Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 16 June, 20:41

Dagens Media - 12 jun 19 kl. 08:31

Så lyckas du som esport-annonsörEsportarna och tv-spelsnördarna blir allt fler – och äldre. ”Vi som växte upp med Amiga- och Nintendokontroller i handen är vuxna nu”, säger Niklas Odén, partner manager på United Screens, som delar med sig av sina bästa tips för att lyckas som annonsör inom segmentet..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Amiga, Nintendokontroller, Niklas Odén, United Screens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , lyckasdu som , esport-annonsör
Dagensanalys.se - 26 feb 18 kl. 12:03

4 tips på hur du långsiktigt lyckas med din performance marketing

Säljfokuserad marknadsföring är numera en naturlig del i de flesta annonsörers marknadsstrategi. Trots detta råder det osäkerhet kring hur aktiviteterna bör hanteras. Nedan listar jag fyra tips för att lyckas med din onlineförsäljning över tid.

Dagensanalys.se - 22 maj 18 kl. 13:01

4 tips på hur du långsiktigt lyckas med din performance marketing

Säljfokuserad marknadsföring är numera en naturlig del i de flesta annonsörers marknadsstrategi. Trots detta råder det osäkerhet kring hur aktiviteterna bör hanteras. Nedan listar jag fyra tips för att lyckas med din onlineförsäljning över tid.

Dagensanalys.se - 31 okt 17 kl. 17:55

Annonsörer världen över har en positiv syn på digital video

Alla i mediabranschen är överens om att digital video är både oundviklig och ovärderlig för annonsörer. Men vilka utmaningar finns det? Vilka verktyg ser annonsörer och utgivare som de viktigaste för att lyckas med digital video – nu och i framtiden?

YLE - 24 feb 15 kl. 05:35

Tidningen Östnyland miste en del annonsörer

Jämfört med de gamla tidningarna Östra Nyland och Borgåbladet har tidningen Östnyland tappat lite annonsörer. Men det är svårt att säga om det beror på den nya tidningen eller på den allmänna trenden alla tidningshus tampas med. Så här gjorde vi Vi valde ut sex nummer av tidningen Östnyland: 27.

Dagensanalys.se - 07 okt 16 kl. 12:18

Samba TV vill äga relationen med annonsörerna

I stort sett alla annonsörer drömmer om den ultimata källan för kunskap kring TV-tittarnas vanor. Vad man tittar på, hur länge och inte minst – hur uppmärksamma är tittarna? Det finns företag som påstår sig kunna göra just det, och ett av dem är Samba TV.

Dagensanalys.se - 14 jun 17 kl. 12:31

Facebook hjälper annonsörer att värdera sina kunder bättre

Facebook har insett att målet med en kampanj inte är klick eller konvertering, utan omsättning och vinst. Därför lanserar de nu två nya verktyg för att bättre kunna beräkna resultatet av en kampanj och värdet av olika användare. De två nya verktygen heter Value Optimization targeting och Value-based Lookalike Audiences.

Dagensanalys.se - 08 jan 18 kl. 11:01

Annonsören som utvecklade sin egen algoritm för att annonsera säkert på YouTube

En rad annonsörer har tidigare i år slutat annonsera på YouTube efter att deras annonser visats i samband med bland annat terrorism och rasism. En av dem var JPMorgan Chase, som nu har tagit saken i sina egna händer och utvecklat en algoritm. Flera stora annonsörer, bland annat brittiska regeringen, har tagit bort sina annonser på YouTube då de upptäckte att de visades i samband med stötande innehåll.

Dagensanalys.se - 02 maj 19 kl. 09:45

Sveriges Annonsörer släpper sin digitalguide på engelska

Sveriges Annonsörer lanserade för en tid sedan en guide för digital annonsering som har fått stor uppmärksamhet i Sverige, men även internationellt då den fick pris hos WFA – World Federation of Advertisers. Guiden, som tagits fram av Sveriges Annonsörer med Expertteam Mediekvalité, har fått stort gehör och på grund av efterfrågan släpper de nu guiden även på engelska. Silvia Barklund, ordförande i teamet kommenterar arbetet bakom guiden: Den engelska guiden ökar möjligheten att vi gemensamt lyckas utveckla branschen samt […] Inlägget Sveriges Annonsörer släpper sin digitalguide på engelska dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 03 apr 18 kl. 09:10

Instagram gör det enklare för annonsörer i Stories-funktionen

Instagram erbjuder nu tjänsten att de anpassar annonsbilder och filmer för helskärm i Stories-funktionen. Förut krävdes det att annonsörer anpassade dessa själva, men nu kommer anpassningen skötas av plattformen. Tjänsten tillåter att en enskild bild eller ett videoklipp på under 15 sekunder automatiskt fyller hela skärmen när konsumenter tittar på den.

Resume - 01 jun 15 kl. 14:15

Instagrams annonsformat lanseras globalt - så lyckas du som annonsör

Idag lanseras instagrams hajpade annonsformat Carousel globalt, och bolagets kreative strateg delar med sig av sina bästa tips för att bli en framgångsrik annonsör..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 08:00

Schibsted om kampen mot Google: " Det har varit motigt"

Joakim Flodin tar över som tf vd för Schibsteds säljbolag efter Anders Nylanders avgång. För Dagens Media berättar han om motvinden som Googleblockaden inneburit för säljorganisationen, och om Schibsteds offensiva framtidsstrategi..

Dagens Media - I förrgår: 14:00

Här är Anders Nylanders nya gig

Som ordförande i utomhusbolaget Hand Made Media ska Anders Nylander utveckla bolaget till ett räckviddsmedium..

Dagens Media - I förrgår: 11:06

Enhetligt ramverk krävs för mobila programmatiska kampanjer

För att få till en enhetlig verifiering av programmatiska annonser krävs samarbete, skriver IAB..

Dagens Media - I förrgår: 10:09

Kritik mot reklam på Huaweis låsta skärmar

Reklam på Huawei-användares mobiltelefoner väcker ilska världen över..

Dagens Media - I förrgår: 09:13

La Liga bötfälls efter tjuvlyssning

La Liga försökte stoppa olaglig matchstreaming genom tjuvlyssning. Nu bötfälls fotbollsligan av Spaniens dataskyddsorgan..

Dagens Media - I förrgår: 08:22

Oracle och Samsung ska mäta OTT

Samsung Ads och Oracle data clouds ska arbeta med att få fram en egen viewability-standard för OTT..

Dagens Media - I förrgår: 07:58

Twitter sänder VM-studio

Twitter sänder live-studio under fotbolls-VM för att dra till sig publik..

Dagens Media - 13 jun 19 kl. 15:08

Tilde de Paula Eby bland årets Sommarvärdar

TV4:s Tilde de Paula Eby och sportjournalisten Erik Niva bland årets sommarpratare..

Dagens Media - 13 jun 19 kl. 13:36

Group M: Digitalt utgör 50 % av världens reklaminvesteringar 2019

I Group M:s globala rapport ”This year, next year” siar mediebyrånätverket om tillväxten för den globala annonsmarknaden..

Dagens Media - 13 jun 19 kl. 11:09

”Unikt intresse för PMP i Sverige”

Över 90 procent av de programmatiska köpen i Sverige sker via privata marknadsplatser, skriver Pubmatic Jonas Söderqvist..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.