motionen ska nu tolkas, och sen tas upp i kommunstyrelsen i höst.

Skånskan - 2 timmar sedan

Af­ri­kas ut­veck­ling inger hopp

Allt fler röster i kli­mat­de­batten hävdar att be­folk­nings­ök­ningen är ett av­gö­ran­de kli­mat­pro­blem. Ju fler män­ni­skor på jorden, ju större kli­mat­ut­släpp är tesen.
Dagens be­folk­ning på 7,7 mil­jarder män­ni­skor väntas till 2050 öka till nio mil­jarder och till 2100 till elva mil­jarder, för att se­dan plana ut.

Skånskan - 8 timmar sedan

Skolan hamnade i skottgluggen

höör Väljer Alliansen att prioritera skolan eller lider också skolverksamheten av tunga besparingar? Om detta rådde delade meningar i fullmäktige.– Jag delar inte Pehr-Ove Pehrsons (L) uppfattning som i tidningen sagt att Alliansen prioriterar skolan.

Skånskan - 8 timmar sedan

Nielsen frälste Sjöbo på stopptid

FOTBOLL Hårt skadedrabbade Sjöbo IF tog en efterlängtad triumf i division 4 östra då det blev 5-4 (3-2) borta mot jumbon Hörby FF.
Segerskytt på stopptid: Viktor Nielsen.– En skön seger och tre jäkligt viktiga poäng, men jag är inte lika nöjd med prestationen, konstaterade tränare Ted Helmesjö.

Skånskan - 12 timmar sedan

M+SD röstade mot flaggpolicy

STAFFANSTORP Sen april 2017 har Torbjörn Lövendahls (S) motion om en flaggpolicy i Staffanstorp väntat på svar.
Vid senaste fullmäktigemötet avslogs motionen med 24 röster mot 17.Eric Tabich (M) konstaterade kort att majoritetens bedömning är att frågan tar fokus från kärnverksamheten i kommunen och att upprättandet av en flaggpolicy skulle innebära överadministration på förvaltningen.

Skånskan - 12 timmar sedan

Nämnd får 40 miljoner extra

MALMÖ När kommunfullmäktige diskuterade den ekonomiska prognosen stod arbetsmarknads- och socialnämnden i centrum. Kritiken var hård från M och SD gällande att nämnden inte behövde ta ansvar för sitt underskott på 40 miljoner kronor.Kommunfullmäktige beslutade efter en timme lång debatt att nämnden ska befrias från ett underskott på 40 miljoner kronor.

Skånskan - 13 timmar sedan

Tuff uppgift för Eslövs BK

FOTBOLL Eslövs BK har en svår nöt att knäcka på torsdagen. Tabelltvåan Ängelholms FF kommer nämligen till Ekevalla IP för att hämta tre poäng.I lördags lyckades Eslövs BK bryta sin fyra matcher långa förlustsvit genom att vinna med 1–0 på Vinåvallen mot Vinbergs IF.

Skånskan - 13 timmar sedan

Hus på 140 kvadratmeter i Löberöd har fått nya ägare

Löberöd Fastigheten på Högseröd 536 i Löberöd har fått nya ägare. Köpare är Robert och Anette Rosenqvist, 48 och 49 år, från Staffanstorp, och säljare är Leif Holmgren och Carina Ivarsson. Köpet blev klart i maj 2019 och priset blev 1 800 000 kronor.

Skånskan - 14 timmar sedan

Tomt i Svalöv såld till nya ägare

Svalöv Försäljningen av tomten på adressen Trombongatan 4 i Svalöv är nu klar. Nya ägare blir Zerina och Elmer Zuzo, 27 och 30 år, som köpte fastigheten av Scandinavian Stenvillan AB. Ägarbytet gjordes i juni 2019 och priset blev 2 245 000 kronor.

Skånskan - 14 timmar sedan

Aktivister fördes bort från möte

malmö Totalt sex klimataktivister från Extincti Dessförinnan hade fem personer ”limmat fast sig” på rådhustrappan.– Det är förbjudet för personer på plats att tala i salen, informerade kommunfullmäktiges ordförande Carina Nilsson (S) när den första personen började läsa dikten Vi sörjer inne i rådhuset.
När ordningsvakten ledde bort aktivisten började nästa att tala.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.