GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 18 June, 02:40

GöteborgsPosten - 11 jun 19 kl. 22:04

Nyamko Sabuni stöds av två L-länsförbundLiberalerna i Östergötland och Västernorrland väljer Nyamko Sabuni som kandidat till ny partiledare efter Jan Björklund..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Sabuni, Östergötland, Västernorrland, Nyamko Sabuni, Jan Björklund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyamko, Sabuni, stödsav , två, L-länsförbund
Skånskan - 11 apr 19 kl. 09:22

Nyamko Sabuni kandiderar som partiledare för Liberalerna

Nyamko Sabuni kommer att kandidera till partiledare för Liberalerna.Det skriver hon i tidningen NU. ”Jag är övertygad om att det bortom dagens kris finns en möjlighet att stärka Liberalerna”, skriver Nyamko Sabuni.

Regeringen - 21 jan 13 kl. 06:00

Nyamko Sabuni lämnar regeringen

Statsrådet Nyamko Sabuni har, på egen begäran, entledigats från sitt uppdrag som statsråd. Hon var integrations- och jämställdhetsminister 2006-2010 och har därefter varit jämställdhets- och biträdande utbildningsminister. Sabuni har också avsagt sig sin plats i Sveriges riksdag.

Kristianstadsbladet - 19 okt 12 kl. 21:36

Fredagsfika med Nyamko Sabuni

Det blev en fredagsfika utöver det vanliga för eleverna på Furuboda folkhögskola. Ministern Nyamko Sabuni slog sig ner för en pratstund över en kopp kaffe.
Flera av eleverna kände igen jämställdhets- och biträdande utbildningsministern från olika sammanhang och en av de självklara frågorna var hur det är att vara med i tv.

Regeringen - 18 feb 11 kl. 14:02

Nyamko Sabuni på FN:s Kvinnokommission

I veckan inleds FN:s årliga möte med fokus på de globala jämställdhetsutmaningarna. Över 3 500 delegater från hela världen deltar. I år uppmärksammas särskilt flickor och kvinnors tillgång till utbildning.

BT - 04 maj 11 kl. 07:33

Nyamko Sabuni (M) dragplåster i Borås

? Det vore en stor framgång om alliansen fick makten i en så stor politisk församling som Västra Götaland. Jämställdhetsminister Nyamko Sabuni (FP), i går på blixtbesök i Borås, gladdes åt att de borgerliga gått samman för första gången på tio år i Västsverige.

BT - 04 maj 11 kl. 07:33

Nyamko Sabuni (FP) dragplåster i Borås

? Det vore en stor framgång om alliansen fick makten i en så stor politisk församling som Västra Götaland. Jämställdhetsminister Nyamko Sabuni (FP), i går på blixtbesök i Borås, gladdes åt att de borgerliga gått samman för första gången på tio år i Västsverige.

Nyheter 24 - 06 jul 11 kl. 21:20

Nyamko Sabuni - 7:e sexigaste politikern


Sveriges Jämställdhetsminister är kvar på årets lista, men tappar fyra placeringar. Från tredje till en nästan lika hedrande sjundeplats. Nyamko Sabuni är återigen med på listan över Sveriges sexigaste politiker.

Nerikes Allehanda - 03 nov 17 kl. 13:24

Nej, ingen ursäkt till Nyamko Sabuni

Nyamko Sabuni borde få "en stor och fet ursäkt", utropar Naomi Abramovicz i Expressen. Och det kommer fler hyllningar till henne dessa dagar. En av kritikerna mot Nyamko Sabuni för tio år sedan var....

SVT - 11 apr 19 kl. 22:47

Nyamko Sabuni: Att jag inte pantsätter mina barn betyder inte att jag ser annorlunda på SD

Nyamko Sabuni (L) vill se en mer jämställd flyktingpolitik, och mer fokus på politiska flyktingar. Samtidigt riktar hon kritik mot Jan Björklund för att han talat om sina barn i valkampanjen. – Bara för att jag inte pantsätter mina barn betyder inte det att jag har en sådan annorlunda syn på Sverigedemokraterna, säger Nyamko Sabuni i torsdagens Aktuellt..

SVT - I förrgår: 17:01

Nyamko Sabuni (L): ”Ingenting är avgjort än”

Nyamko Sabuni kan ha segrat i Liberalernas partiledarstrid. Om viljan ute i partiförbunden följs får den tidigare ministern minst 105 av 183 röster på partiets landsmöte. ”Ingenting är avgjort än”, säger Nyamko Sabuni i en kommentar till TT..

Regeringen - 18 maj 11 kl. 10:57

Lena Adelsohn Liljeroth och Nyamko Sabuni deltar i ministerråd i Bryssel

Kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth och biträdande utbildningsminister Nyamko Sabuni deltar i ministerrådet för utbildning, ungdom, kultur och idrott den 19-20 maj i Bryssel.Rådet avser bland annat anta en politisk överenskommelse om en europeisk kulturarvsmärkning. Rådet väntas också anta rådsslutsatser om kulturens bidrag till Europa 2020-strategin och rådsslutsatser om rörlighet för konstnärer och kulturarbetare.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Bostadsrättsföreningen som satsar på solen

Har byggt Mölndals största anläggning: "Vi har maxat taket.".

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Henrik Åberg tillbaka med ny Elvisturné

Elvistolkaren Henrik Åberg ger sig ut på en ny turné i december..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Franska modehuset går som tåget

Franska modehuset Chanel redovisar en nettovinst på drygt 20 miljarder kronor för 2018, en ökning med 16,4 procent jämfört med föregående år..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Ljungberg assisterande i Arsenal

Fredrik Ljungberg får en ny stor roll i Arsenal..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

SJ vinner budstrid om sju norska tågsträckor

SJ har med dotterbolaget SJ Norge fått kontrakt för att bedriva tågtrafik på sju norska tågsträckor..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Tottis era över i Roma – riktar skarp kritik

Francesco Totti lämnar Roma efter att ha spenderat 30 år i fotbollsklubben, från ungdomsleden under sent 1980-tal till A-lagsspel och ikonstatus..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Strid om försvarsfond drar ut på tiden

EU:s medlemsländer fortsätter att tvista om länder utanför unionen ska få kämpa om den kommande försvarsfondens miljarder..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

TV-toppen: Överlägsen sport i topp

Är det VM-feber så är det..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Skolledare åtalas för övergrepp mot elever

En man i 40-årsåldern, en högt uppsatt ledare på en skola i Stockholm, åtalas för flera fall av sexuella övergrepp mot tre elever..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Mordmisstänkt anmälde sig själv hos polisen

En mordmisstänkt man som varit anhållen i sin frånvaro i Malmö har under helgen självmant kommit till polisen och ska ställas inför häktningsdomare, rapporterar Sydsvenskan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.