Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 25 June, 18:14

Nyan - 11 jun 19 kl. 18:01

Ansgar skrev kontrakt för Norra linjenLandskapsregeringen har nu tecknat avtal med Ansgar Ab för trafik på linjen Hummelvik-Torsholma för perioden 2019-2024. Avtalet gäller m/s Alfågeln. Tre anbud lämnades in. De andra två var från Nordic Jetline Finland Ab och ett under bildning varande bolag. Ansgars anbud låg på 7,36 miljoner euro.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Norra, Ansgar Ab, Hummelvik-Torsholma, Alfågeln, Nordic Jetline Finland Ab, TEXT, Fellman, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ansgar, skrev, kontraktför , Norra, linjen
Nyan - 10 jun 19 kl. 10:48

Ansgar skrev kontrakt för Norra linjen

Landskapsregeringen har nu tecknat avtal med Ansgar Ab för trafik på linjen Hummelvik-Torsholma för perioden 2019-2024. Avtalet gäller m/s Alfågeln. Tre anbud lämnades in.

Nyan - 17 apr 19 kl. 10:00

Ansgar tar över norra linjen

På en enskild föredragning i går beslöt landskapsregeringen att anta rederiet Ansgar Ab:s anbud i upphandlingen om trafiken på norra linjen. Avtalet träder i kraft den första september i år, sträcker sig fem år framåt med möjlighet till en ettårig option, säger infrastrukturminister Mika Nordberg (MSÅ). Totalkostnaden ligger på 7,3 miljoner euro med en månadskostnad på 100 000 euro.

SmålandsPosten - 29 jan 15 kl. 06:19

43-åring i Jusabhärvan skrev kontrakt på mångmiljonvilla

Mannen bakom jobb­bluffen i Jusabhärvan skrev även kontrakt på en mångmiljon­villa i Växjö – innan allt av­slöjades. Det visar uppgifter som Smålandsposten tagit del av. – Det finns ju andra kunder involverade i detta av naturliga skäl.

Dalarnas tidningar - 21 jan 14 kl. 17:41

Salo skrev kontrakt med två spelare

Leksands IF skrev under tisdagen kontrakt med forwarden Martin Grönberg och backen Simon Erlandsson, som båda närmast kommer från klubbens J20-lag. – Jättekul att vi har gjort klart med killarna i dag och att vi kan bygga vidare på vår utveckling av juniorverksamheten, säger sportchefen Tommy Salo..

SN - 29 jan 16 kl. 23:25

NBIS skrev kontrakt med försvarare

Först lirade testspelaren med Bissarna Fotboll i den egna futsalcupen. Senare på fredagskvällen skrev han även kontrakt med klubben..

Expressen - 18 okt 18 kl. 07:40

Skrev kontrakt i natt – Nylander ensam kvar

ANAHEIM. De har haltat fram hela hösten.Men Anaheim Ducks är trots alla skador ett topplag i NHL efter grundseriens första två veckor.

YLE - 15 aug 13 kl. 17:05

RoPS skrev kontrakt med jamaikansk landslagsman

RoPS från Rovaniemi har skrivit kontrakt med den jamaikanska mittfältaren Akeem Priestley. Han kommer senast från spel i Dayton Dutch Lions i USA. Priestley har gjort 10 A-landskamper för Jamaica.

YLE - 15 aug 13 kl. 17:11

RoPS skrev kontrakt med jamaicansk landslagsman

RoPS från Rovaniemi har skrivit kontrakt med den jamaicanska mittfältaren Akeem Priestley. Han kommer senast från spel i Dayton Dutch Lions i USA. Priestley har gjort 10 A-landskamper för Jamaica.

YLE - 18 feb 13 kl. 10:34

HJK skrev kontrakt med Heikkilä

HJK:s ligalag i fotboll har skrivit kontrakt med mittbacken Tapio Heikkilä. Den föredetta FC Honkaspelaren visade upp fina takter under den internationella turneringen i Vanda. 22-åringen Heikkiläs kontrakt gäller för två år framåt, med en option på ett tredje år med de regerande mästarna.

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 11 kl. 14:24

Erixon skrev kontrakt med NY Rangers

Skellefteås back Tim Erixon har skrivit på ett treårskontrakt med New York Rangers, NHL-klubben som hans pappa Janne tidigare spelat för. ? Det är självklart väldigt stort och väldigt överraskande.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 2 timmar sedan

Ogiltigförklarar markgåva i Jomala

Ålands tingsrätt ogiltigförklarar gåvan på 760 kvadratmeter mark i Jomala som bostadsaktiebolaget Hassellängan 2014 gav två styrelsemedlemmar. .

Nyan - 5 timmar sedan

Dennis Jansson vill ha sex våningar på Sittkoff

Dennis Janssons olika företag har lämnat in totalt sju anmärkningar till delgeneralplansförslaget. .

Nyan - 7 timmar sedan

Mobilfritt i stans skolor nästa läsår

Grundskolorna i Mariehamn blir mobilfria läsåret 2019-2020. Det har bildningsnämnden beslutat. .

Nyan - 8 timmar sedan

De planterar flytande reningsverk i Långsjön

Dricksvattnet från Långsjön får nu lite naturlig hjälp. .

Nyan - 10 timmar sedan

Skarp kritik i anmärkningar mot nya delgeneralplanen

Totalt har det lämnats in 21 anmärkningar mot förslaget till ny delgeneralplan för Mariehamns centrum. Ett gemensamt tema är våningstal och parkeringsplatser. Av alla anmärkningar är en genomgående positiv.

Nyan - 11 timmar sedan

Fängelsedom för grov stöld på Ålands radio

15 månaders villkorligt fängelse: det blev domen för mannen som stal utrustning från Ålands radio och tv hösten 2016. Stölden var dock långtifrån den enda åtalspunkten. .

Nyan - 20 timmar sedan

JoHo Pyro vidare till stor fyrverkerifinal

Nästa veckas lördag smäller det. JoHo Pyro är en av finalisterna i en internationell fyrverkeritävling i Vietnam med Storbritannien som motståndare. .

Nyan - 20 timmar sedan

Husö färjfäste repareras

Husö färjfäste har varit skadat och har under en tid haft en viktbegränsning på 5 ton. Nu stängs färjfästet av helt för biltrafik under tisdag och onsdag 2–3 juli. Ålandstrafiken meddelar att det sker efter avgången 07.

Nyan - 23 timmar sedan

Abstrakt realism i ny utställning på Smakbyn

För andra sommaren i följd ställer Helsingforsbaserade konstnären och sommarålänningen Nina Liemola ut målningar på Smakbyn. Namnet på årets utställning, Future abstracts, tar sin utgångspunkt i klimatkrisens påverkan på vårt landskap. .

Nyan - 23 timmar sedan

Gasläckage på Ålandsvägen

En räddningsinsats pågår just nu på Ålandsvägen. Enligt Alarmcentralens hemsida rör det sig om ett gasläckage och brandkår och ambulans är på plats. Artikeln uppdateras.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.