DI > Ekonomi

Sunday, 16 June, 19:34

DI - 12 jun 19 kl. 07:36

Skanska tar flygplatsorder – ska renovera i USAByggbolaget Skanska har tecknat avtal med Massachusetts flygplatsmyndighet att renovera en flygplats i Boston i USA – en order värd 67 miljoner dollar, motsvarande 631 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Skanska, Massachusetts, Boston

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skanska, tar, flygplatsorderska , renoverai , USA
DI - 04 okt 17 kl. 07:42

Skanska tar flygplatsorder i USA

Skanska har fått en order från avseende utbyggnation och renovering av Portland International Airport i USA. Det framgår av ett pressmeddelande..

YLE - 16 okt 18 kl. 14:01

Skanska vill inte renovera Harjurinteen koulu – sannolikt att Lovisa stad inleder rättsprocess

Hösten 2017 upptäcktes problem med inomhusluften i Harjurinteen koulu i Lovisa. Skanska har ombetts renovera den nyare delen av skolan, som bolaget byggde 2014..

DI - 04 okt 18 kl. 08:47

Skanska tar order – ska renovera Manhattan Bridge

Skanska har tecknat avtal med New York City Department of Transportation om att renovera Manhattan Bridge. .

DI - 16 jan 15 kl. 08:06

Skanska tar order i USA

Skanska har skrivit kontrakt med en konfidentiell kund om att renovera ett höghus med lägenheter i Philadelphia, USA. Kontraktet är värt 49 miljoner dollar, cirka 340 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för fjärde kvartalet 2014..

DI - 01 jun 15 kl. 08:39

Skanska tar order värd 300 Mkr

Skanska har skrivit kontrakt med EC Dahls Eiendom om att renovera och bygga till högskolan i Sør-Trøndelags campus i Trondheim, Norge. Kontraktet är värt totalt 280 miljoner norska kronor, motsvarande cirka 300 miljoner kronor, och inkluderas i orderingången för Skanska Norge för andra kvartalet 2015..

Sydsvenskan - 07 sep 15 kl. 08:48

Skanska tar norsk order

Skanska har fått en order i Norge värd 620 miljoner svenska kronor. Byggbolaget ska renovera Granfosstunneln i Oslo, och även göra vissa åtgärder för att minska buller i anslutning till tunneln.Arbetet påbörjas i mitten av oktober och ska vara klart om två år, skriver Skanska i ett pressmeddelande..

Helsingborgs Dagblad - 07 sep 15 kl. 08:48

Skanska tar norsk order

Skanska har fått en order i Norge värd 620 miljoner svenska kronor. Byggbolaget ska renovera Granfosstunneln i Oslo, och även göra vissa åtgärder för att minska buller i anslutning till tunneln.Arbetet påbörjas i mitten av oktober och ska vara klart om två år, skriver Skanska i ett pressmeddelande..

DI - 08 dec 16 kl. 08:34

Skanska tar order i USA

Skanska har tecknat avtal med GlaxoSmithKline om att renovera deras laboratorium och kontor i Pennsylvania i USA. Kontraktet är värt 45 miljoner dollar, cirka 380 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för det fjärde kvartalet 2016..

Helsingborgs Dagblad - 14 mar 17 kl. 08:38

Skanska tar nya order

Skanska har tagit flera nya order. Byggbolaget ska renovera en fastighet i centrala London, ett kontrakt som är värt motsvarande 810 miljoner kronor. Skanska har vidare tecknat avtal med svenska Trafikverket om att bygga en ny mötesstation för järnväg i.

BT - 14 mar 17 kl. 08:38

Skanska tar nya order

Skanska har tagit flera nya order. Byggbolaget ska renovera en fastighet i centrala London, ett kontrakt som är värt motsvarande 810 miljoner kronor. Skanska har vidare tecknat avtal med svenska Trafikverket om att bygga en ny mötesstation för järnväg i Dingersjö utanför Sundsvall.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Vinskörd i fara efter fransk hagelstorm

Ett oväder med hagel stora som pingisbollar har ödelagt frukt- och vinodlingar i sydöstra Frankrike. ”Katastrofalt”, säger jordbruksminister Didier Guillaume..

DI - 30 minuter sedan

Varenne går i graven när Tommy Jacobson stuvar om

Finansmannen Tommy Jacobson monterar ned sitt riskkapitalbolag Varenne, som äger bland annat kapitalförvaltaren Quesada och är storägare i börsnoterade VRG. Quesada säljs till Jacobson-kontrollerade Zenith, som ska byta namn på banken och själv expandera..

DI - 1 timme sedan

Geopolitisk oro sänkte börserna i Mellanöstern

Den stigande geopolitiska oron i Mellanöstern fick börserna i regionen att falla tillbaka i söndagens handel..

DI - 1 timme sedan

KD: Anpassa migrationen till nordisk nivå

Den svenska migrationspolitiken måste stramas åt rejält. Det skriver Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor och partiets migrationspolitiske talesperson Hans Eklind i en debattartikel i Svenska Dagbladet..

DI - 2 timmar sedan

Attackerade fartyg i hamn för undersökning

Skadorna på de två fartyg som attackerades i Omanbukten förra veckan har börjat undersökas. Saudiarabien har anslutit sig till USA:s linje – att Iran ligger bakom attackerna – och Storbritannien varnar för var situationen är på väg..

DI - 2 timmar sedan

Lantbrukaren viker inte ned sig: ”Det ser lovande ut”

Efter ett extremt utmanande fjolår ser 2019 lovande ut för Sveriges lantbrukare. ”Maj blev bra och det är en viktig månad för oss”, säger Ebbe Persson på Egonsborg gård utanför Trelleborg.

DI - 2 timmar sedan

Bönderna rustar för ny extremsommar

Fjolårets torka blev ett hårt slag mot svenska lantbrukare. Nu rustar bönder för fortsatt extremväder genom att lägga om sina strategier..

DI - 2 timmar sedan

Fri rörlighet bör gälla även avfall

DEBATT. En omställning till resurseffektiva och cirkulära ekonomiska modeller kräver att resurser kan röra sig över gränser utan att mötas av murar, även de resurser som traditionellt kallas avfall, skriver Nederländernas ambassadör Ines Coppoolse tillsammans med ICC:s Susanna Zeko och Pär Larshans, Ragn-Sells..

DI - 3 timmar sedan

Gult är flaggans kors

Hur kan man som liberal försvara korset i den svenska flaggan? Det är ju inte särskilt diskret. Stort, fylligt och gult som ängens pors vajar det över stad och land, en övertydlig symbol för Sveriges kristna essens, därtill med besvärande historiska kopplingar till korstågen..

DI - 3 timmar sedan

Trafikverket riskerar miljardsmäll

Trafikverket hotas av en jättestämning för att ha rivit upp två stora tunnelkontrakt i E4 Förbifart Stockholm i mars. En konkursförvaltare summerar preliminärt ersättningskraven till nästan 1,4 miljarder kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.