Skånskan > Nyheter

Thursday, 20 June, 12:05

Skånskan - 12 jun 19 kl. 07:44

Polishuset i Linköping avspärratInrikes Polishuset i Linköping har spärrats av efter att ett misstänkt föremål har hittats i anslutning till receptionen.Polisens nationella bombskydd är på väg till polishuset för att göra en bedömning av det aktuella föremålet. Med anledning av att det är svårt att bedöma vilken fara föremålet kan utgöra har polisen spärrat av ett större område, skriver polisen på sin hemsida. Det var klockan 05.40 som polisen fick uppgift om att ett föremål hade placerats utomhus i anslutning till polishusets reception på Brigadgatan i Linköping.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Linköping, Polishuset, Brigadgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polishuseti , Linköping, avspärrat
Expressen - 12 jun 19 kl. 07:28

Polishuset i Linköping avspärrat – misstänkt föremål

Ett misstänkt föremål har hittats vid polishuset i Linköping.Polishuset är avspärrat, enligt TV4 Nyheterna.– Det som jag har är att polisen håller på med något där.

Västerbottens Folkblad - 12 jan 15 kl. 17:55

Polishuset i Helsingborg avspärrat

Polishuset i Helsingborg har nu spärrats av efter att en man tagit emot ett kuvert med vitt pulver även där. Det här skriver aftonbladet.se.

SvD - 17 sep 15 kl. 09:31

Just nu: Polishuset på Kungsholmen avspärrat

Polishuset på Kungsholmen i centrala Stockholm har spärrats av, enligt polis på plats rör det sig om ett misstänkt farligt föremål, skriver DN..

Expressen - 09 nov 17 kl. 19:36

Polishuset i Sona avspärrat – misstänkt föremål hittat

Polishuset i Solna har spärrats av efter att man hittat ett misstänkt föremål utanför.– Det har anträffats ett oidentifierat föremål utanför ingången vid receptionen och vi har som säkerhetsåtgärd att spärra av, säger Sven-Erik Olsson vid polisen..

DN - 12 jun 19 kl. 07:40

Bomblarm – Linköpings polishus avspärrat

Ett område kring polishuset i Linköping har spärrats av efter larm om ett misstänkt farligt föremål vid stationen. Nationella bombskyddet är på inkallat..

Sydsvenskan - 28 jan 15 kl. 13:09

Polishus i Blekinge delvis avspärrat

Ett våningsplan i polishuset i Karlskrona är avspärrat sedan i förmiddags på grund av inkommande post med okänt innehåll. En försändelse som tagits till polishuset av en brevbärare väckte misstänksamhet.— Vi har ett säkerhetstänkande och granskar all inkommande post, säger Calle Persson, informatör vid polisens länskommunikationscentral i Malmö.

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 15 kl. 13:09

Polishus i Blekinge delvis avspärrat

Ett våningsplan i polishuset i Karlskrona är avspärrat sedan i förmiddags på grund av inkommande post med okänt innehåll. En försändelse som tagits till polishuset av en brevbärare väckte misstänksamhet.— Vi har ett säkerhetstänkande och granskar all inkommande post, säger Calle Persson, informatör vid polisens länskommunikationscentral i Malmö.

SvD - 28 jan 15 kl. 13:07

Polishus i Blekinge delvis avspärrat

Ett våningsplan i polishuset i Karlskrona är avspärrat sedan i förmiddags på grund av inkommande post med okänt innehåll. En försändelse som tagits till polishuset av en brevbärare väckte misstänksamhet..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Personbil brinner

Landskrona Ett larm kom in på torsdagsförmiddagen om en bil som av okänd orsak brinner på Annelundsvägen.Räddningstjänsten har åkt till platsen för närmare kontroll. Det är inledningsvis oklart om någon är skadad i samband med händelsen.

Skånskan - 45 minuter sedan

Tuffare för politiker som röstas bort

höör Sämre stöd och mindre i pension. Nu ser det ut att bli sämre villkor för heltidsarvoderade kommunalråd som inte längre sitter kvar på sin post. I Höör blir det tuffare regler än vad Sveriges kommuner och landsting (SKL) föreslår.

Skånskan - 1 timme sedan

Hemlös ängel söker sin tillhörighet

STAFFANSTORP En ängel har landat i Staffanstorps konsthall.
Det är Anna Larssons utställning Homeless Angel som kan ses till och med den 6 juli.Utställningen som hade vernissage den 15 juni, består av svartvita fotografier samt en installation och en filmvisning.

Skånskan - 1 timme sedan

Han gör Doktor Glas på egen hand

Fredrik Gunnarsson ikläder sig rollen som Hjalmar Söderbergs Doktor Glas på egna teatern i Bjärnum.
– Boken är snart 115 år gammal men den känns modern så in i bomben, säger han.I Söderbergs roman skriver Doktor Glas dagbok en sommar vid förra sekelskiftet.

Skånskan - 1 timme sedan

SMHI: Så blir midsommarvädret

Väder/Skåne Skånska midsommarfiranden kan förvänta sig ett odramatiskt väder med gott om solchanser enligt SMHI:s senaste prognos.Under midsommarhelgen kommer temperaturen i Skåne ligga runt 20 grader. Den som vill njuta i solen bjuds på många möjligheter, solchanserna kommer att vara stora, detta gäller främst på kvällarna.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lunds universitet bäst i Sverige

Lund Enligt ansedda QS World University Ranking är Lunds universitet bäst i Sverige, ändå är universitet kritiska till rankingen.I den globala rankningen hittas Lunds universitet på plats 92. Bland de svenska lärosätena är det endast KTH i Stockholm gör Lund sällskap bland de hundra bästa.

Skånskan - 2 timmar sedan

Larm om brand i ladugård

Vid 09.25-tiden larmades räddningstjänsten till en adress utanför Blentarp med anledning av en brand i en ladugård.Brandens omfattning är för närvarande oklar.

Skånskan - 3 timmar sedan

147 kvadratmeter stort hus i Eslöv sålt till nya ägare

Eslöv Håkan Christian Nero och Genevieve Margareta Loringer, båda 37 år, är nya ägare till fastigheten på Klippanvägen 59 i Eslöv. Husets byggår är 2008 och det har en boyta på 147 kvadratmeter. Säljare är Sylvía Húnfjörd och Freyr Gauti Sigmundsson.

Skånskan - 4 timmar sedan

Bilar i krock i centrum

Vid 07.29-tiden var två personbilar inblandade i en olycka i korsningen Kungsgatan/Hantverksgatan.De inblandades skadeläge är i nuläget oklart..

Skånskan - 6 timmar sedan

Avtal redan avklarat –ville avsluta det ändå

Svedala
På fullmäktige i förra veckan kom en motion in under pågående möte.
I den ville SD och ÄS säga upp ett avtal som redan är avklarat.
Motionen ska nu tolkas, och sen tas upp i kommunstyrelsen i höst.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.