DN > Inrikes

Thursday, 20 June, 11:46

DN - 12 jun 19 kl. 08:01

Ny prognos: Region Stockholm går mot mångmiljonförlustRegion Stockholm kommer att gå back med 630 miljoner kronor i år, enligt en ny ekonomisk prognos. Nu väntar hårda sparkrav på allt från läkemedel till lokaler inom hälso- och sjukvården, rapporterar SVT Nyheter..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm, SVT Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny prognos, Region, Stockholm, gårmot , mångmiljonförlust
DN - 07 jun 19 kl. 17:08

Region Stockholm rustar för värmebölja

Förra årets värmebölja skapade stora problem inom sjukvården. Nu rustar Region Stockholm för sommaren. – Vi är väldigt mycket bättre förberedda än vad vi var förra året, säger Elda Sparrelid chefläkare Region Stockholm till SVT Stockholm..

Regeringen - 16 maj 11 kl. 12:28

Catharina Elmsäter-Svärd diskuterar arbetspendling i region Stockholm

Den 16-17 maj träffar infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd företrädare från den offentliga sektorn och näringslivet i region Stockholm. Ministern kommer bland annat att träffa en grupp anställda på Ericsson i Kista och prata om förutsättningar för arbetspendling. Pressmeddelande: Infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd pratar arbetspendling i region Stockholm Näringsdepartementet, 16 maj 2011.

Polisen - 08 feb 18 kl. 16:24

Polisen i region Stockholm prisas

Polisen i region Stockholm fick tillsammans med andra aktörer årets 112-pris för insatsen vid terrorattacken i Stockholm den 7 april 2017. Erika Andersson från Lpo Norrmalm representerade polisen..

Polisen - 09 feb 18 kl. 09:59

Polisen i region Stockholm prisas

Polisen i region Stockholm fick tillsammans med andra aktörer årets 112-pris för insatsen vid terrorattacken i Stockholm den 7 april 2017. Erika Andersson från Lpo Norrmalm representerade polisen..

Polisen - 27 sep 17 kl. 07:42

Polisens arbete mot skjutningar i region Stockholm

Tio konstaterade skjutningar har skett i region Stockholm den senaste månaden. Det innebär att fram till och med den 20 september har totalt 93 konstaterade skjutningar skett i regionen i år. Ett riktat arbete för att minska antalet skjutningar pågår..

Dagens Medicin - 12 feb 19 kl. 13:14

S: Inför karantänsregler i Region Stockholm

Politiker och topptjänstemän ska inte kunna gå direkt från förtroendeuppdrag till näringslivet. Därför borde Region Stockholm införa karantänsregler, anser Erika Ullberg (S) i en motion..

DN - 19 feb 19 kl. 15:34

Region Stockholm kände till att it-lösningen var rättsosäker

Region Stockholm kände till att det fanns rättsliga osäkerheter runt åtkomsten till patientuppgifter när en privat aktör verkar utomlands. Men fram till den 1 september gäller det gamla avtalet med Medhelp. När tjänsten 1177 upphandlades på nytt  våren 2018 ställdes krav på att verksamheten skulle bedrivas i Sverige.

Expressen - 19 feb 19 kl. 15:48

Region Stockholm kände till att it-lösning var rättsosäker

Region Stockholm visste att det fanns rättsliga osäkerheter runt åtkomsten till patientuppgifter när en privat aktör verkar utomlands. Men det gamla avtalet med Medhelp gäller fram till den 1 september. Det skriver Dagens Nyheter..

Computer Sweden - 27 feb 19 kl. 10:03

Efter 1177-läckan: Region Stockholm tillsätter oberoende utredning


Region Stockholm vill ha en ordentlig genomlysning av hur 1177-läckan kunnat ske för att undvika att det sker igen. ”I dag ger vi ett uppdrag till en oberoende expert att utreda vad som hänt”, säger biträdande regionrådet Daniel Forslund, L..

DN - 05 mar 19 kl. 09:51

Region Stockholm ger Karolinska bakläxa på verksamhetsplanen

Region Stockholm väntas på tisdagen skjuta till extra medel för att tillfälligt rädda Karolinskas ekonomi. Sjukhusets verksamhetsplan väntas samtidigt underkännas av regionen. .

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Här är låtarna vi helst vill höra på midsommar

De låtar som flest svenskar vill höra på midsommar är klassikerna ”Sol, vind och vatten”, ”Sommartider” och ”Sommaren är kort”. Åtminstone om man får tro Spotify, som har gått igenom 180 000 spellistor med midsommartema..

DN - 1 timme sedan

Man åtalas för knivmord i Mölnlycke

En kvinna hittades svårt knivskuren utomhus i Mölnlycke i fjol. Nu åtalas en man för bland annat mord, uppger Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande.  .

DN - 1 timme sedan

Höga pollenhalter under midsommar

Pollenhalterna är mycket höga i hela södra och mellersta Sverige. Det är gräset som blommar vilket väntas fortsätta flera dagar till. – Det varma och fina vädret gör halterna höga, säger Agneta Ekebom, på Palynologiska laboratoriet..

DN - 2 timmar sedan

”Big Papi” var inte mål för skjutningen

Förre basebollstjärnan David Ortiz var inte mål för den skjutning som skadade honom allvarligt den 9 juni..

DN - 2 timmar sedan

Rapport: Svenska lärosäten hävdar sig väl i Norden

Svenska lärosäten ”hävdar sig väl i en nordisk jämförelse”, enligt en färsk rapport från Riksrevisionen. Samtidigt menar myndigheten att det finns utrymme att producera mer undervisning och forskning..

DN - 3 timmar sedan

”Snabba cash” blir tv-serie på Netflix

Jens Lapidus storsäljande Stockholmstrilogi har tidigare filmatiserats. Nu blir det en fristående tv-serie som utspelar sig tio år efter originalet..

DN - 3 timmar sedan

Norskt bokförlag ändrar omslag efter kritiken mot ”Scener ur hjärtat”

De norska och danska utgåvorna av boken "Scener ur hjärtat" har anklagats för att de ger intrycket av att klimataktivisten Greta Thunberg är huvudförfattare. Nu ändrar det norska förlaget sitt omslag..

DN - 4 timmar sedan

Iran påstår sig ha skjutit ned USA-drönare

Irans revolutionsgarde har skjutit ner en amerikansk drönare i provinsen Hormuzgan, som de hävdar spionerade, påstår revolutionsgardet på sin hemsida..

DN - 11 timmar sedan

USA skickar luftvärnsbataljon till Mellanöstern

Den truppförstärkning i Mellanöstern som USA beslutat om efter attackerna på två oljetankrar kommer att inkludera en luftvärnsbataljon. Det meddelade landets försvarsdepartement på onsdagen..

DN - 13 timmar sedan

Storpublik såg Bollnäs vinna sommarbandyn

Två dagar kvar till midsommar. Då spelade Broberg och Bollnäs årets första träningsmatch – i bandy..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.