Expressen > Nyheter

Thursday, 27 June, 08:18

Expressen - 12 jun 19 kl. 07:43

Kvinna anmäler försök till våldtäktEn kvinna har anmält ett våldtäktsförsök i Farsta i Stockholm, enligt polisen.En gärningsman är nu gripen.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Farsta, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, anmäler, försöktill , våldtäkt
Expressen - 22 jul 18 kl. 11:31

JUST NU: Kvinna anmäler man för våldtäkt i sömnen

En sovande kvinna i Karlskrona ska ha blivit våldtagen av en man i sin bostad.Kvinnan gjorde senare anmälan och mannen har kunnat gripas och identifieras av polisen, skriver Blekinge Läns Tidning..

Västerbottens Folkblad - 02 aug 14 kl. 20:19

Kvinna anmäler våldtäktsförsök

En kvinna anmälde på lördagseftermiddagen att hon blivit antastad av en man under natten mot lördagen. Det ska ha skett i centrala Skelleftehamn. Kvinnan lyckades dock freda sig och mannen försvann från platsen.

YA - 05 nov 13 kl. 14:20

Kvinna anmäler grov våldtäkt


En kvinna i Skurupstrakten har polisanmält att hon nyligen blivit våldtagen av en man. Enligt den brottskod som ärendet registrerats inom ska det röra sig om en grov våldtäkt inomhus. De inblandade personerna ska vara bekanta med varandra, men i övrigt är polisen mycket förtegen kring själva anmälan.

Expressen - 15 nov 16 kl. 07:41

Ung kvinna anmäler våldtäkt

En ung kvinna i Lund har polisanmält att hon utsatts för våldtäkt under måndagskvällen. Det uppger Sydsvenskan.  – Jag kan bekräfta att det har kommit in en anmälan, säger Mats Persson, inre befäl hos polisen i Lund till tidningen..

Jönköpingsnytt - 27 apr 18 kl. 10:20

Ung kvinna anmäler våldtäkt i city

En kvinna i 18-årsåldern har anmält att hon blev våldtagen under natten till fredagen. En man sitter anhållen misstänkt för våldtäkt.
.

Jönköpingsnytt - 29 apr 19 kl. 08:18

Förd till sjukhus - 25-årig kvinna anmäler våldtäkt

Polis har fått en anmälan om en våldtäkt som ska ha inträffat i helgen i Jönköpings kommun.
.

LV - 04 jan 17 kl. 11:15

Kvinna anmäler våldtäkter som skett hela hösten

Just nu arbetar polisen med att utreda ett flertal våldtäkter som en kvinna ska ha varit utsatt för under en period under den gångna hösten..

Expressen - 24 maj 19 kl. 08:26

Kvinna anmäler våldtäkt

En kvinna har polisanmält en våldtäkt på Djurgården i Stockholm.Den ska ha inträffat på torsdagskvällen – och nu söker polisen en man i 20-25-årsåldern..

Corren - 12 nov 12 kl. 10:57

Kvinna anmäler våldtäkt i Vadstena

En 20-årig kvinna i Vadstena har anmält att hon blivit våldtagen..

Jönköpingsnytt - 27 maj 19 kl. 11:05

Ung kvinna anmäler våldtäkt

Under natten mot lördagen larmades polisen om att en våldtäkt skulle ägt rum i Jönköpings län.
.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

KD-raset: Busch Thor tar stora steg bakåt

KD backar och L ligger nära riksdagsspärren i Novus väljarbarometer/SVT.  .

Expressen - 10 minuter sedan

Förslaget: Utomhusbassäng på Lundbybadet ska rivas

Ett förslag om utbyggnad och renovering av Lunbybadet på Hisingen ligger på kommunens bord.
Men satsningen får också konsekvenser för den populära utomhusbassängen som får stryka på foten och rivas om renoveringen ska bli av.Något som fått Miljöparitet att reagera.

Expressen - 10 minuter sedan

H&M: Så går det för klädjätten – besked om lönsamheten

På torsdagsmorgonen kom besked om klädjätten H&M:s ekonomiska läge.när företagets sexmånadersrapport offentliggjordes.Resultatet landar på 5,9 miljarder vilket är i linke med förväntningarna, uppger Dagens Industri.

Expressen - 15 minuter sedan

Luftföroreningar kan leda till sämre fertilitet

En ny studie visar att det kan finnas ett samband mellan luftföroreningar och svårigheter att bli gravid.  Av de 1 300 kvinnorna som deltog i studien hade de som bodde på mer förorenade adresser färre äggceller än de andra kvinnorna. – Det är ett forskningsområde som förtjänar mera forskning och uppmärksamhet, säger forskaren Pauliina Damdimopoulou på Karolinska institutet till Vetenskapsradion.

Expressen - 45 minuter sedan

Trumps dyra drag – för att få uppmärksamhet

MIAMI. Donald Trump uppmanades av rådgivare att inte kommentera den första demokratiska debatten.Presidenten skrev att debatten var ”BORING” – och överlät angreppen till sin kampanjchef.

Expressen - 45 minuter sedan

Ingen minskning av tbe-fall i länet

De senaste årens trend med rekordhöga antal fall av tbe, ser ut att fortsätta i Västra Götaland.Förra året rapporterades 60 fall av den fästingburna hjärnhinneinflammationen i länet.– Jag skulle inte bli förvånad om vi får lika många fall i år som de två tidigare, säger smittskyddsläkare Peter Nolskog till SVT Nyheter Väst..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Villa i brand – stor räddningsinsats

Ett bostadshus i Östra Ljungby brinner. En kraftig rökpelare syns på långt avstånd. – Det är nog bara en tidsfråga innan lågorna slår igenom taket, säger Kvällspostens fotograf på plats.

Expressen - 1 timme sedan

Mystiskt brev kan avslöja miljardärsfruns mördare

Fallet med den försvunna norska miljardärshustrun tar en sensationell vändning.Polisens nya teori är att Anne-Elisabeth Hagen är mördad – och analys av ett hotbrev gör att spåren leder till Norge.Det kan röra sig om en fingerad kidnappning för att dölja ett mord, tror polisen..

Expressen - 1 timme sedan

Brand i källare – en person till sjukhus

Det brann i ett flerfamiljshus i Olofström under natten till torsdag. En person har förts till sjukhus efter branden – dessutom tvingades polis avlägsna en person som störde ordningen. Nu misstänks mordbrand.

Expressen - 1 timme sedan

Sara, 49, krockade med rådjur – mitt under triathlonloppet

Triathleten Sara Elfving, 49, krockade med ett rådjur – mitt under cyklingen.Nu vill hon uppmärksamma vikten av att bära hjälm.– Det hade kunnat gå så mycket värre, säger Sara Elfving, 49..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.