SVT Debatt > Opinion

Wednesday, 19 June, 16:46

SVT Debatt - 12 jun 19 kl. 09:04

”S-smedjan Tiden försöker trolla bort problemen i skolan””Om debattörerna verkligen tror att det löser problemen att trolla bort alla obehöriga så vill jag varna för konsekvenserna. Kraven i grundskolan måste tvärtom upprätthållas och förväntningarna måste höjas generellt sett”, skriver debattören..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Tiden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S-smedjan, Tiden, försöker, trolla, bort, problemeni , skolan
Skånskan - 02 nov 15 kl. 01:00

Sku­rup fö­re­dö­me om god åker­mark

Opinion Den goda jorden be­hövs för od­ling av mat – inte för byggande. När världens be­folkning växer och sam­ti­digt de fat­tigaste blir fär­re ökar be­hovet av och ef­ter­frå­gan på livs­me­del snabbt. En ök­ning av mat­pro­duk­tionen med min­st 50 pro­cent kan för­väntas till 2050 – om det finns pro­duk­tions­ka­pa­ci­tet till­räck­ligt.

YLE - 13 aug 15 kl. 10:41

Presidentparet besöker Hangö

President Sauli Niinistö och fru Jenni Haukio besöker Hangö på måndag eftermiddag (17.8). De träffar bland annat invånare i Östra hamnen.

Polisen - 03 okt 12 kl. 20:08

Polisen söker vittnesuppgifter

Enligt vittnesuppgifter ska 44-åringen, som påträffades avliden vid gamla Ångkraftverket, ha träffat den häktade mannen på en pizzeria i Skultuna den 21 september. Tillsammans ska de ha lämnat pizzerian vid 22-tiden. Polisen söker iakttagelser av männen..

Magazin24 - 12 okt 12 kl. 11:06

Polisen: "Vi söker med ljust och lykta"

Det finns inget nytt om överfallen i Arboga. Polisen har många på plats i Arboga men det finns inget nytt om överfallen som har inträffat i Arboga den senaste tiden. ?

Magazin24 - 12 okt 12 kl. 11:06

Polisen: "Vi söker med ljus och lykta"

Det finns inget nytt om överfallen i Arboga. Polisen har många på plats i Arboga men det finns inget nytt om överfallen som har inträffat i Arboga den senaste tiden. ?

Sydsvenskan - 02 apr 15 kl. 11:22

Folkets park söker ledare

Det har varit många turer kring Folkets park i Malmö den senaste tiden. Nu söker en parken en ny verksamhetsledare. Jobbannonsen innebär dock inte att nuvarande parkchef Mårthen Gunnarsson slutar.

Expressen - 13 jul 17 kl. 11:59

Anders Borg: ”Säker på att jag gjorde rätt”

Anders Borg är lättad över att inte längre vara misstänkt för mutbrott.Det var inget olagligt med de exklusiva jakterna som han bjöds in till i egenskap av finansminister.– Jag har hela tiden varit säker på att jag hanterat det här korrekt, säger Anders Borg till Dagens Industri..

Nerikes Allehanda - 17 aug 17 kl. 01:38

Man försvunnen från sitt hem sedan 13-tiden

Den försvunne är klädd i jeans och t-shirt och varit borta från sitt hem i Backen utanför Örebro sedan 13-tiden.
Polisen söker mannen som är 37 år och vädjar om hjälp av allmänheten..

NSD - 10 nov 18 kl. 18:40

Connolly om tuffa tiden: "Försöker att inte ta med det hem"

Jack Connolly har gått från att bli utköpt från sitt kontrakt med Rögle till att bli ledande poänggörare i Luleå Hockey..

Magazin24 - 13 jun 12 kl. 10:32

Smedjan har startat Café Dammbron

Denna sommar testar Stadskultstudion ett nytt koncept, sommarcafé med underhållning. De har valt att döpa det Café Dammbron, efter det gamla caféet med samma namn. På nationaldagen var det premiär för Smedjans nyaste projekt Café Dammbron.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 1 timme sedan

Lärarförbundet: ”Läraryrkets status måste höjas”

”För att hantera situationen borde regeringen öka statsbidragen till skolan”, skriver Lärarförbundets ordförande..

SVT Debatt - Igår: 09:47

”Föräldrar kan isolera sina barn utan konsekvenser”

”Jag har begärt att få ta del av förundersökningen. Men fått avslag, på grund av sekretess. Jag är inte intresserad av personuppgifter.

SVT Debatt - Igår: 09:37

L: ”Sverige behöver Erik Ullenhag som partiledare”

”Så länge som människor diskrimineras; så länge ofriheten råder och människors livschanser begränsas på olika sätt – så länge måste liberalers envetna frihetsarbete fortsätta. Vi har en stolt historia att förvalta.”, skriver debattörerna..

SVT Debatt - I förrgår: 09:57

”Alla tecken pekar på att världen är på väg åt fel håll”

”Om USA och Ryssland förnyar kärnvapnens roll i sina doktriner så minskar chansen att avhålla Kina från att också upprusta. Det är därför nödvändigt att en majoritet av världens stater i FN har röstat igenom ett nytt avtal, TPNW, som syftar till att förbjuda kärnvapen”, skriver debattören..

SVT Debatt - 14 jun 19 kl. 10:58

”Riksbanken måste omgående utfärda en e-krona”

”Enda vägen framåt är att folket, oberoende av ideologi, kräver att Riksbanken ger ut en e-krona – för att säkra att Sverige har ett betalmedel och en valuta som är demokratiskt förankrad”, skriver debattören..

SVT Debatt - 14 jun 19 kl. 09:55

”Färre män döms när brott felrubriceras på detta sätt”

”Det är mycket olyckligt att brotten inte rubriceras på ett korrekt sätt redan från början, det vill säga som grov kvinnofridskränkning och detta har enligt min uppfattning ett direkt samband med att färre brott än tidigare leder till fällande domar”, skriver debattören..

SVT Debatt - 14 jun 19 kl. 06:00

”Homosexuella män måste leva i celibat för att få ge blod”

”Lagstiftningen kring blodgivare är en gammal och unken restprodukt från den beröringsskräck inför män som har sex med män, som uppstod i samband med AIDS-utbrotten på 80-talet”, skriver debattören..

SVT Debatt - 13 jun 19 kl. 14:48

Mathias Sundin: ”Nätläkarnas intåg kräver förändringar”

Med nätläkare och artificiell intelligens kan sjukvården äntligen börja handla om att upptäcka fel innan de blivit allvarliga och ge människor en makt över sin egen hälsa som de aldrig haft tidigare. Det är en revolution. En dramatisk förbättring som kommer kunna innebära mycket hälsosammare och längre liv, skriver debattören..

SVT Debatt - 13 jun 19 kl. 12:41

”Sabuni bör väljas till ny partiledare”

”Liberalerna behöver en partiledare som förmår göra socialliberalismen relevant i dagens samhälle och vinna väljarnas stöd för liberal politik. Därför är Nyamko Sabuni rätt person att återupprätta Liberalerna som politisk kraft”, skriver debattörerna..

SVT Debatt - 12 jun 19 kl. 13:51

”Oxfam vill förändras och har tagit initiativ”

”Under våra intervjuer hörde vi hur människor inte fick betalt för arbete om de vägrade att ha sex med hjälparbetare. Äldre och funktionsnedsatta var tvungna att vänta längre på mat än flickor som bytte sex mot mat. Ett första steg är att erkänna problem och agera”, skriver debattörerna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.