Expressen > Nyheter

Thursday, 20 June, 15:55

Expressen - 12 jun 19 kl. 07:28

Polishuset i Linköping avspärrat – misstänkt föremålEtt misstänkt föremål har hittats vid polishuset i Linköping.Polishuset är avspärrat, enligt TV4 Nyheterna.– Det som jag har är att polisen håller på med något där. Jag vet inte om de har spärrat av bara polishuset eller om det är något större område. Vad jag vet så handlar det om garnisonsområdet.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Linköping, TV4 Nyheterna, Niclas Nyren, Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polishuseti , Linköping, avspärrat, misstänkt, föremål
Expressen - 09 nov 17 kl. 19:36

Polishuset i Sona avspärrat – misstänkt föremål hittat

Polishuset i Solna har spärrats av efter att man hittat ett misstänkt föremål utanför.– Det har anträffats ett oidentifierat föremål utanför ingången vid receptionen och vi har som säkerhetsåtgärd att spärra av, säger Sven-Erik Olsson vid polisen..

Skånskan - 12 jun 19 kl. 07:44

Polishuset i Linköping avspärrat

Inrikes Polishuset i Linköping har spärrats av efter att ett misstänkt föremål har hittats i anslutning till receptionen.Polisens nationella bombskydd är på väg till polishuset för att göra en bedömning av det aktuella föremålet. Med anledning av att det är svårt att bedöma vilken fara föremålet kan utgöra har polisen spärrat av ett större område, skriver polisen på sin hemsida.

Expressen - 02 maj 17 kl. 15:59

Polishus avspärrat – misstänkt föremål

Polishuset i Boden är delvis avspärrad sedan en person lämnat in ett misstänkt föremål i receptionen.– Vi väntar på besked från bombgruppen, säger Börje Öhman, kommunikatör vid polisen i region nord..

UNT - 17 sep 15 kl. 09:30

Polishus avspärrat - misstänkt föremål

Polishuset på Kungsholmen i centrala Stockholm har spärrats av, enligt polis på plats rör det sig om ett misstänkt farligt föremål..

UNT - 17 sep 15 kl. 09:30

Polishus avspärrat - misstänkt föremål

Polishuset på Kungsholmen i centrala Stockholm har spärrats av, enligt polis på plats rör det sig om ett misstänkt farligt föremål..

Corren - 03 sep 18 kl. 21:15

Linköping City i misstänkt läggmatch

Svenska spel stoppade spel på söndagens match mellan Linköping City och Forward på grund av misstankar om matchfixning..

NT - 03 sep 18 kl. 21:15

Linköping City i misstänkt läggmatch

Svenska spel stoppade spel på söndagens match mellan Linköping City och Forward på grund av misstankar om matchfixning..

SvD - 17 sep 15 kl. 09:31

Just nu: Polishuset på Kungsholmen avspärrat

Polishuset på Kungsholmen i centrala Stockholm har spärrats av, enligt polis på plats rör det sig om ett misstänkt farligt föremål, skriver DN..

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 15 kl. 12:40

Linköping: Misstänkt farligt föremål

Polisen har spärrat av ett område vid Valhallagatan i Linköping sedan ett misstänkt föremål hittats på en parkering. En förundersökning om mordförsök har inletts.Boende i området manas att inte gå ut i onödan och att inte vistas vid fönster som vetter mot parkeringen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Se Expressens specialsändningar om klimatet här

Här kan du se Expressens tidigare sändningar med fokus på klimat.Vi sänder flera specialprogram under alla dagarna som EU-toppmöte i Bryssel pågår – ett toppmöte där klimatet står högt på agendan..

Expressen - 15 minuter sedan

Ny mätning: Två av fem positiva till bensinskatt

Två av fem svenskar är positiva till bensinskatt, visar en stor undersökning av Expressen/Demoskop. Men åsikterna går isär mellan boende i storstad och på landsbygd. Och generellt är man mer positiv till klimatåtgärder som inte påverkar det egna vardagslivet.

Expressen - 15 minuter sedan

Man knivskuren – allvarligt skadad

En man i 65-årsåldern knivskars på torsdagen i armen i Örebro.– Han får betraktas som allvarligt skadad, säger polisens presstalesperson Tommy Lindh.Den misstänkte gärningsmannen, som ska känna offret, försvann på cykel..

Expressen - 1 timme sedan

Cynthia, 19, mördades av sina fyra bästa kompisar

Denail Brehmer, 18, tros ha mördat sin bästa kompis, Cynthia Hoffman, 19.En man hon träffade online ska ha erbjudit henne nio miljoner dollar i utbyte mot att hon skulle skicka bilder och filmer på mordet.Nu sitter Brehmer och fyra andra ungdomar åtalade för mordet på 19-åringen, skriver Daily Mail..

Expressen - 1 timme sedan

Han mördade pensionär – tände eld på lägenheten

Freddie Andersson, 52, högg och slog ihjäl pensionären med kniv, hammare och en stol.Dödandet var utdraget och pågick i ”tiotals minuter”.Efter mordet trädde han en påse över huvudet på mannen, tände eld på lägenheten och kollapsade.

Expressen - 2 timmar sedan

Prinsen ångrar att han pressade sonen för hårt

Danmarks prins Joachim ångrar att han mer eller mindre tvingade in sin son Nikolai i det militära. Nikolai hoppade av efter kort tid och är numera fotomodell.I en intervju i veckotidningen Billed-Bladet medger han att det aldrig hade hänt om han bara hade lyssnat på sin fru..

Expressen - 2 timmar sedan

Klimatet hetaste frågan på EU-toppmötet

I dag träffas EU:s 28 ledare i ett toppmöte i Bryssel. Klimatet kommer att vara en av de viktigaste frågorna.– Det är en spänd stämning här, säger Expressens reporter Magnus Falkehed som är på plats..

Expressen - 2 timmar sedan

Shaman Durek anklagar norska folket för rasism

Prinsessans Märtha Louises kärlek Shaman Durek har kritiserats ända sedan parets relation blev offentlig – av såväl norska kyrkan som folket.Nu slår den spirituella ledaren tillbaka och kritiserar hur hans kärestas hemland tagit emot honom.– Det var löjligt och det fanns definitivt rasistiska undertoner, säger Durek till Daily Mail.

Expressen - 3 timmar sedan

M-toppen festade i anti-Palmetröja

Under Moderaternas sommarfest fångades riksdagsledamoten Maria Stockhaus på bild i en tröja med en nidbild av den tidigare statsministern Olof Palme (S).Bilden användes ofta i kampanjer mot Palme, innan han mördades, skriver DN. .

Expressen - 3 timmar sedan

Brittisk vd släppt i Falcon Funds-härvan - flög hem

En av de misstänkta i Falcon-härvan har lämnat Sverige.Det gäller engelsmannen Antony Farrell, 51, som släppts.– Jag bedömde att jag inte hade tillräckliga skäl för att hålla honom häktad längre, säger kammaråklagare Jerker Asplund.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.