VA > Ekonomi

Saturday, 15 June, 22:56

VA - 12 jun 19 kl. 08:30

New York: Nytt Trump-hot dämpade uppgångenDen amerikanska presidenten fördröjer ett avtal med Kina. S&P 500 var oförändrat.  .
Läs mer på VA
Läs mer om:
York, Trump, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, York, Nytt, Trump-hot, dämpade, uppgången
Affärsvärlden - 12 jun 19 kl. 07:03

Nytt Trump-hot dämpade uppgången på Wall Street

Börserna i New York föll tillbaka något under tisdagskvällen och stängde runt nollstrecket efter fem raka uppgångsdagar..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

New York evakueras efter hot om ny storm

Alla parker och stränder kommer hållas stängda från lunchtid på onsdagen och minst ett dygn framåt, efter hotet om att en ny storm ska vara på väg mot New York. Borgmästare Michael Bloomberg råder invånare som bor nära stränderna att ta sig därifrån, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.New York håller på att hämta sig från den tropiska stormen Sandy, som förra veckan slog till hårt mot östkusten.

DI - 10 aug 17 kl. 22:17

New York: Trumps nya hot sänkte börserna rejält

Börserna i New York handlades fortsatt ned på torsdagen i spåren av spänningarna mellan USA och Nordkorea..

DI - 03 jun 19 kl. 15:02

Negativ öppning väntas i New York – Alphabet handlas ned på granskning

Börserna i New York väntades på måndagen börja med sjunkande indexnoteringar, efter att i fredags ha backat sedan USA:s president Donald Trump överraskat marknaden med hot om tullar på varuimport från Mexiko. .

Nyheter 24 - 03 apr 12 kl. 17:06

Terrorbilden skrämmer New York men avfärdas av svensk expert


Amerikanska myndigheter misstänker ett möjligt terrorhot och utreder nu en bild som varnar för att al-Qaida ska komma att återvända till New York inom kort. Bilden började spridas sig på olika islamistiska och terrororienterade nätforum under måndagen och den har även publicerats på al-Qaidas hemsida. Vem som ligger bakom bilden och varför den sprids i så hög fart nu är oklart och polisen misstänker ett möjligt terrorhot, rapporterar New York Post.

YLE - 18 sep 12 kl. 04:45

Falskt bombhot mot Finnair i New York

Ett Finnairflyg isolerades tillfälligt i New York i natt till följd av ett bombhot som senare visade sig vara falskt. Myndigheterna undersökte planet, varefter passagerarna fick lämna det. Planet hade avgått från Helsingfors till New York vid middagstid i går med inemot 240 passagerare och besättningsmedlemmar ombord.

VA - 27 jul 11 kl. 08:01

Tung stämning i New York

27 juli Börshandeln i New York fortsatte veckan i moll på tisdagen. Stämningen var, liksom dagen innan, tyngd av oro för huruvida de amerikanska politikerna ska kunna nå en överenskommelse om en höjning av USA:s skuldtak i tid innan landet tvingas till betalningsinställelse. Flera svaga bolagsrapporter dämpade humöret ytterligare.

Sydsvenskan - 23 sep 11 kl. 00:03

Ramallah och Jerusalem, inte New York

Idag får världen svaret. Fullföljer den palestinske presidenten Mahmud Abbas sina planer på att i New York, till FN-chefen Ban Ki-Moon, överlämna en ansökan om ett palestinskt medlemskap i FN och ett internationellt erkännande som stat?
Det är inte svårt att förstå Abbas frustration.

Expressen - 19 nov 15 kl. 01:50

IS-hot mot populära platser i New York

NEW YORK. IS hotar New York i en ny video. Budskapet är att terrororganisationen planerar ett attentat som är värre än det som genomfördes i Paris.

DI - 22 aug 17 kl. 18:07

New York-börser upp trots nya hot

New York-börserna noterades för uppgångar. Detta trots att Nordkorea på tisdagen utfärdat nya hot mot USA efter landet ignorerat Nordkoreas varningar kring de årliga militärövningarna med Sydkorea..

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 16:20

Nu börjar Lidl med förarlösa leveranser

Lidls butik i Halmstad blir först i världen med att transportera varor med självkörande lastbilar.  .

VA - Igår: 15:47

Inför midsommarveckan: Enersize gick bonanza, spänning kring H&M:s siffror

Här får du en snabbkoll på börsveckan och viktiga hållpunkter inför nästa, som återigen blir en kortvecka. Närmast i blickfånget ligger H&M:s försäljningssiffror på måndag. .

VA - Igår: 15:07

Supertalangens resa från gerillan till growth hacking

Så har Jorge Castro lyckats förvandla sin streetsmartness från förorten till marknadsföring till minimala kostnader för snabbväxande ABS Wheels. .

VA - Igår: 14:58

”Flyget? Vi tar tåget överallt”

På White Arkitekter har tåg varit normen sedan flera år tillbaka. "Vi har ändrat vårt sätt att bygga hus. Självklart har vi ändrat vårt sätt att resa också", säger Rickard Nygren.

VA - Igår: 14:52

Chocksiffror från Morgan Stanley – index når sin lägsta nivå sedan 2008

Nu flaggar storbanken för en dyster juni månad. .

VA - Igår: 14:40

Amazon betalade 0 kronor i skatt trots en vinst över 100 miljarder kronor

Det är orimligt att bolag med miljarder i vinst betalar lägre skatt än brandmän och lärare, skriver den förre vicepresidenten Joe Biden.  .

VA - Igår: 14:31

Nu ger sig Indien in i handelskriget

Inför tullar mot amerikanska varor. .

VA - Igår: 14:01

Svenske elbilspionjären långt före Elon Musk: Hans elbil har rullat i 30 år

Miljontals kineser har svenske Hansi Kobes att tacka för det billiga elfordonet och hans gamla sportbil är utställd på Tekniska museet.  .

VA - Igår: 13:49

Topp 10 Norden: Här är de hetaste aktierna

Ökad optimism för Kungsleden och Clas Ohlson fortfarande på tapeten.  .

VA - Igår: 12:18

Avslöjar vem som tar över podden - “Skulle beskriva mig som en kameleont”

I veckans avsnitt av Påjobbetpodden får vi möta Kristina Vallins nya poddpartner. Efter mycket sökande efter ersättaren till Johan Segergren har hon äntligen funnit den person som gör duon komplett. Lyssna på historien om hur han tidigt fick sitt intresse för människor, som senare kom att forma hans karriär.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.