DI > Ekonomi

Thursday, 20 June, 23:10

DI - 12 jun 19 kl. 09:10

Prebona tecknar återförsäljaravtal i USASimrishamn –Prebona AB (publ) meddelar idag att Bolaget tecknat ett återförsäljaravtal med företaget AMA Surfaces avseende produkter inom affärsområdena AirCare och SurfaceCare. Det icke exklusiva återförsäljaravtalet som tecknats med AMA Surfaces avser distribution i Norra Kalifornien samt Nevada. Företaget kommer under avtalet att marknadsföra och sälja Prebona OdorControl samt distribuera produkter till kunder inom det området..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, AB, Bolaget, AMA Surfaces, AirCare, SurfaceCare, Norra Kalifornien, Nevada, Prebona OdorControl

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prebona, tecknar, återförsäljaravtali , USA
DI - 22 mar 19 kl. 08:40

Arcoma tecknar återförsäljningsavtal för Ungern och Slovakien

First North-listade Arcoma har tecknat ett återförsäljaravtal med den medicintekniska distributören Gutta, som ska sälja Arcomas produkter i Ungern och Slovakien..

DI - 15 aug 16 kl. 08:59

Telenor tecknar nytt återförsäljaravtal

Target Everyone, som är listat på First North och som är verksamt inom mobil marknadsföring, har tecknat ett avtal med Telenor Cloud Services gällande internationell distributions- och återförsäljning. Det framgår av ett pressmeddelande..

Sydöstran - 11 jul 18 kl. 05:03

Inga uppskov om återföreningar i USA

På tisdagen gick den tidsfrist ut som domaren Dana Sabraw gett USA:s regering för att återförena 63 barn under fem års ålder med sina föräldrar. Sabraw säger att han inte tänker ge några uppskov med de datum som sattes för två veckor sedan.(TT).

Sydsvenskan - 11 jul 18 kl. 05:03

Inga uppskov om återföreningar i USA

På tisdagen gick den tidsfrist ut som domaren Dana Sabraw gett USA:s regering för att återförena 63 barn under fem års ålder med sina föräldrar. Sabraw säger att han inte tänker ge några uppskov med de datum som sattes för två veckor sedan. Ytterligare.

BT - 11 jul 18 kl. 05:03

Inga uppskov om återföreningar i USA

På tisdagen gick den tidsfrist ut som domaren Dana Sabraw gett USA:s regering för att återförena 63 barn under fem års ålder med sina föräldrar. Sabraw säger att han inte tänker ge några uppskov med de datum som sattes för två veckor sedan.(TT).

SVT - 26 jul 18 kl. 21:45

Flera familjer fortfarande inte återförenade i USA

Trots att deadlinen för återföreningar gick ut under torsdagen har amerikanska myndigheter inte sammanfört alla immigrantfamiljer, som separerats vid USA:s gräns i våras. SVT har träffat en migrationsadvokat som berättar att familjeseparationerna påverkat barnens och föräldrarnas psykiska hälsa..

DN - 26 maj 15 kl. 15:36

LKAB tecknar nytt pelletsavtal i USA

LKAB ska leverera pellets till ett nytt gasdrivet järnverk i Texas, USA..

DI - 11 okt 18 kl. 08:40

Skanska tecknar tilläggskontrakt i USA för 320 miljoner kronor

Skanska offentliggör ett tilläggskontrakt för byggnationen av en anläggning på 37 000 kvadratmeter åt USF Health Morsani College of Medicine och Heart Institute i Tampa, Florida, USA..

DI - 29 mar 19 kl. 08:10

Skanska tecknar avtal skolbyggnation i USA – ordervärde på 470 miljoner

Byggbolaget Skanska har i ett samriskbolag med amerikanska Megen Construction skrivit avtal om byggnation och renovering av ett skoldistrikt i Ohio, USA, där Skanskas kontraktandel är värt motsvarande cirka 470 miljoner kronor..

Expressen - 20 mar 15 kl. 16:11

Swedish House Mafia återförenades i USA

Här återförenas Swedish House Mafia - över några bitar sushi. TMZ träffade på Axel "Axwell" Hedfors, Steve Angello och Sebastian Ingrosso i Los Angeles häromdagen. – Det här är vår reunion, skämtar de..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Konsthausse – här är säsongens 10 dyraste verk

Uppsala Auktionskammare har gjort sin näst största auktion någonsin. Auktionens höjdpunkt blev en stor oljemålning av Helmer Osslund som såldes för 6,2 miljoner kronor. Bukowskis sålde samtidigt säsongens dyraste verk.

DI - 45 minuter sedan

Största klimatkravet i EU blev en fotnot – ”en skam”

EU:s stats- och regeringschefer har efter utdragna förhandlingar enats om att lägga i en högre växel i klimatarbetet. Det mål som Sverige och merparten av länderna velat sätta upp, ett klimatneutralt EU år 2050, har dock förpassats till en fotnot..

DI - 1 timme sedan

Kraftig ökning av antalet inkassoärenden

Antalet nya inkassoärenden ökade kraftigt i landet förra året. ”Kan vara tecken på en konjunkturförändring”, säger Fredrik Engström på branschorganisationen Svensk Inkasso..

DI - 1 timme sedan

Breda uppgångar på Wall Street – Slack rusade på börspremiären

New York-börserna höll sig stadigt i positivt territorium under torsdagens handel. Breda index S&P 500 nådde all time high och börsens nykomling Slack slog förväntningarna på sin första handelsdag..

DI - 1 timme sedan

Tusentals försöker storma Georgiens parlament

Demonstranter har försökt storma parlamentet i Tbilisi, i anslutning till antiryska protester i den georgiska huvudstaden. Efter att först ha brutit igenom polisavspärrningar ska de flesta ha tryckts tillbaka av ordningsmakten..

DI - 1 timme sedan

Östländer stoppar mål om koldioxidneutralt EU till 2050

Polen, Ungern, Tjeckien och Estland stoppade på torsdagskvällen EU-toppmötets försök att sätta 2050 som mål för när EU ska vara koldioxidneutralt..

DI - 1 timme sedan

Oljepriset lyfter ytterligare efter Trump-utspel mot Iran

Donald Trumps inlägg på Twitter om att Iran har begått ett ”stort misstag” med hänvisning till nedskjutningen av en amerikansk drönare fick oljepriset att lyfta ytterligare under torsdagen..

DI - 1 timme sedan

EU förlänger ekonomiska sanktioner mot Ryssland

EU-toppmötet beslöt på torsdagen att förlänga de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland på grund av aggressionen mot Ukraina..

DI - 2 timmar sedan

Musikundret i all ära – låt oss prata om hockeymiljardärerna

Då och då talas det om det svenska musikundret och vad det ger för exportintäkter till Sverige. Vi kanske ska börja prata om det svenska hockeyundret också? Som tar hem stora pengar där en hel del investeras..

DI - 2 timmar sedan

Donald Trump hade känt igen sig

Di:s Karin Grundberg Wolodarski skriver om hur Sveriges främsta modernister hånades av sin samtid..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.