Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 15 June, 22:38

Blekinge Läns tidning - 12 jun 19 kl. 09:00

Blå flagg till BlekingehamnNio svenska badstränder och elva småbåtshamnar har i år fått miljömärkningen Blå flagg. Däribland Hälleviks hamn. – Jag tror att man ser att det är värde för turismen, säger Henrik Alsén, verksamhetsansvarig för Blå flagg..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Blekingehamn, Blå, Hälleviks, Henrik Alsén

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blå, flaggtill , Blekingehamn
Sydöstran - 12 jun 19 kl. 07:26

Blekingehamn får Blå flagg-märkning

Nio svenska badstränder och elva småbåtshamnar har i år fått miljömärkningen Blå flagg. Jag tror att man ser att det är värde för turismen, säger Henrik Alsén, verksamhetsansvarig för Blå flagg..

YLE - 01 feb 17 kl. 04:59

Finsk flagg intresserar rederier

Finsk flagg är idag ett konkurrenskraftigt alternativ och lockar nya rederier säger vice vd Hans Ahlström vid branschorganisationen Rederierna i Finland. Det senaste tillskottet till den finländska handelsflottan är Stena Arctia som är världens största oljetanker. - Konkurrenskraften har byggts upp under många år som gav resultat för rederierna iform av tonnageskatten och blandbesättningar, säger Ahlström.

Skånskan - 09 nov 15 kl. 17:20

Backaprägeln ännu tydligare i BK Flagg

MALMÖ Han är en av de mesta A-lagsspelarna genom tiderna i Kirseberg IF och spelade i de klassiska kvalmatcherna mot Karlstad BK. Nu är Ulf Körseus tillbaka på Backarna som ny tränare i BK Flagg.Den arga rivaliteten mellan Flagg och Kirseberg IF är dock numera mest ett minne.

YLE - 24 maj 16 kl. 09:07

Grön flagg till elever i Virkby och Solbrinkens skolor

Två västnyländska skolor får hissa grön flagg för första gången. Det är Solbrinkens skola och Virkby skola i Lojo. Tessjö skola i Lovisa fick också grön flagg.

HBL - 05 jul 12 kl. 06:25

Finsk flagg lockar rederier

Ny skattereform innebär att det blivit mer attraktivt att flagga fartyg under finländsk flagg. Inflaggningen kan innebära betydande arbetstillfällen för Finland.? Jag undersökte flera flaggor och den finländska flaggan visade sig vara den bästa ur det kommersiella perspektivet, säger Finnlines vd Uwe Bakosch.

BT - 11 sep 14 kl. 15:15

Allt fler får hissa Grön flagg

I Borås har samtliga partier antagit miljömålen för 2013–2016 där det framgår att staden ska verka för ett mer hållbart samhälle. I enlighet med Vision 2025 ska Borås även arbeta för en hållbar utveckling och för en mer livskraftig landsbygd. Av Borås stads 136 förskolor, skolor och gymnasier arbetar 34 (25 procent) med Grön flagg.

Magazin24 - 02 maj 13 kl. 10:39

Grön Flagg för Slangbellan

Förskolan Slangbellan i Fellingsbro har arbetat hela året för att certifieras med Grön Flagg. För en vecka sedan kunde äntligen den gröna flaggan hissas. Under det senaste året har barnen på förskolan Slangbellan arbetat med Grön Flagg, som är ett verktyg från Håll Sverige Rent för att arbeta med hållbar utveckling i skolan och förskolan.

Sydsvenskan - 22 mar 11 kl. 14:05

Nu ska Flagg etablera sig

Foto: Hussein El-Alawi
Sydsvenskan har tagit pulsen på lagen i division fyra. Först ut: BK Flagg.
Karaktär och kontinuitet tog BK Flagg till division 4.

Kristianstadsbladet - 15 apr 11 kl. 06:40

Sist ut med Grön flagg

Foto: Bosse Nilsson
Nu har Sandvaktarens förskola, som sist ut i Åhus, fått Grön Flagg. Barnen och föräldrar samlades i går runt flaggstången för att vara med då flaggan hissades.
ÅHUS.

BT - 05 dec 13 kl. 12:26

Fler skolor och förskolor bör få hissa Grön flagg

Skolorna i Borås har ett synnerligen viktigt och dessutom stimulerande miljöarbete framför sig. En liten andel har fått sin Gröna flagg, som visar att skolan har ett miljöledningssystem som engagerar både barn, ungdomar och vuxna. Men de flesta förskolor, skolor och gymnasier i Borås – 114 av 140 enheter – har fortfarande det mesta framför sig.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Urpremiär: Sternulf levererar en tankeställare

För första gången har någon påmint mig om att jag ska sätta på min telefon efter föreställningen. Allt för att jag snabbt ska kunna gilla ”deffade_Wille” på Instagram..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Lindgren missade finalplats i Prag

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Vittsjös VM-back ut skadad mot Kanada

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Polis: Yngling slog och spottade busschaufför

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Regering osannolik innan folketinget samlas

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Svensk succé i finalen – etta och tvåa

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sverige ute ur Golden European League

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Vägledande dom om surrogatmödraskap

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Då kommer Lil Nas X debut-ep

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ukrainas skräll fullbordad – vann U20-VMOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.