DI > Ekonomi

Thursday, 20 June, 23:09

DI - 12 jun 19 kl. 08:36

Uppgångssvit på Stockholmsbörsen ser ut att brytas på onsdagenStockholmsbörsens uppgångssvit med sex dagar av stigande kurser ser på onsdagsmorgonen ut att vara över. Höjt tonläge från USA mot Kina, och protester i Hongkong dämpar börshumöret på omvärldsbörserna..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, USA, Kina, Hongkong

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgångssvit, Stockholmsbörsen, serut att , brytaspå onsdagen
DI - 27 nov 18 kl. 08:48

Stockholmsbörsen ser ut att öppna på plus

Stockholmsbörsen ser ut att inleda tisdagen med handel på plus. New York-börserna stängde på måndagen med tydliga uppgångar på 1,5-2,0 procent med stöd av stigande oljepriser. I Asien är det blandade indexrörelser på tisdagsmorgonen med övervikt positivt.

DI - 03 apr 19 kl. 08:30

Stockholmsbörsen ser ut att öppna på plus

Stockholmsbörsen ser ut att inleda onsdagen med en uppgång i likhet med de ledande europeiska börserna. Swedbank hotas av sänkta kreditbetyg, byggkonjunkturen i Sverige bromsar in och orderingången på lastbilar i USA minskade i mars. .

DI - 17 maj 19 kl. 08:31

Stockholmsbörsen ser ut att öppna med röda siffror

Efter tre dagar med uppgångar stod Stockholmsbörsen på fredagsmorgonen inför en öppning nedåt, trots en positiv stämning på Wall Street på torsdagen..

DI - 26 mar 19 kl. 08:25

Stockholmsbörsen ser ut att öppna kring nollan

Stockholmsbörsens ser ut att inleda tisdagen med en försiktig uppgång i linje med de ledande europeiska börserna..

GöteborgsPosten - 31 mar 17 kl. 16:27

Liten uppgång på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen ser ut att sluta handelsveckan med en uppgång. Ett par timmar före stängning var OMXS-index upp 0,1 procent..

DI - 19 nov 18 kl. 08:45

Stockholmsbörsen väntas öppna med en mindre uppgång

Stockholmsbörsen ser ut att inleda måndagen med en uppgång efter att förra veckan ha backat drygt 2 procent..

Affärsvärlden - 03 apr 19 kl. 08:30

Uppgång väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen ser ut att inleda onsdagen med en uppgång i likhet med de ledande europeiska börserna. Swedbank hotas av sänkta kreditbetyg, byggkonjunkturen i Sverige bromsar in och orderingången på lastbilar i USA minskade i mars..

DI - 24 maj 19 kl. 08:37

Stockholmsbörsen väntas inleda fredagen med uppgång

Stockholmsbörsen ser ut att inleda fredagen med en uppgång efter torsdagens tunga fall i spåren av oron kring handelssamtalen..

DI - 21 apr 15 kl. 08:32

Stockholmsbörsen: Lätt plusöppning väntas

Stockholmsbörsen ser ut att få en lugn start på tisdagen efter måndagens tydliga uppgångar som kom efter nya Kinastimulanser..

DI - 15 maj 15 kl. 08:59

Stockholmsbörsen: Uppgång väntas

Stockholmsbörsen ser ut att starta fredagens session med plus efter gårdagens helgdag..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Konsthausse – här är säsongens 10 dyraste verk

Uppsala Auktionskammare har gjort sin näst största auktion någonsin. Auktionens höjdpunkt blev en stor oljemålning av Helmer Osslund som såldes för 6,2 miljoner kronor. Bukowskis sålde samtidigt säsongens dyraste verk.

DI - 45 minuter sedan

Största klimatkravet i EU blev en fotnot – ”en skam”

EU:s stats- och regeringschefer har efter utdragna förhandlingar enats om att lägga i en högre växel i klimatarbetet. Det mål som Sverige och merparten av länderna velat sätta upp, ett klimatneutralt EU år 2050, har dock förpassats till en fotnot..

DI - 1 timme sedan

Kraftig ökning av antalet inkassoärenden

Antalet nya inkassoärenden ökade kraftigt i landet förra året. ”Kan vara tecken på en konjunkturförändring”, säger Fredrik Engström på branschorganisationen Svensk Inkasso..

DI - 1 timme sedan

Breda uppgångar på Wall Street – Slack rusade på börspremiären

New York-börserna höll sig stadigt i positivt territorium under torsdagens handel. Breda index S&P 500 nådde all time high och börsens nykomling Slack slog förväntningarna på sin första handelsdag..

DI - 1 timme sedan

Tusentals försöker storma Georgiens parlament

Demonstranter har försökt storma parlamentet i Tbilisi, i anslutning till antiryska protester i den georgiska huvudstaden. Efter att först ha brutit igenom polisavspärrningar ska de flesta ha tryckts tillbaka av ordningsmakten..

DI - 1 timme sedan

Östländer stoppar mål om koldioxidneutralt EU till 2050

Polen, Ungern, Tjeckien och Estland stoppade på torsdagskvällen EU-toppmötets försök att sätta 2050 som mål för när EU ska vara koldioxidneutralt..

DI - 1 timme sedan

Oljepriset lyfter ytterligare efter Trump-utspel mot Iran

Donald Trumps inlägg på Twitter om att Iran har begått ett ”stort misstag” med hänvisning till nedskjutningen av en amerikansk drönare fick oljepriset att lyfta ytterligare under torsdagen..

DI - 1 timme sedan

EU förlänger ekonomiska sanktioner mot Ryssland

EU-toppmötet beslöt på torsdagen att förlänga de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland på grund av aggressionen mot Ukraina..

DI - 2 timmar sedan

Musikundret i all ära – låt oss prata om hockeymiljardärerna

Då och då talas det om det svenska musikundret och vad det ger för exportintäkter till Sverige. Vi kanske ska börja prata om det svenska hockeyundret också? Som tar hem stora pengar där en hel del investeras..

DI - 2 timmar sedan

Donald Trump hade känt igen sig

Di:s Karin Grundberg Wolodarski skriver om hur Sveriges främsta modernister hånades av sin samtid..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.