DN > Inrikes

Monday, 17 June, 12:44

DN - 12 jun 19 kl. 07:40

Bomblarm – Linköpings polishus avspärratEtt område kring polishuset i Linköping har spärrats av efter larm om ett misstänkt farligt föremål vid stationen. Nationella bombskyddet är på inkallat..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Linköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bomblarm, Linköpings, polishus, avspärrat
Expressen - 22 nov 15 kl. 13:06

Bomblarm – centrala Köpenhamn avspärrat

Köpenhamnspolisen har upprättat avspärrningar i de centrala delarna av staden sedan ett misstänkt föremål hittats utomhus i närheten av utrikesministeriet. Polisen ropar i megafon till de boende att hålla sig inomhus och borta från fönstren, skriver Ekstrabladet..

Expressen - 12 jun 19 kl. 07:28

Polishuset i Linköping avspärrat – misstänkt föremål

Ett misstänkt föremål har hittats vid polishuset i Linköping.Polishuset är avspärrat, enligt TV4 Nyheterna.– Det som jag har är att polisen håller på med något där.

Expressen - 28 sep 14 kl. 19:58

Ikea avspärrat och utrymt efter bomblarm

På lördagskvällen hittades en misstänkt övergiven väska i ett möbelvaruhus i Helsingborg. Varuhuset är avspärrat och utrymt. Polisens bombskyddsgrupp är kontaktade..

SvD - 08 apr 17 kl. 22:59

Stort område avspärrat i Oslo efter bomblarm

Ett stort område i Grønland i Oslo har spärrats av sedan ett bombliknande föremål hittats, skriver VG. En man har frihetsberövats. – Vi har hittat en anordning som vi misstänker lagts dit för att kunna brisera – ett bombliknande föremål alltså.

Skånskan - 12 jun 19 kl. 07:44

Polishuset i Linköping avspärrat

Inrikes Polishuset i Linköping har spärrats av efter att ett misstänkt föremål har hittats i anslutning till receptionen.Polisens nationella bombskydd är på väg till polishuset för att göra en bedömning av det aktuella föremålet. Med anledning av att det är svårt att bedöma vilken fara föremålet kan utgöra har polisen spärrat av ett större område, skriver polisen på sin hemsida.

Corren - 27 apr 16 kl. 18:00

Område i stadsdel avspärrat efter misshandel

Polisen har spärrat av ett område i en stadsdel i Linköping efter en misshandel på onsdagskvällen..

Corren - 27 apr 16 kl. 18:00

Avspärrat i stadsdel efter misshandel

Polisen har spärrat av ett område i stadsdelen Wimanshäll i Linköping efter en misshandel på onsdagskvällen..

Corren - 18 feb 14 kl. 11:34

Misstänkt dynamitområde avspärrat

Polisens bombgrupp är på plats i området utanför Linköping och jobbar tillsammans med Räddningstjänsten. .

Corren - 18 feb 14 kl. 12:27

Område med misstänkt dynamit avspärrat

Polisens bombgrupp är på plats i området utanför Linköping och jobbar tillsammans med Räddningstjänsten..

Helsingborgs Dagblad - 01 okt 12 kl. 09:26

Öppet på Midlanda trots bomblarm

Polisens bombgrupp har kallats in sedan ett misstänkt paket hittats på flygplatsen Midlanda utanför Sundsvall. Det ligger i en papperskorg på en toalett. Trots det misstänkta paketet hålls flygplatsen öppen.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Vattenepidemin inte enda dödsorsak för norsk ettåring

Den ettåring som avlidit i samband med vattenepidemin i norska Askøy hade en infektion som orsakade en blodförgiftning, vilken sedan ledde till pojkens död. Hans tillstånd kan ha förvärrats av campylobacter, visar en obduktionsrapport..

DN - 30 minuter sedan

Epidemin inte enda dödsorsak för ettåring i Norge

Den ettåring som avlidit i samband med vattenepidemin i norska Askøy hade en infektion som orsakade en blodförgiftning, vilken sedan ledde till hans död. Hans tillstånd kan ha förvärrats av campylobacter, visar en obduktionsrapport..

DN - 45 minuter sedan

Huawei räknar med försäljningsbakslag

Den kinesiska telekomtillverkaren Huawei räknar med att USA-sanktioner pressar ned försäljningen till omkring 100 miljarder dollar i år och nästa år, enligt koncernchefen Ren Zhengfei..

DN - 2 timmar sedan

Konstrecension: Skulptur med speciell närvaro på Drottningholm

Konsten har flyttat in i Drottningholms slottspark, i Svanhuset och Evert Lundquists ateljémuseum. Birgitta Rubin ser två fina skulpturinstallationer..

DN - 2 timmar sedan

Så ska demokratipengarna hamna i rätt fickor

Statliga bidrag ska inte gå till ickedemokratiska organisationer. Så lyder förslaget i en utredning som lämnas till demokratiminister Amanda Lind (MP).

DN - 2 timmar sedan

Wallström om Hongkong: Det är otroligt intressant

En enorm demonstrationsmarsch hölls på söndagen i Hongkong i protest mot ett kontroversiellt lagförslag. Alla följer händelserna med stort intresse, konstaterar utrikesminister Margot Wallström (S) på väg in till ett EU-möte i Luxemburg..

DN - 3 timmar sedan

Svag ökning av antalet kvinnor i börsbolagens styrelser

Kvinnorna tar ett steg fram i börsbolagens styrelser för sjätte året i rad, till 34 procent, men det är i år endast en svag ökning. Andelen kvinnor i företagens ledningsgrupper ökar för nionde året i rad, till 24 procent. Mest avslöjande är siffrorna som visar sammansättningen av bolagens valberedningar..

DN - 3 timmar sedan

Minkfarmare stoppade aktivister – frias

Två män som äger en minkfarm i Skaraborg frias av hovrätten efter att ha försökt stoppa aktivister som försökte fly, skriver P4 Skaraborg..

DN - 3 timmar sedan

Arenabyggena knäcker OS-kalkylerna – det ökar Sveriges chans att få OS

OS-budgetarna spricker nästan alltid, men det är de stora investeringarna i arenor och infrastruktur som gör att kalkylerna slår fel. Det visar en omfattande studie av ekonomin kring de tio senaste olympiska spelen.  – Eftersom Stockholm Åre inte ska bygga så många arenor är möjligheten att hålla budget bättre, säger Holger Preuss, en av rapportförfattarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.