Realtid > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 09:37

Realtid - 12 jun 19 kl. 08:28

KKR vill köpa Axel SpringerTrump personligen fördröjer handelsavtal med Kina, KKR lägger bud på Axel Springer och den svenska hyresmarknaden fungerar sämre än någonsin enligt Finanspolitiska rådet. Det är några av rubrikerna i onsdagens nyhetssvep. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
KKR, Axel Springer, Kina, Finanspolitiska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KKRvill , köpa, Axel, Springer
DI - 29 maj 19 kl. 21:43

Uppgifter: Tyska mediejätten Axel Springer kan köpas ut från börsen

Den tyska mediekoncernen Axel Springer kan vara på väg att köpas ut från börsen av grundarfamiljen och riskkapitaljätten KKR, rapporterar Bloomberg och Financial Times..

DI - 12 jun 19 kl. 07:47

Uppköpsbud: Investmentbolag springer efter mediejätte

Amerikanska KKR lägger ett bud på den tyska mediekoncernen Axel Springer. Budet motsvarar en premie på 11 procent jämfört med tidsdagens stängningskurs och stöds av Axel Springers styrelse och ledning..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

SBAB om sänkta räntan: ”Det extrema ränteläget fortsätter”

SBAB sänker räntan med upp till 0,4 procent. "Det extrema ränteläget fortsätter. Omvärldstrycket från i höstas att bolåneräntorna skulle stiga är som bortblåst", säger vd Klas Danielsson..

Realtid - 30 minuter sedan

Billerud och AMF i mångmiljardaffär

AMF Pension köper skog för 12,2 miljarder kronor. Närmare bestämt 90 procent av Billerud Korsnäs innehav i Bergsvik Skog Öst..

Realtid - 45 minuter sedan

East Capital stärker fokus på Indien

East Capital har rekryterat Sumeet Bhalla, som kommer från Goldman Sachs Asset Management, till kontoret i Hongkong. "Sumeet har gedigen branschkompetens och specialistkunskaper om den indiska marknaden", säger Peter Elam Håkansson, ordförande på East Capital..

Realtid - 45 minuter sedan

Fjärde AP-fonden: Därför väljer vi att sälja Oriflame

Fjärde AP-fondens Tobias Fransson avfärdar den kritik som handlar om att fonden alltför lättvindigt accepterat familjen af Jochnichs bud på Oriflame..

Realtid - 2 timmar sedan

"Fonden är en lyxprodukt"

Mikael Petersson förvaltar hedgefonden Coeli Absolute European Equity med 600 miljoner kronor under förvaltning med målet att nå 1 miljard till årsskiftet. "Jag har ingen problem med att ta betalt för den överavkastning som jag levererar. Det tycker jag är högst rimligt", säger Mikael Petersson om kritiken mot branschens höga avgifter..

Realtid - 3 timmar sedan

Aktivt förvaltade fonder ett minfält för pensionsspararen

Att begränsa antalet valbara fonder på Pensionsmyndighetens fondtorg är en bra start av politikerna. Det skulle vara ännu bättre om det enbart gick att välja indexfonder, skriver Nordicus vd Henrik Norén på Realtids debattsida idag..

Realtid - 16 timmar sedan

Savelend stärker styrelsen inför börsnotering

Crowdfunding- och kreditbolaget Savelend stärker nu styrelsen inför den stundande börsnoteringen 2020 och har precis stängt en finansierinsgrunda..

Realtid - 18 timmar sedan

Så förändrar indexfonderna näringslivet i USA

De tre amerikanska indexfondsgiganternas tillväxt har radikalt förändrat ägarförhållandena i USA. Inom ett par år kommer de “the big three” dominera i princip alla amerikanska börsbolag..

Realtid - 20 timmar sedan

Danske Bank-chef får gå på dagen

Jesper Nielsen chef för Danske Banks danska verksamhet tvingas lämna sin position med omedelbar verkan. Sverige-, Norge-, och Finlandschefen Glenn Söderholm tar tillsvidare över bankverksamheten även i Danmark..

Realtid - 20 timmar sedan

Hon är Nordeas nya regelefterlevnadschef

Helene Jepson, med bakgrund från bland annat Goldman Sachs och Morgan Stanley och nu senast från First Republic Bank, har utsetts till Chief Compliance Officer och chef för Group Compliance på Nordea. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.