Nyteknik > Teknik

Sunday, 16 June, 04:44

Nyteknik - 12 jun 19 kl. 06:30

Ny Teknik Insight: Här är alla våra provkörningar av el- och hybridbilarHur klarar sig Tesla Model 3 i vardagskörningen, och vad är det för speciellt med Audi E-trons bromssystem? Ladda ned Ny Teknik Insight med våra provkörningar..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Teknik Insight, Tesla Model, Audi, Ny Teknik Insight

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny Teknik, InsightHär är alla våra , provkörningarav , el och hybridbilar
Nyteknik - 12 jun 19 kl. 06:30

Ny Teknik Insight: Här är alla våra testkörningar av el-och hybridbilar

Hur klarar sig Tesla Model 3 i vardagskörningen, och vad är det för speciellt med Audi E-trons bromssystem? Ladda ned Ny Teknik Insight med våra testkörningar..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - Igår: 06:00

Börje Ekholm ryter till: 5g-utrullningen tar för lång tid i Sverige

Ericssons vd varnar Europa för riskerna med att halka efter i 5g-kapplöpningen. Men Börje Ekholm är desto mer förtegen när det gäller Huawei..

Nyteknik - 21 timmar sedan

Kärnfysikern Leona Woods satte fart på klimatforskningen

I kärnvapenålderns gryning stod Leona Woods mitt i händelsernas centrum. Hon var en hårdför fysiker som aldrig ångrade något – och som senare satte fart på klimatforskningen..

Nyteknik - Igår: 14:50

Ny teknik på bussar ska sätta dit brittiska ljudmarodörer

Högljudda fordon stör britternas nattsöm. Nu ska landets bussar utrustas med akustiska kameror på test för att fånga ljudmarodörerna på bild..

Nyteknik - Igår: 13:48

Många vill jaga batterimetall: ”Finns i Sverige”

I spåren av elbilsboomen exploderade även intresset för att leta batterimetaller i Sverige. Men än så länge har ingen gruva fått tillstånd. Och det lär dröja många år innan Northvolt kan hoppas på något därifrån, enligt Bergsstaten..

Nyteknik - Igår: 14:05

En enorm metallklump kan ligga under jättekratern

Månsonderna har avslöjat en tät massa under Aitken-kratern. Forskarna tror att det rör sig om en metallklump som är fem gånger större än Hawaii..

Nyteknik - Igår: 11:32

Globala jättar stöttar Facebooks kryptovaluta

Drygt ett dussin globala företag - däribland Visa, Mastercard, Paypal och Uber - ställer sig bakom Facebooks planerade kryptovaluta..

Nyteknik - Igår: 10:50

Naturhistoriska ska återskapa dna från den utdöda vargen

Det frusna varghuvudet har vält internet. Nu ska Naturhistoriska riksmuseet återskapa djurets dna. Bland de sibiriska fynden finns även en komplett grottlejonunge och en intakt mammutfot.

Nyteknik - Igår: 10:27

Så kan allt donerat blod få magiska blodgruppen O

O är blodgruppen som alla sjukhus vill ha – men ofta är givarna för få. Nu arbetar forskare i Kanada på ett enzym som kan förvandla blodceller i A- och B-gruppen till universallösningen O.  .

Nyteknik - Igår: 09:39

Nykläckta industridesigners visar framfötterna

Sjukhusrobotar, autonoma fyrbenta skogsmaskiner, en tvåsidig skärm som tolkar mellan döva och hörande. Och kommer drömmen om flygande bilar äntligen att uppfyllas? Avgångsstudenterna på Designhögskolan vid Umeå universitet har presenterat sina exjobb..

Nyteknik - Igår: 09:21

Första kvinnliga ingenjören har blivit staty

För drygt 100 år sedan, 1917, blev Vera Sandberg den första kvinnan i Sverige att ta en ingenjörsexamen. Nu har hon hedrats med en staty på Chalmers i Göteborg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.