Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 09:48

Affärsvärlden - 12 jun 19 kl. 07:43

Skanska tecknar avtal med Massachusetts flygplatsmyndighetByggkoncernen Skanska har tecknat ett avtal värt 67 miljoner dollar med Massachusetts flygplatsmyndighet..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Massachusetts, Skanska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skanska, tecknar, avtalmed , Massachusetts, flygplatsmyndighet
DI - 04 dec 18 kl. 09:11

Skanska tecknar avtal om nybyggnation av anstalt

Byggbolaget Skanska tecknar avtal med Specialfastigheter kring en nybyggnation av kriminalvårdsanstalten Hall utanför Södertälje. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Affärsvärlden - 01 jun 16 kl. 17:06

Skanska tecknar avtal för 23 miljarder

Byggbolaget Skanska har tecknat avtal för flygplatsen Laguardia Gateway Partners, vilket innefattar ett hyresavtal med Port Authority of New York and New Jersey, PANYNJ..

DI - 11 jul 18 kl. 08:03

Skanska tecknar avtal med SL

Skanska har tecknat avtal med Storstockholms Lokaltrafik, SL, om att bygga om en del av postterminalen i Tomteboda, Solna, till en bussdepå. .

DI - 29 mar 19 kl. 08:10

Skanska tecknar avtal skolbyggnation i USA – ordervärde på 470 miljoner

Byggbolaget Skanska har i ett samriskbolag med amerikanska Megen Construction skrivit avtal om byggnation och renovering av ett skoldistrikt i Ohio, USA, där Skanskas kontraktandel är värt motsvarande cirka 470 miljoner kronor..

DI - 26 apr 18 kl. 08:16

Skanska tecknar avtal i Örebro värt 450 miljoner

Skanska har tecknat ett samarbetsavtal med ÖrebroBostäder för fortsatt om- och nybyggnad av stadsdelen Vivalla i Örebro..

Dagens PS - 22 dec 17 kl. 07:14

Facebook tecknar avtal med Universal Music

Facebook har tecknat ett avtal med skivjätten Universal Music. Det innebär att hemgjorda klipp på Facebook och Instagram med Universal-låtar i bakgrunden framöver kommer att tillåtas, skriver Recode. Tidigare har användare fått en uppmaning om att ta ned klippen när det förekommit Universal-musik.

Jönköpingsnytt - 28 apr 11 kl. 17:00

Jönköpingsföretag tecknar avtal med Coop

Jönköpingsföretaget ITAB tecknar avtal med Coop Butiker och Stormarknader(CBS). Avtalet innebär leverans av ett självutcheckningssystem till deras affärer..

Jönköpingsnytt - 28 apr 11 kl. 17:00

Itab tecknar avtal med Coop

Jönköpingsföretaget ITAB tecknar avtal med Coop Butiker och Stormarknader(CBS). Avtalet innebär leverans av ett självutcheckningssystem till deras affärer..

E24 - 04 maj 11 kl. 10:03

Cryptzone tecknar avtal med Apple

Firsth North-noterade Cryptzone tecknar avtal med it-jätten Apple. Bolaget kan nu erbjuda sin Appgate-lösning till kunder med Iphones och Ipads..

Dalarnas tidningar - 25 sep 13 kl. 06:31

Borlänge tecknar avtal om ensamkommande barn

Borlänge kommun tecknar avtal om att ta emot ensamkommande flyktingbarn. Om boendet ska drivas i kommunal regi är fortfarande oklart..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen väntas öppna nedåt

Stockholmsbörsen ser ut att inleda tisdagen svagt nedåt. På bolagsfronten har Billerud Korsnäs meddelat om en mångmiljardförsäljning..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

SBAB sänker listräntor

Bolåneinstitutet SBAB sänker sina listräntor för bolån med mellan 10 till 40 punkter..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Guld på 6-årshögsta

Guldpriset fortsatte upp på tisdagsmorgonen, efter att ha stigit 10 procent de senaste fyra veckorna, och klättrade upp till sin högsta nivå på sex år..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

DNB sänker Fabege till sälj

DNB Markets sänker sin rekommendation för Fabege till sälj från behåll..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Stigande registrering av tunga lastbilar i EU

EU-registreringar av tunga lastbilar ökade med 21,2 procent i maj jämfört med samma månad förra året..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Chefsanalytikerns varning: Risk för tysk recession

Tysk tillverkningsindustri befinner sig redan i recession. Slår USA till med biltullar mot EU kan hela den tyska ekonomin, Europas ekonomiska motor, dras med nedåt, varnar Jan von Gerich, chefsanalytiker på Nordea..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Breda nedgångar på Asienbörserna inför G20-mötet

De asiatiska börserna noterade mestadels nedgångar på tisdagsmorgonen i väntan på det kommande G20-mötet i Osaka, Japan i slutet på veckan..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Trump inför sanktioner mot Iran

Donald Trump har skrivit på en exekutiv order som innebär nya sanktioner mot Iran, som svar på förra veckans nedskjutning av en amerikansk övervakningsdrönare..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

”Inom tio år är det brist på batterimineraler”

Det kommer inte att finnas tillräckligt med litium, kobolt eller nickel på världsmarknaden för att tillgodose efterfrågan. Det förutspår analytikern Vivas Kumar, som fram till nyligen var anställd på Teslas Gigafactory..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Danska näringsministern: Danske Bank har antagligen brutit mot lagen - "anskrämligt"

Under måndagsförmiddagen har det danska folketingets finansutskott diskuterat de steg som tagits emot Danske Bank för de placeringsråd som den danska storbanken gett kunder med sparprodukten "Flexinvest Fri"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.