BT > Nyheter

Tuesday, 25 June, 13:36

BT - 12 jun 19 kl. 07:33

Stora planer för Kinna centrum – så ser de utSkola, kulturhus, blomstrande handel, multihall/arena och ett stort antal centrala bostäder ingår i planerna för att göra Kinna centrum till en blomstrande knutpunkt. I höst beräknas detaljplanen kunna påbörjas..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Kinna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora planerför , Kinna, centrum, , serde ut
BT - 14 dec 14 kl. 11:49

Fastighetsägaren: "Centrum ska leva"

För 1,5 år sedan tog fastighetsägaren Peter Molse över Punkten-huset i Kinna. Han har stora visioner för centrum. – Jag investerar tungt i den fastigheten för att jag vill ha ett centrum som inte dör.

BT - 12 jun 18 kl. 14:26

Ludvigsons vision för Kinna: 400 nya lägenheter

Ludvigson Invest har storslagna planer för Kinna. I går ansökte man om planbesked för att på sikt bygga 400 bostäder på båda sidor om Boråsvägen mellan rondellen och Team Sportia. – Vi vill öppna upp Kinna centrum mot den vackra naturen vid Viskan, säger Anne Ludvigson, vd på Ludvigson Invest..

GöteborgsPosten - 03 aug 18 kl. 05:00

Textilföretagare vill bygga stort i Kinna

Systrarna Ludvigson har en vision om 400 bostäder och en helt ny entré till Kinna centrum. Planer som tas emot med öppen famn i kommunhuset..

BT - 10 feb 11 kl. 07:48

Mer sten i Kinna köpt från Kina

Det är inte bara kommunalhustrappan som byggts med importerad sten. Kommunen använder själv kinesisk granit när Kinna centrum byggs om ? tvärtemot sin egen policy att agera etiskt.

BT - 25 aug 14 kl. 10:24

Det är go?natt tidigt i Kinna

Marks kommun, eller rättare sagt Kinna, satsar på att locka till sig nya invånare. Handeln har haft en svår tid med den i tid långa ombyggnaden av Kinna centrum. Butiker har tvingats stänga.

BT - 09 dec 14 kl. 06:44

Flera tomma butikslokaler i Kinna

Tomma skyltfönster och telefonnummer till fastighetsägare som vill hyra ut. Flera lokaler står utan verksamhet i centrala Kinna. – Centrum dör.

BT - 27 maj 14 kl. 13:35

16 nya lägenheter byggs i Kinna

Marks bostad bygger 16 nya lägenheter vid Malmsäter i Kinna. – Jätteroligt att vi fått ett positivt besked med tanke på efterfrågan på inte minst större lägenheter som finns i Kinna, säger Magnus Hjelmgren, VD för det kommunala bostadsbolaget i ett pressmeddelande. Lägenheterna ska inhysas i två byggnader, ett suteränghus med sex lägenheter om 111 kvadratmeter vardera, samt ett tvåvåningshus med tio trygghetsbostäder på två respektive tre rum.

BT - 17 nov 17 kl. 09:04

Kommunen kan köpa Kinna stadshotell

Marks kommun för diskussioner om att köpa Kinna stadshotell, som stått tomt sedan förra sommaren. – Som fastigheten är nu är den en skamfläck för Kinna centrum, säger kommunstyrelsens ordförande Tomas Johansson (M)..

BT - 23 maj 11 kl. 08:17

26 nya lägenheter i Kinna

Kinna centrum får nytt tillskott av lägenheter på Grovareliden. Närmare bestänmt handlar det om två 5-våningshus med 26 lägenheter som Marks Bostad planerar bygga. BT har tidigare berättat om planerna.

BT - 27 jan 16 kl. 12:25

Möte för Kinna centrums utveckling

I morgon torsdag kommer kommun, näringsliv och fastighetsägare att mötas för att samtala om hur Kinna centrum kan utvecklas..

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Nadal: "Wimbledon respekterar inte rankningen"

Grusspecialisten Rafael Nadal är kritisk mot den stundande grand slam-turneringen Wimbledon vars rankingsystem han menar missgynnar honom och andra grusspelare..

BT - 15 minuter sedan

Regeringen anklagas för att famla om gängen

Flera partier vill skärpa straffen för gängkriminalitet och införa möjlighet att vittna anonymt. Regeringen anklagas för att famla i fråga om gängvåldet och vad som beskrivs som en växande otrygghet..

BT - 15 minuter sedan

Erik Ullenhag drar sig ur partiledarstriden

Erik Ullenhag drar sig ur kampen om att bli Liberalernas nye partiledare, skriver han i en debattartikel på ..

BT - 30 minuter sedan

TT-FLASH: Ullenhag hoppar av

Erik Ullenhag drar sig ur kampen om att bli partiledare för Liberalerna, skriver han i en debattartikel i Aftonbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.