DI > Ekonomi

Thursday, 20 June, 07:51

DI - 12 jun 19 kl. 07:30

Sciety-nätverket investerar 15 mkr i spjutspetsbolag inom DNA-sekvenseringSingle Technologies avslutade i veckan en nyemission om 15 miljoner kronor med Sciety. Bolaget har utvecklat en teknisk lösning för DNA-sekvensering som gör att man snabbare och billigare kan analysera större datamängder än tidigare. Det nya kapitalet ska gå till att anpassa instrumentet för NGS-analys där bolaget har stort underlag av potentiella kunder och partners..
Läs mer på DI
Läs mer om:
DNA, Technologies, Sciety, NGS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sciety-nätverket, investerar15 , mkri , spjutspetsbolaginom , DNA-sekvensering
DI - 11 apr 18 kl. 08:00

Sciety tar in 10 mkr via sin finansieringsplattform för bolag i hälsosektorn

Sciety avslutar finansieringsrunda om 10 mkr och får ett trettiotal nya aktieägare med olika bakgrund inom finansbranschen och hälsosektorn. Den största nya aktieägaren blir investeringsbolaget Linc..

DI - 14 maj 19 kl. 08:00

Athera Biotechnologies reser 55 Mkr med hjälp av Sciety

Läkemedelsbolaget Athera Biotechnologies avslutade i veckan en emission om totalt 55 Mkr där Industrifonden, Östersjöstiftelsen och Sciety-nätverket deltog. Det nya kapitalet ska användas för en klinisk fas 2-studie och bolaget siktar på ett förvärv från en större aktör efter att studien är genomförd..

Realtid - 23 nov 17 kl. 08:26

JKL:s tidigare vd går till Sciety

Anna Grönlund Krantz blir  rådgivare inom kommunikation och PR hos Sciety som investerar i onoterade bolag inom hälsosektorn..

DI - 12 jun 18 kl. 07:45

Sciety reser 10 mkr till diagnostikbolag som ska bekämpa tuberkulosepidemin

Nyemissionen i EMPE Diagnostics som ska lansera ett snabbtest för diagnostik av tuberkulos fulltecknades redan två veckor före sista teckningsdag. Totalt investerades 10 mkr som ska användas för slutgiltig produktvalidering och lansering..

DI - 09 okt 18 kl. 08:00

Sciety reser nytt kapital till medicinteknikbolag inom neurologi och cancer

För drygt två veckor sedan fulltecknades nyemissionen om närmare 10 mkr i CARTANA. Bolaget har utvecklat reagenser för att analysera vävnadsprover vid utveckling av nya läkemedel och är baserat vid Karolinska i Stockholm. Det nya kapitalet ska användas till försäljning av CARTANAS första produkt som är inriktad på hjärnforskning och till produktutveckling inom cancerområdet.

DI - 27 mar 19 kl. 07:30

Sciety reser nytt kapital till läkemedelsbolag inom fettrelaterade sjukdomar

Lipigon Pharmaceuticals har rest 8 Mkr i en nyemission för att finansiera sin fortsatta pre-kliniska utveckling av läkemedel inom fettrelaterade sjukdomar, s.k. lipidrelaterade sjukdomar.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Hårda potäter – priset på midsommarmaten stiger

Midsummarbuffén blir allt dyrare. Bland annat stiger priset på potatis med 27 procent i årstakt. Det skriver SEB i sitt morgonbrev.

DI - 15 minuter sedan

Räntor & valutor: Svagare dollar efter duvaktiga signaler från Fed

Amerikanska statsräntepapper handlas ned efter onsdagens räntebesked från Federal Reserve, med den tioåriga räntan totalt ned 10 punkter till 1,98 procent jämfört med före beskedet. .

DI - 15 minuter sedan

Skanska säljer bostadsprojekt i USA för 1,3 miljarder

Byggjätten Skanska har sålt ett bostadsprojekt i den amerikanska huvudstaden Washington DC till Northwestern Mutual. Prislappen uppgår till 1,3 miljarder kronor..

DI - 30 minuter sedan

Rutger Arnhult ökar i e-handelsbolaget

Finansmannen Rutger Arnhult har ökat sitt innehav i det First North-listade e-handelsbolaget Footway. Det framgår av en kallelse till en extrastämma i bolaget..

DI - 1 timme sedan

Dystra utsikter för svenska ståljätten

Flera av den svenska stålkoncernen SSAB:s konkurrenter har vinstvarnat de senaste dagarna. Industrin pressas av fallande stålpriser och stigande järnmalmspris. ”Utsikterna för det tredje kvartalet är svaga för SSAB:s Europadivision”, säger Ola Södermark, analytiker på Kepler Cheuvreux..

DI - 1 timme sedan

Kinesiska statsmedier tonar ned förväntningar på handelslösning

Kinesiska statsmedier tonar ned förväntningarna inför G20-mötet i Japan nästa vecka. Signalen är att samtalen inte kommer ge någion snabb lösning men kan leda till en omstart, rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

DI - 1 timme sedan

Mexiko godkänner handelsavtalet USMCA

Senaten i Mexiko har ratificerat USMCA, det omförhandlade handelsavtal som ska ersätta Nafta, rapporterar AP..

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Geely i topp på stigande Hongkongbörs

Asienbörserna får stöd av stimulanssignaler från amerikanska Federal Reserve. I Hongkong stiger Geely till toppen av Hang Seng..

DI - 1 timme sedan

Norrbotniabanan försenas flera år – regeringen svarar inte

Norrbotniabanan, den 27 mil långa järnväg som ska binda ihop Umeå med Luleå längs Norrlandskusten, riskerar att fördröjas flera år. Det hävdar länsstyrelsen i Västerbotten, efter att under flera år förgäves ha äskat mer pengar till handläggare hos regeringen..

DI - 1 timme sedan

Trump anser sig kunna avsätta Powell

President Donald Trump har uppgett till källor så sent som på onsdagen att han har möjlighet att ersätta Feds ordförande Jerome Powell. Enligt Trump kan han degradera Powell från ordförande till guvernör av centralbanken, rapporterar Bloomberg News..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.