DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 09:32

DI - 12 jun 19 kl. 08:30

Novo Nordisk nådde primärmål i Pioneer-studieNovo Nordisk meddelade på tisdagskvällen att oral semaglutide nådde det primära målet i Pioneer 6-studien..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nordisk, Pioneer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Novo, Nordisk, nådde, primärmåli , Pioneer-studie
DI - 04 mar 16 kl. 17:22

Nordenbörser: Oljerelaterat fick fart i Oslo

Nordenbörserna steg överlag under fredagens handelssession. I Oslo gick oljerelaterat starkt. Novo Nordisk stödde i Köpenhamn..

SvD - 04 mar 16 kl. 17:52

Skuldsatt offshorebolag rusade på börsen

Nordenbörserna steg överlag under fredagens handelssession. I Oslo gick oljerelaterat starkt. Novo Nordisk stödde i Köpenhamn..

Skånskan - 01 dec 15 kl. 22:23

Diethelm tar över som tränare i Lödde

FOTBOLL Efter Kungshult, Snogeröd och Eslövs BK blir IF Lödde nästa fotbollsadress för Daniel Diethelm.– Roligt att jag fick ett lag att träna, dessutom ett steg upp. Det känns väldigt bra, hälsar Daniel.

YLE - 08 feb 17 kl. 21:44

Först personnummer, sedan nordisk förbundsstat?

Hur ska vi sänka gränserna för nordborna och få bort gränshindren? Nordiska rådets kamp går långsamt, ett i taget. Debattören Gunnar Wetterberg föreslår att vi börjar om, med nya lagar, gärna i en förbundsstat.

SvD - 13 maj 16 kl. 05:45

Svensk akutvård sämst i nordisk vårdrankning

I Norden har Finland och Danmark den klart bästa produktiviteten på sina akutsjukhus. Den är signifikant högre än i Sverige som ligger sämst till av de nordiska länderna. En framgångsfaktor är en väl fungerande primärvård, visar en nordisk studie..

YLE - 21 feb 17 kl. 11:59

Mannen bakom framgångsvågen – en ny generation växer fram i nordisk kombination

När Petter Kukkonen tog över landslaget för fem år sedan mådde finländsk nordisk kombination lika dåligt som backhoppningen gör i dag. I vinter har Kukkonens långsiktiga arbete börjat bära frukt. När Kukkonen inledde sitt chefstränarskap i Finlands landslag hade de tidigare stjärnorna Hannu Manninen och Anssi Koivuranta slutat eller bytt gren.

DalaDemokraten - 29 aug 17 kl. 10:05

Han nådde målet – HansOlof nordisk mästare

Modellflygaren HansOlof Hansson från Rättvik kan nu titulera sig nordisk mästare..

Dalarnas tidningar - 29 aug 17 kl. 10:05

Han nådde målet – HansOlof nordisk mästare

Modellflygaren HansOlof Hansson från Rättvik kan nu titulera sig nordisk mästare..

YLE - 07 mar 17 kl. 19:22

Vbl: Nordisk batterifabrik kan placeras i Karleby

Energibolaget Northvolt i Sverige vill bygga en batterifabrik någonstans i Norden. Placeringsorten kan bli Karleby, skriver Vasabladet. Northvolt vill skapa en ny basindustri i Norden.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 13 kl. 21:31

Nordisk högläsning lockade

Svag belysning och hög stämning rådde när ett 20-tal personer kurade skymning på stadsbiblioteket i Landskrona. Och deltog i ett världsrekordförsök..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Sparekonomen: Bäddat för usel börsdebut – håll dig borta

Lastbilskoncernen Tratons börsnotering, med Scania i spetsen, är bara några dagar bort. Men enligt sparekonomen Joakim Bornold bör investerare akta sig för att teckna aktier i bolaget. ”Det kommer inte vara ett positivt första år för aktiekursen”, säger han..

DI - 3 minuter sedan

Svolder ökar i Magnolia – passerar 5 procent av kapitalet

Investmentbolaget Svolder har på måndagen förvärvat drygt 16.000 aktier i bostadsutvecklaren Magnolia Bostad och passerade därmed 5 procent av kapital och röster i bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 15 minuter sedan

Skogsrally efter Billeruds miljardaffär

Stockholmsbörsen bjöd på en mindre nedgång i tisdagens inledande handeln. Mot strömmen går skogssektorn som rusar efter Billerud Korsnäs miljardaffär. .

DI - 30 minuter sedan

Jettys emission skall användas för att driva försäljning

Spotlightnoterade affärssystembolaget Jetty, som har tagit fram ett system för hantering av event, har expanderat långsammare än väntat, men under det första kvartalet började försäljningen att ta fart och den aktuella nyemissionen skall räcka för att driva företaget till positivt kassaflöde. .

DI - 30 minuter sedan

Stenocare väntar första skörden cannabis i höst

Medicinska cannabisbolaget Stenocare har inlett kultiveringen av cannabisplantor vid bolagets anläggning i Jylland. Den första skörden förväntas skördas under tredje kvartalet 2019. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 30 minuter sedan

Franska tillverkningsindustrin tappar tro på framtiden

Insée:s konfidensindikator för den franska tillverkningsindustrin sjönk till 102 i juni jämfört med oreviderade 104 föregående månad..

DI - 30 minuter sedan

Zetadisplay tecknar ramavtal med Ikea

Skyltningsbolaget Zetadisplay har tecknat ett ramavtal med Ingka Group, som driver omkring 90 procent av alla Ikea-varuhus runt om i världen, gällande digital skyltning. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Nokia inte immuna mot handelskriget enligt Kina-chef

Finska Nokia är inte immunt för handelskriget mellan USA och Kina som har skapat en ekonomisk osäkerhet. Det sade bolagschefen för Kina, Markus Borchert, i Shanghai enligt Reuters..

DI - 1 timme sedan

Följ tisdagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45..

DI - 45 minuter sedan

Hexatronic investerar upp till 74 miljoner i produktionsanläggning

Hexatronic, systemleverantör inom fiberoptisk kabel och infrastrukturlösningar för telekomföretag, har beslutat att etablera en andra produktionsanläggning i USA. Investeringen beräknas uppgå till mellan 7 till 8 miljoner dollar och förväntas ge en kapacitetsökning om närmare 20 miljoner dollar i försäljning på årstakt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.