Skånskan > Nyheter

Tuesday, 25 June, 13:35

Skånskan - 12 jun 19 kl. 08:25

E6 vid Borgeby avstängd efter olyckaLomma En olycka har inträffat under onsdagsmorgonen på E6 i södergående riktning norr om Lomma.Enligt larmet som kom in klockan 07.53 ska det vara flera fordon som är inblandade i trafikolyckan, som ska ha inträffat i höjd med Borgeby. Polis och räddningstjänst har åkt till platsen för närmare kontroll. Det är inledningsvis oklart om någon är skadad.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Borgeby, En, E6, Lomma, Trafikverket, Flädie, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: E6 vid Borgeby, avstängdefter , olycka
Expressen - 4 timmar sedan

E6 avstängd efter trafikolycka

En trafikolycka har inträffat på E6 på tisdagsmorgonen.Vägen är helt avstängd..

Skånskan - 11 nov 15 kl. 08:34

E6 avstängd efter olycka

Malmö Strax efter klockan åtta på onsdagsmorgonen inträffade en trafikolycka med fyra personbilar inblandade.Olyckan inträffade på E6 söder om trafikplats Borgeby och vägen är nu avstängd mellan trafikplatserna Borgeby och Flädie. Enligt Trafikcentralen Syd leder polisen av trafiken vid Borgeby..

Skånskan - 24 jun 16 kl. 13:58

E6 avstängd vid Borgeby efter olycka

Malmö En personbil har voltat på E6 efter trafikplats Borgeby. Vägen är avstängd för trafik i södergående riktning.Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen strax efter klockan halv två.

Sydsvenskan - 12 okt 15 kl. 10:22

Flera lastbilar krockade – E6 avstängd

E6:an är avstängd mellan trafikplatserna Flädie och Borgeby i norrgående riktning. Trafiken leds om via Flädie och Borgeby..

Helsingborgs Dagblad - 12 okt 15 kl. 10:22

Flera lastbilar krockade – E6 avstängd

E6:an är avstängd mellan trafikplatserna Flädie och Borgeby i norrgående riktning. Trafiken leds om via Flädie och Borgeby..

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 18 kl. 19:50

E6 helt avstängd mellan Löddeköpinge och Borgeby efter polisjakt

E6 är helt avstängd mellan Löddeköpinge och Borgeby efter att polisen följt efter en bil. Polisefterföljandet tog sin början i Landskrona. Polisen la ut spikmatta för att få stopp på bilen och två andra bilar, som inte hade med polisjakten att göra, körde även på spikmattan..

Sydsvenskan - 10 jan 18 kl. 19:50

E6 helt avstängd mellan Löddeköpinge och Borgeby efter polisjakt

E6 är helt avstängd mellan Löddeköpinge och Borgeby efter att polisen följt efter en bil. Polisefterföljandet tog sin början i Landskrona. Polisen la ut spikmatta för att få stopp på bilen och två andra bilar, som inte hade med polisjakten att göra, körde även på spikmattan..

Expressen - 27 aug 15 kl. 08:26

Kaos efter seriekrock – vägen avstängd

Tre bilar har krockat på E6 i höjd med Borgeby. Vägen är avstängd och samtliga bilar ska bärgas. – Skadeläget är oklart, säger Kim Hild, informatör på polisens ledningscentral..

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 15 kl. 08:25

E6 avstängd i södergående

E6 är just nu avstängd i södergående körriktning mellan trafikplatserna Borgeby och Lomma..

Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 08:13

Trafikolycka på E6 i höjd med Borgeby – vägen avstängd

Vägen är för närvarande avstängd i södergående riktning..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Blev blåst på stolaffären

HÖÖR Polisen i Höör har fått in en anmälan om ringa bedrägeri sedan en man i 50-årsåldern i Höör uppgett att han blivit lurad av en person som skulle sälja en stol till honom.
50-åringen annonserade om att han var ute efter en stol av en viss typ och märke. En person hörde av sig och påstod att han hade en sådan stol.

Skånskan - 15 minuter sedan

Erik Ullenhag hoppar av partiledarstriden

inrikes Erik Ullenhag meddelar i en debattartikel på Atonbladet att han hoppar av striden om partiledarposten för Liberalerna.Orsaken till beslutet är flera, men främst att han inte anser sig ha tillräckligt stöd i partiet. Ullenhag skriver också att han är rädd att hans fortsatta kandidatur skulle bidra till att splittra Liberalerna.

Skånskan - 1 timme sedan

Cyklist ramlade när buss körde om

Malmö.

Skånskan - 1 timme sedan

Letade adress i en villa

Malmö En man som klippte gräset vid sin villa på Östanvägen i Limhamn uppmärksammades av en förbipasserande på att en främmande man i 30-årsåldern gått in i huset.
Mannen går in genom en dörr och ut genom en annan till en bil som står och väntar.
När villaägaren frågar vad mannen gör menade han sig bara leta efter en adress.

Skånskan - 1 timme sedan

Fick flaska på örat

Malmö Plötsligt fick den 62-årige mannen en flaska i huvudet, som sedan föll i marken och krossades.
Någon misstänkt gärningsman har han emellertid inte sett.
Det var vid 23-tiden den 23 juni som mannen kom gåendes vid korsningen mellan Lantmannagatan och Idunsgatan.

Skånskan - 1 timme sedan

Politiker misstänkt för sexbrott mot barn avsäger sina uppdrag

Sydost Den man från sydöstra Skåne som är misstänkt för sexuella övergrepp mot barn har nu valt att avsäga alla sina politiska uppdrag.Det var i början på juni som mannen i 70-årsåldern häktades misstänkt för två fall av sexuellt ofredande.
Det ena fallet handlar om sexuellt övergrepp mot barn och ska ha pågått sedan januari 2016 fram till i början av juni i år.

Skånskan - 1 timme sedan

Segelbåt på grund utanför Falsterbo

Falsterbo Strax efter klockan 12 gick en segelbåt på grund söder om Falsterbo. Ingen ska ha kommit till fysisk skada.Enligt Lina Toresson, biträdande räddningsledare på Sjö- och flygräddningscentralen, så ska det finnas en person ombord.

Skånskan - 1 timme sedan

Brist på p-piller skapar oro bland användare

INRIKES Det är preventicmedlet Zoely som har tagit slut i hela landet. Många använder p-pillret för att förhindra graviditet.Sedan första april har pillret varit restnoterat, enligt Sydsvenskan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Uthyrd bostad länsad på inredning

ANDERSLÖV
En sönderslagen bostad med rinnande vattenkranar och stulen inredning var vad ägaren möttes av då hon kom till bostaden som varit uthyrd. Det var på måndagen som en kvinna i 40-årsåldern kom till bostaden i Anderslöv som hon haft uthyrd och möttes av total kaos.
Enligt polisanmälan ska kranarna till vaskar i två utrymmen stått på och spolat vatten, i köket saknades spisen och bostadens samtliga element hade monterats ner och stulits.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nya ägare till fastigheten på Fogdaröd 208 i Höör

Höör Nu är det klart vem som köpt huset på Fogdaröd 208 i Höör av Gert Einar Torsen Almqvist dödsbo. Nya ägare är Tobias Andersson, 42, och Lise Lott Karlsson, 36. Priset blev 1 150 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juni 2019.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.