BT > Nyheter

Thursday, 20 June, 23:19

BT - 12 jun 19 kl. 09:11

Kritiskt läge i Bollebygds ekonomi - underskott hotarBåde utbildningsnämnden och socialnämnden i Bollebygds kommun räknar med underskott i år och kommunen som helhet kan hamna flera miljoner sämre än budget. Nu diskuteras åtgärder för att vända det skenande underskottet..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Bollebygds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritiskt, lägei , Bollebygds, ekonomi, underskott, hotar
DN - 24 jan 14 kl. 15:55

Kritiskt för Argentinas ekonomi

Argentinas ekonomi har återigen hamnat i en kritisk situation. Den argentinska peson har rasat i värde de senaste dagarna — vilket ställt gamla och nya problem på sin spets..

TA - 24 jun 13 kl. 11:09

Tillståndet kritiskt för Mandela

Arkivfoto: Schalk van Zuydam/Scanpix
Läget för Sydafrikas förre president Nelson Mandela är kritiskt, uppger landets president Jacob Zuma. Mandela får behandling för en lunginfektion.
Mandela är kvar på sjukhuset och hans tillstånd är fortsatt kritiskt, sade president Jacob Zuma på en presskonferens i dag.

Kristianstadsbladet - 13 sep 14 kl. 20:59

Greklands ekonomi slår förväntningar


Greklands ekonomi utvecklar sig bättre än väntat och kommer inte behöva ett tredje räddningspaket från internationella långivare, säger premiärministern Antonis Samaras till tidningen Realnews.Efter en omfattande skuldkris i landet som nästan drev Grekland ur eurosamarbetet har den grekiska regeringen börjat få bättre ordning på landets finanser.Sedan 2010 har landet varit beroende av ett räddningspaket på 240 miljarder euro från EU och Internationella valutafonden (IMF).

BT - 13 sep 14 kl. 20:59

Greklands ekonomi slår förväntningar

Greklands ekonomi utvecklar sig bättre än väntat och kommer inte behöva ett tredje räddningspaket från internationella långivare, säger premiärministern Antonis Samaras till tidningen Realnews. Efter en omfattande skuldkris i landet som nästan drev Grekland ur eurosamarbetet har den grekiska regeringen börjat få bättre ordning på landets finanser.Sedan 2010 har landet varit beroende av ett räddningspaket på 240 miljarder euro från EU och Internationella valutafonden (IMF).

YLE - 28 feb 16 kl. 07:00

Mycket kritiskt för HBL

KSF Media gör det sämsta resulatet någonsing. Förlusten för 2015 är dryga 7 miljoner euro. Bolaget överväger stora förändringar.

NSD - 28 jun 11 kl. 18:05

Turismen i kläm i kritiskt Grekland

Tårgas, stenar och flaskor viner omigen i luften i Aten när tusentals demonstrerar mot de åtstramningar som krävs för att rädda Greklands vacklande ekonomi.En två dygn lång generalstrejk har inletts, vilket slår mot den viktiga turistnäringen. Svenskar som ska resa ner bör räkna med förseningar..

Kristianstadsbladet - 29 okt 12 kl. 20:26

Kritiskt vänsterblock och isolerat SD

Vänsterpartierna var starkt kritiska till det borgerliga kommunstyrets positiva skrivningar om delårsbokslutet och helårsprognosen för 2012.
Oktober månads kommunfullmäktigesammanträde dominerades av en allmän debatt kring det ekonomiska läget, i samband med att kommunens delårsrapport för januari-augusti 2012 samt helårsprognosen för 2012 avhandlades. - Man har lappat och lagat i kommunstyrelsen för att få ihop det.

DalaDemokraten - 24 mar 15 kl. 08:39

Landstingets svindlande ekonomi debatterades

– Landstinget Dalarna har en fyrkantig och tråkig organisation och inte alltid personalfokus som det borde vara. Avståndet mellan ledningen och anställda är mycket större än för 30 år sedan och man kan inte leda en organisation om man inte förstår en organisations struktur. Konsekvensen borde då vara att man tar ett steg åt sidan, säger Broman kritiskt..

DN - 16 maj 16 kl. 11:20

Finanspolitiska rådet kritiskt till regeringens politik

Svensk ekonomi är på väg in i en högkonjunktur redan i år, men samtidigt är riskerna för en svagare internationell konjunktur betydande..

Sydsvenskan - 14 dec 17 kl. 04:57

Svenskar ska förmås jobba längre – V kritiskt

Svenskarna ska jobba längre upp i åldrarna och får ta ut allmän pension tidigast vid 64 år. De fattigaste pensionärerna ska få stärkt ekonomi och skurkaktiga fondbolag kastas ut ur premiepensionssystemet. Vänsterpartiet är en av få kritiker.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

TT-FLASH: Sverige mot Kanada i åttondelsfinal

Sverige förlorade mot USA med 0–2 i fotbolls-VM och blir tvåa i sin grupp. Sveriges motståndare i åttondelsfinal blir därmed Kanada..

BT - 15 minuter sedan

Världsfemma med målmaskin väntar Sverige

Två raka OS-brons inger respekt. En 182-målsskytt också. Sverige ställs mot Kanada i åttondelsfinal i fotbolls-VM..

BT - 45 minuter sedan

"Molly" hoppar av Dolly Style

BT - 1 timme sedan

Uddamålsförlust igen för Dalstorp: ”Är fruktansvärt besviken”

Dalstorp hade chansen att kliva upp på andraplats. Men föll med uddamålet för andra gången i rad. – Jag är fruktansvärt besviken på vår insats, säger Erik Andersson, assisterande tränare i Dalstorp..

BT - 1 timme sedan

Fotbollsresan: Internationell touch på talangfabriken

Fotbollsresan 2019 går vidare. BT-sportens krönikör Oskar Pålsson stannar till i en liten ort med en stor talangfabrik – både på gräs och is. Inom kort kan en dubbelvärvning stärka både fotbolls- och ishockeylaget..

BT - 1 timme sedan

Murray vinnare i comebacken

BT - 1 timme sedan

Froome har lämnat sjukhusetOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.