YA > Nyheter

Tuesday, 18 June, 04:40

YA - 12 jun 19 kl. 08:53

Stora regnmängder över Ystad – kommunen förbereder sig på nästa skyfallMellan 30 och 40 millimeter regn på kort tid. Flera fastigheter i Ystad drabbades av översvämningar i samband med nattens oväder. Och redan nu måste kommunen förbereda sig för nästa skyfall. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ystad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora regnmängderöver , Ystad, kommunen, förberedersig på nästa , skyfall
Kristianstadsbladet - 09 okt 12 kl. 09:30

Bygge för extremväder

Foto: Tommy Svensson
Hässleholms förbereder sig för stora regnmängder i framtiden. Jätterör på nästan en och en halv meters diameter har lagts ner i Kvarnsmedsgatan.
?

Fler nyheter från YA

YA - 5 minuter sedan

Krisavtal ska reglera brandarbete

YA - 30 minuter sedan

Insändare: När diplomati inte hjälper behövs militär samverkan

Tidigare i veckan frågade Kvinnor för fred här i YA om det verkligen är krig vi vill ha, apropå militärövningen Baltops 2019 som nu genomförs i södra Östersjön och längs kusten utanför våra grannländer..

YA - 1 timme sedan

Ny "Hungerspelen"-film och -bok planeras

En ny bok som utspelar sig före händelserna i "Hungerspelen"-böckerna kommer att släppas nästa år. Det finns redan planer på en film som bygger på berättelsen..

YA - 1 timme sedan

Insändare: Så här borde Ystad spara

Hur ska man kunna ta toppolitikerna i Ystad på allvar? Under decennier har makten i Ystad svängt mellan Socialdemokrater och Moderater. Ja, vi ska inte glömma bort Centerpartiet som likt en vindflöjel vinglat mellan majoriteterna beroende på hur mycket makt de kunnat få..

YA - 1 timme sedan

Brott: Flicka skadad när sten kastades mot polis

Två personer på moped kastade en stor sten mot poliser i Kristianstad på måndagskvällen. Men stenen, som vägde över ett kilo, träffade istället en 11-årig flicka. –Helt oacceptabelt, säger Peter Frostlund, inre befäl hos polisen..

YA - 2 timmar sedan

Värmebölja slår mot indiska Bihar

Omkring 80 personer har omkommit i en värmebölja i Bihar i Indien. Temperaturerna har legat på omkring 45 grader i flera dagar..

YA - 2 timmar sedan

Insändare: När sunt förnuft inte finns då?

Utmärkt idé, Kristina Bendz; tag bort öl/vin/sprit-förbud på offentliga platser, som Österportstorg, Rådhusparken och låt sunt förnuft råda..

YA - 2 timmar sedan

Karlshamn anmäls till Ivo

YA - 3 timmar sedan

Fria seniorkort är en god investering

Den 12 juni tog vi det kloka beslutet i samhällsbyggnadsnämden att fortsätta köpa seniortrafik och därmed inte säga upp gällande avtal för fria resor på buss och tåg inom kommunen för våra seniorer över 75 år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.