Skånskan > Nyheter

Wednesday, 19 June, 00:46

Skånskan - 12 jun 19 kl. 08:57

Fotbollsfest i det fria i årESLÖV Efter fjolårets trängsel och platsbrist framför storbildsskärmen på Stora Torg under Sveriges matcher i fotbolls-VM för herrar valde Eslövs stadskärneförening att skippa tältet och följa årets fotbolls-VM-fest utomhus istället. Stämningen var god när publiken hejade fram de blågula damerna, men en och annan saknade möjligheten att dricka en öl medan spelet avnjöts.I år hade en stor läktare hyrts in för sponsorplatserna, som 15-talet företag eller organisationer kunde bjuda anställda eller kunder på. Resten av publiken fick ta plats framför storbildsskärmen som placerats utomhus vid den sida av torget som vetter mot Pressbyrån.
– Vi ville göra det mer tillgängligt i år och ha det utomhus, säger stadskärneföreningens centrumledare Cecilia Rein
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV Efter, Stora Torg, Sveriges, VM, Eslövs, Pressbyrån, Cecilia Reinholdsson, Sverige, Chile, Skånskan, Södergatan, Eslöv, Sveriges Fotbollsförbund, Lars Persson, AB, Kristina Forslund, Laila Fast Petrovic, Ebo, Marie Andersson, Natalie Jönsson, Stehag, Rubensson, Fasth, Asta Hedman, Gunnar Hedman, Kanalgatan, Reinholdsson, Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fotbollsfesti det , friai , år
Fria Nyheter - 28 sep 10 kl. 13:29

Fria Nyheter bygger nytt

Fria Nyheter bygger om. Efter ombyggnaden av Fria Nyheter kommer läsarna utgöra en viktig del i uppdateringen av Fria Nyheter. Detta kommer göra att ni som läsare får större inflytande över vad som skrivs.

Fria Nyheter - 30 sep 10 kl. 11:39

Fria Nyheter 2010

Nu kan du testa nya Fria Nyheter: Fakta, statistik och migrationsdomar kommer att läggas upp allt eftersom. Besök Fria Nyheter.

Dalarnas tidningar - 08 aug 13 kl. 07:41

Fotbollsfest för alla åldrar

På lördag blir det fotbollsfest på Husbyvallen. Tre matcher kommer att spelas under dagen. ?

Jönköpingsnytt - 27 feb 11 kl. 10:30

Laddat för fotbollsfest

Smålands Fotbollförbund bildades 1911, för 100 år sedan. Det uppmärksammas under året i en rad olika arrangemang. Årets största fotbollsfest går av stapeln redan nästa helg, då Smålands Fotbollförbund och Elmia har laddat upp för en stor fotbollsmanifestation på mässområdet..

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 11 kl. 16:16

Gullbergs cup ? det är fotbollsfest

För tionde gången har det varit fotbollsfest i Grevie idrottshall. Och den fortsätter nästa helg. Från början var det här en turnering enbart för tjejer.

Sydsvenskan - 23 maj 11 kl. 13:03

Polisen: Det ska bli en fotbollsfest

Arkivfoto: Patrick Persson
Malmöpolisen tänker använda ny strategi.
? Vi fokuserar på att det ska bli en trevlig fotbollsfest för alla, säger kommenderingschef Patric Heimbrand till Sydsvenskan.

SVT - 21 sep 11 kl. 09:35

Kvinnokraft på läktaren gav fotbollsfest

Det turkiska fotbollförbundet portade Fenerbahces manliga fans efter att de stormat planen när laget mötte Sjaktar Donetsk. Resultatet blev en fotbollsfest där 41 000 kvinnor och barn hejade fram mot Fenerbahce i mötet med Manisaspor..

SVT - 21 sep 11 kl. 23:41

Kvinnlig fotbollsfest när männen portades

Kvinnlig fotbollsfest när männen portades.

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 11 kl. 19:47

Fotbollsfest för hela familjen

En ungdomsledare i Strövelstorps GIF fick en idé och fem år senare har den idén förvandlats till en fotbollsfest som lockar spelare från hela Skåne och får halva byn på fötter. Vi talar om Sparbanken Öresund Cup för tolvåriga fotbollslöften..

Nya Wermlands Tidningen - 24 mar 12 kl. 13:14

Laddat FF ser fram emot fotbollsfest

I eftermiddag blir det fotbollsfest av sällan skådat slag på Sporthälla när Säffle FF möter Monrovia FC. Spelare från Liberias fotbollslandslag liksom killar med meriter från högsta divisionerna ibland annat Ghana möter de grön-vita på Sporthällas konstgräs..

SVT - 16 apr 12 kl. 20:54

Ingen fotbollsfest i Gävle heller

Det blev ingen hockeyfest i går i Gävle och ingen fotbollsfest ikväll heller när Elfsborg vann med 2-1..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Polisen efterlyser försvunnen person

Malmö Polisen gick på tisdagskvällen ut med information om att en man i 80-årsåldern saknas från ett boende på Sticklingsvägen i Malmö. Informationen om mannens försvinnande nådde polisen strax efter 19-tiden på kvällen. Hur eftersöks mannen?

Skånskan - 4 timmar sedan

Föräldraprotest på torget

Sjöbo ”Vill ni avfolka Blentarp? Grattis! Ni lyckas!

Skånskan - 4 timmar sedan

Han vill låta debatten ta tid

Jan Andersson tror på att skynda långsamt, på att låta beslut mogna fram, i seriös och uppriktig debatt.
– Man kan inte forma ett samhälle med oneliners, konstaterar han.Namn: Jan Andersson
Ålder: 53 år
Yrke: Lantbrukare
Familj: Hustrun Stina, två tvillingdöttrar på 12 år, en dotter på 10.

Skånskan - 5 timmar sedan

Spår­vägen för­dyras med tio mil­joner till

Lund Hela ka­laset skulle ha gått på 776 mil­joner kro­nor men kost­nads­pro­gnoserna har flera gånger ju­sterats upp. Senaste pro­gnosen landar på runt 860 mil­joner – tio mil­joner dyrare än för­ra upp­da­ter­ingen.Det är inte myc­ket kvar av spår­vägs­byg­get mel­lan Lunds cen­tral­sta­tion och ESS.

Skånskan - 6 timmar sedan

Dyraste husförsäljningen i Lövestad hittills i år

Lövestad 2 700 000 kronor blev priset för huset på adressen Lilla Eggelstadsvägen 67-7 i Lövestad, som med det är det dyraste huset i Lövestad i år. Köpet blev klart i juni 2019 och priset blev 2 700 000 kronor. Köpare är Anders Per Olof Jönsson, 24, och säljare var Anne Olsson och Jimmy Hansson.

Skånskan - 7 timmar sedan

Ra­dio­vågar ska för­hindra drunk­ningar på ute­baden

Malmö Ett nytt sys­tem för att upp­täcka obe­hö­riga ef­ter stäng­ning har in­stal­lerats på de kom­mu­nala fri­lufts­baden.
På två vec­kor har det upp­täckt ett sex­tio­tal barn och unga i färd med att bada nat­te­tid.– Ofta är man flera per­soner och då kan man hjälpa varandra upp.

Skånskan - 7 timmar sedan

Oförändrad skatt i regionen 2020

skåne De fyra allaianspartierna fick igenom sitt budgetförslag i regionfullmäktige på tisdagen.
Det betyder oförändrad skatt och satsningar på primärvården.‑ Budgeten innehåller prioriteringar som gör det möjligt att växla upp och satsa på framtidens effektiva sjukvård och fungerande kollektivtrafik.

Skånskan - 7 timmar sedan

Olycka på Inre ringvägen

Två personbilar ska ha krockat på Inre ringvägen i Malmö. Skadeläget är i nuläget oklart..

Skånskan - 7 timmar sedan

Döms efter fyra stölder

LOMMA Fyra utländska män stal gods från en container och två fordon, varav en stod parkerad på Bredgatan i Lomma.
Nu väntas utvisning för två av dem.Männen krossade rutan på ett fordon parkerad vid Bredgatan i Lomma den 25 april detta året.

Skånskan - 7 timmar sedan

Inga husvagnar åt nyanlända

ESLÖV Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Eslöv tycker inte att det är en god idé att Eslövs kommun köper in husvagnar som nyanlända kan bo i.
– Det överensstämmer inte med vår vision om att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och leva i, säger ordföranden Bengt Andersson (M).Bakgrunden till att nämnden diskuterade saken är en SD-motion, undertecknad av Ted Bondesson och Fredrik Ottesen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.