DI > Ekonomi

Thursday, 27 June, 08:35

DI - 12 jun 19 kl. 07:25

ABB plockar GE-topp till ny landschef i USAABB har utsett Maryrose Sylvester till landschef i USA från och med 1 augusti 2019. Hon ersätter Greg Scheu som går i pension vid utgången av oktober..
Läs mer på DI
Läs mer om:
ABB, GE, USA, Maryrose Sylvester, Greg Scheu

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ABB, plockar, GE-topptill ny , landschefi , USA
DalaDemokraten - 16 jun 17 kl. 17:33

ABB viktigast – hamnar överst på topplista

ABB hamnar i topp på listan över vilka företag som yrkesverksamma civil- och högskoleingenjörer tycker är viktigast för Sveriges framtid inom forskning och innovation..

Dalarnas tidningar - 16 jun 17 kl. 17:33

ABB viktigast – hamnar överst på topplista

ABB hamnar i topp på listan över vilka företag som yrkesverksamma civil- och högskoleingenjörer tycker är viktigast för Sveriges framtid inom forskning och innovation..

DI - 03 sep 18 kl. 08:50

Net Ent plockar ny topp från Ratos

Net Ent har utsett Lars Johansson till tillförordnad finanschef med start i dag, den 3 september. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 25 sep 18 kl. 19:44

Catena Media plockar Öresund-topp till styrelsen

Anders Brandt har beslutat sig för att avgå som styrelseledamot i affiliatebolaget Catena Media och kommer att ersättas av Øystein Engebretsen.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 22 feb 11 kl. 11:11

Söderström tar över ABB Sverige

Johan Söderström blir ny landschef och vd för ABB Sverige från den 4 april 2011. Han kommer senast från tjänsten som divisionschef för affärsområdet Power Products..

E24 - 22 feb 11 kl. 11:15

Ny vd för ABB Sverige

Johan Söderström blir ny landschef och vd för ABB Sverige från den 4 april 2011..

Teknik360 - 22 feb 11 kl. 11:33

Ingenjöreren som tar över ABB

Sten Jakobsson går i pension. Johan Söderström blir ny landschef och vd för ABB i Sverige..

Resume - 10 jul 14 kl. 11:02

SpoilConcept plockar från Bindefeld och Finland

Pr-byrån SpoilConcept Communication har anställt två nya personer – Eva Pentti-Kortman som tidigare landschef på finska Marsaana Communications samt Heléne Airijoki som har jobbat många år på Michael Bindefeld..

Uppsalanyheter.se - 05 nov 16 kl. 04:45

Hagunda upp i topp efter derbyseger mot Rasbo

Herrettan: Hagunda går upp i topp av herrettan efter seger i derbyt mot Rasbo med 8-6 på bortaplan. Stor segerorganisatör med fem poäng blev Niklas Wik.Hagunda går upp i topp av herrettan efter seger i derbyt mot Rasbo med 8-6 på bortaplan.

Teknik360 - 16 mar 11 kl. 09:25

Google och ABB i topp bland ingenjörerna


Bara Google klår ABB i attraktionskraft när teknologerna utser sin drömarbetsgivare. Energi- och konsultbolag är också heta. En sektor fortsätter att dala..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Astra Zeneca: Ökad överlevnad med Imfinzi i fas 3-studie

Läkemedelsbolaget Astra Zeneca presenterar en interimsanalys av Caspian-studien i fas 3 vid behandling av en form av icke småcellig lungcancer i första linjens behandling. Resultaten visade på en förbättrad total överlevnad som var statistiskt signifikant och kliniskt meningsfull..

DI - 5 minuter sedan

Eltel och LFV ingår avsiktsförklaring

Eltel och Luftfartsverket, LFV, har ingått en avsiktsförklaring om att Eltel ska överlåta affärsområdet Aviation & Security till LFV. I avsiktsförklaringen åtar sig båda parterna att verka för att slutligt avtal tecknas senast under första kvartalet 2020..

DI - 5 minuter sedan

ABG sänker skogsbolaget – här är dagens rekar

ABG Sundal Collier skruvar ner riktkursen för skogsbolaget Holmen, medan Morgan Stanley inleder bevakningen av Trelleborg..

DI - 2 minuter sedan

Följ torsdagens börsöppning

Följ börsöppningen live med inbjudna gäster och tidningens experter. Programledare Pontus Herin gästas av Per Andersson, förvaltare Spiltan Fonder, och Henrik von Sydow, omvärldsstrateg Carnegie. Sändningen börjar 08.

DI - 15 minuter sedan

Trianon köper fastighet av NCC för 425 miljoner

Fastighetsbolaget Trianon har tecknat avtal om att förvärva projektet Multihuset i Limhamn av byggkoncernen NCC. Förvärvet sker till ett underliggande fastighetsvärde om 425 miljoner kronor och tillträde beräknas ske under fjärde kvartalet 2019..

DI - 15 minuter sedan

Dignitana får FDA-godkännande i USA för skalpkylningssystem

Dignitana, som verkar inom medicinsk skalpkylningsteknik, har fått godkännande av USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet FDA att bolagets skalpkylningssystem, Dignicap Delta, används av amerikanska vårdgivare. .

DI - 15 minuter sedan

Proact säljer spanskt dotterbolag

It-företaget Proact har ingått ett avtal med Cibernos för att sälja sitt dotterbolag i Spanien. .

DI - 30 minuter sedan

Nobina stärker resultatet i första kvartalet

Bussbolaget Nobina redovisar ett rörelseresultat om 152 miljoner kronor i det första kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår, vilket kan jämföras med 114 Mkr under motsvarande period i fjol..

DI - 30 minuter sedan

Klövern säljer fastighet i Uppsala för 258 miljoner

Fastighetsbolaget Klövern säljer en fastighet i Uppsala för 258 miljoner kronor. .

DI - 30 minuter sedan

H&M:s resultat i linje med förväntningarna – sänker antalet planerade nya butiker

Modejätten H&M redovisade på torsdagen ett rörelseresultat på 5.935 miljoner kronor för det andra kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår. Analytikerna hade i snitt väntat sig ett rörelseresultat på 5.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.