Alingsås tidning > Nyheter

Monday, 17 June, 03:45

Alingsås tidning - 12 jun 19 kl. 08:33

Inbrott i förrådVid 03-tiden på onsdagen anmäldes ett inbrott i en mindre byggnad vad kyrkan i Stora Mellby. En dörr har brutits upp till byggnaden. Det är dock oklart om något har stulits..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Stora Mellby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrotti , förråd
Kristianstadsbladet - 09 aug 12 kl. 14:04

Våg av inbrott i nordöstra Skåne

Åtta villor har haft inbrott under några timmar på onsdagen. I en villa i Huaröd skrämdes tjuven bort av familjens hund. Åtta villor har haft inbrott under några timmar på onsdagen.

YLE - 17 apr 17 kl. 14:04

Svårare att förfalska recept – leder till flera inbrott i apoteken

Apoteket i Kronoby har utsatts för tre inbrott under de senaste tre åren. Apotekare Anu Nissilä säger att systemet med e-recept gör det svårt att förfalska recept. Då bryter sig missbrukarna istället in.

SmålandsPosten - 16 jul 13 kl. 06:42

Antalet inbrott minskar i Älmhult

I helgen hade två källar­förråd inbrott i Älmhult. Ur det ena stals bland annat en cykelkärra och en flaska vin. Ur det andra stals träningsutrustning och sprit.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 06:30

Inbrott i bostäder har ökat

Foto: TT
Antalet inbrott i bostäder i Hässleholms kommun har mer än fördubblats under årets fem första månader. Inbrotten begås av både kringresande ligor och personer på orten.
Från januari till och med maj månad har mer än dubbelt så många inbrott inträffat i kommunen.

BT - 28 dec 13 kl. 07:14

Många inbrott under julen

I jul har det varit fler bostadsinbrott i Sjuhärad jämfört med tidigare år. Hittills har rapporterats att nio hushåll har haft påhälsning av inbrottstjuvar under julhelgen. – Det finns egentligen inte någon bra förklaring till varför det är fler i år, säger Jan-Olof Bothin, biträdande utredningschef på polisen i Borås.

YLE - 07 jul 14 kl. 15:21

Inbrott igen i bensinmack i Österby

Inatt hälsade inbrottstjuvar igen på i Nestes bensinstation i Österby i Ekenäs. Nattens inbrott var det fjärde i ordningen sedan mars 2013. Ungefär tjugo före två gick larmet att någon tagit sig in i bensinstationen.

BT - 07 okt 14 kl. 16:43

Här sker flest inbrott i Borås - se din stadsdel: "Är en väldig spridning"

Inbrottstjuvarna gömmer sig i höstmörkret. Hittills i år har 155 inbrott polisanmälts i Borås. Se diagram längst ner i artikeln med alla stadsdelar!

YLE - 24 mar 16 kl. 06:40

Allt fler inbrott i österbottniska egnahemshus

Det blir vanligare med inbrott i egnahemshus. Enligt statistik från polisen har antalet inbrott i egnahemshus klart ökat, såväl nationellt som i de österbottniska landskapen. Särskilt inför långhelger lönar det sig för husägaren att göra vad man kan för att skydda sig.

Skånskan - 25 apr 16 kl. 14:00

Fler Eslövsbor oroar sig för att få inbrott

eslöv Oron för inbrott fortsätter att öka bland Eslövsborna. Samtidigt visar brottsstatistiken på att inbrotten minskar.
– Det är ändå viktigt att vi tar medborgarnas känsla på allvar - och vi kommer att vara mer synliga för att alla ska kunna känna sig trygga, säger Mats G Odestål, kommunpolis i Eslöv.

YLE - 03 nov 16 kl. 04:19

Inbrott i höghus är svårlösta fall - så här skyddar du ditt hem

Förra veckan inträffade en rad inbrott i höghuslägenheter i Vasa. Lär känna dina grannar och använd säkerhetslås, säger kriminalkommissarie Eero Välimäki på Österbottens polisinrättning. Enligt polisen minskar antalet inbrott i privata bostäder.

Skånskan - 24 apr 18 kl. 05:00

Färre inbrott men inte i Svedala

SÖDERSLÄTT I Vellinge och Trelleborg har antalet bostadsinbrott mer än halverats sedan 2012, men i Svedala kommun är bilden en annan.
Tio inbrott i Klågerup och Bara 2016 ökade till 41 förra året.2012 låg antalet bostadsinbrott på Söderslätt i topp.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 6 timmar sedan

Rattfylla på E20

Vid 09-tiden på söndagens morgon stoppade polisen en personbilsförare vid Götaplan. Föraren, en man född -70, visade sig vara påverkad av alkohol..

Alingsås tidning - 6 timmar sedan

Misstänkt grov olovlig körning

En man, född -68, är misstänkt för grov olovlig körning. Polisen stoppade mannen i Sollebrunn, vid tvåtiden på söndagen. Förutom att mannen hade ett återkallat körkort visade det sig också att bilen han framförde hade körförbud..

Alingsås tidning - 17 timmar sedan

Lejonen och ankorna – ett mirakel

Alströmer, potatisen, kaféerna. Men fasen om inte ankjoggen intar en hedrande fjärdeplats i den informella tävlingen ”vad som gör Alingsås till Alingsås”? Vilat och ruvat.

Alingsås tidning - 19 timmar sedan

Flera fall av fylla

Polisen hade en del av att göra under Potatisfestivalens andra dag. Under lördagen omhändertogs tio personer för berusning. En person avvisades också från centrala Alingsås, efter att denne uppvisat ordningsstörande beteende.

Alingsås tidning - 22 timmar sedan

Emil bäst på att köra skogsmaskin

17-årige Emil Sundberg från Vårgårda har vunnit Skol-SM i skotarkörning.
Tävlingen avgjordes i torsdags på Skogsnolia i Umeå. Där gjorde landets skickligaste skolelever gjorde upp om vem som är vassast på att köra skogsmaskinen skotare.

Alingsås tidning - Igår: 19:46

Polisingripande vid NMR-sammankomst

Ett antal medlemmar från Nordiska motståndsrörelsen (NMR) ska ha befunnit sig på Kungsgatan under lördagen vid lunchtid. Polisen skrev en anmälan om brott mot ordningslagen, då det var en allmän sammankonst som anordnats på offentlig plats utan tillstånd. Enligt polisen ska det också ha blivit gruffigt på platsen och två personer i NMR är misstänkta för misshandel.

Alingsås tidning - Igår: 08:14

Lugn start på festivalen

Under fredagskvällen omhändertogs fyra personer för berusning. Igår, fredag, inleddes Potatisfestivalen i Alingsås. Och på lördagens morgon kunde polisen konstatera att man omhändertagit total fyra personer för berusning.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Vandra mellan Göteborg och Alingsås

I sommar kan man vandra längs skogar och sjöar mellan Göteborg city och Alingsås på den nya Gotaleden. Under fredagen invigdes leden och de 50 premiärvandrarna startade sin sju mil långa vandring vid turistbyrån i Göteborg. I morgon söndag är de framme i Alingsås.

Alingsås tidning - I förrgår: 16:03

Bilverkstad fick branschpris

Utbildning är A och O för att vara en bra bilverkstad. Det anser Stefan Sjögren, som driver Göran Svenssons bilverkstad i Vårgårda och nyligen fick ett fint branschpris.
– Ja, för att hänga med i allt är det utbildning som gäller, säger Stefan Sjögren och tillägger att det är mycket elektronik i bilar numera.

Alingsås tidning - I förrgår: 09:03

Narkotikabrott på Savannen

En kille i 20-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott efter att han kontrollerats av polis på Savannen under torsdagskvällen. Mannen ska ha varit drogpåverkad och även haft misstänkt narkotika på sig vid tillfället..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.