Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 20 June, 11:22

Dagensanalys.se - 12 jun 19 kl. 07:21

Instagrams varumärke växer snabbast i världenFacebook-ägda Instagram är det varumärke som har ökat mest i värde det senaste året visar Kantars årliga mätning BrandZ. Kantar har nyligen publicerat sin årliga globala varumärkesranking. I toppen hittar vi Amazon som numera är världens högts värderade varumärken. För första gången har e-handelsjätten gått förbi både Google och Apple, som haft förstaplatsen i tolv år. Men det varumärke som haft den absolut största ökningen är Instagram som klättrade 47 platser på listan.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Instagram, Kantars, BrandZ, Amazon, Google, Apple, Instagrams, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instagrams, varumärke, växer, snabbasti världen
SVT Debatt - 22 mar 14 kl. 13:00

Var ska vi bo när staden blir ett varumärke?

BOSTADSBRISTEN Rätten till bostad är ett politiskt ansvar, men bostaden har blivit ett individuellt ansvar och är i dag en handelsvara. Medborgarnas behov hamnar i skymundan när städerna fokuserar på varumärkesbyggande istället för bostadsbyggande. ”Det skall särskilt åligga det allmänna att trygga rätten till hälsa, arbete, bostad och utbildning samt att verka för social omsorg och trygghet”, står det i grundlagen.

Skånskan - 18 mar 19 kl. 17:50

Kommunen måste stärka sitt varumärke

SJÖBO Kommunen måste bli ännu bättre på att jobba med näringslivsfrågor samtidigt som Sjöbos varumärke måste stärkas.
Det är några slutsatser som politikerna i kommunstyrelsen kommer fram till i sina budgetfunderingar för nästa år.I Svenskt näringslivs årliga av företagsklimatet i landets kommuner tog Sjöbo förra året ett hopp uppåt, från plats 127 till 96.

Barometern - 09 nov 17 kl. 19:15

Cykelhelg växer: "Vill ha ett varumärke som lever året runt"

Det började med en sprinttävling 2011. Åtta år senare körs tio separata lopp under samma flagg. – Vi vill ha ett varumärke som lever året runt, säger Ulrika Melin..

IT24 - 27 maj 15 kl. 08:37

Apple tar tillbaka varumärkestronen från Google


Apples varumärke växer i värde till hisnande höjder och passerar det mest värdefulla varumärket under fjolåret, Google. Det visar en färsk undersökning..

IDG - 27 maj 15 kl. 08:37

Apple tar tillbaka varumärkestronen från Google


Apples varumärke växer i värde till hisnande höjder och passerar det mest värdefulla varumärket under fjolåret, Google. Det visar en färsk undersökning..

Dalarnas tidningar - 17 okt 13 kl. 06:10

"Wahlman vårt finaste varumärke"

Inresset för Lars Israel Wahlman växer sig allt starkare i kommunen. När utställningen om Hedemoraarkitekten på onsdagen visades för sista gången strömmade besökarna till Wahlmanska huset..

Dagens Media - 15 okt 14 kl. 09:28

Tv:s största problem är mediets eget varumärke

DEBATT. Tv-branschen dödförklaras gång på gång. Beviset antas vara att tittandet på linjär tv går ner.

Resume - 25 sep 14 kl. 14:30

Grow växer inom Electrolux

Varumärkesbyrån Grow har vunnit Electrolux Home, som är ett eget varumärke inom koncernen. Grow har ett globalt uppdrag för Electrolux som varumärke sedan många år..

HBL - 24 nov 13 kl. 11:29

Reima växer mest österut

Det är lätt att upprepa barnkonfektionsföretaget Reimas slogan. Under devisen "Ett aktivt barn är lyckligt" har företaget slagit sig in och vuxit på marknader som Kina och Ryssland.Reimas vd Elina Björklund tar emot i en av företagets nya affärer, outletbutiken i Rosendal i Vanda.

SmålandsPosten - 09 jan 14 kl. 06:28

Outnorth växer på campinglyx

Det snabbväxande E-handelsbolaget Outnorth, som i sommar flyttar lagerverksamheten till Räppe, stärker sin position när det gäller campingliv utan avkall på bekvämlighet. Nätbutiken Outlife4u som varit störst på det området i Sverige införlivas nu i Outnorth. – Outlife4u har specialiserat sig på ett segment av friluftsliv som kallas Premium camping, eller Glamping som Stockholmarna brukar säga.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

På vägen till Liberia kan du hyra bil från Adobe

Kan bli lite skoj när ens globala varumärke hamnar på villovägar. Den här skylten dyker upp på vägen till Liberia i Costa Rica. Om du frågar efter Adobe i den här staden nämner ingen Photoshop eller Illustrator utan istället biluthyraren fem kilometer utanför stan.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Nya smarta dörrklockan fungerar i lägenheter

Nya smarta dörrklockan från Ring går att sätta upp i ditt befintliga dörröga och själva ringklockan sätts upp utan att behöva borra i dörren. Tillhör du de som vill ha en smart dörrklocka med kamera i hemmet, men du bor i en lägenhet där du inte har möjlighet att sätta upp en egen klocka hur som helst? Nu lanserar företaget Ring sin nya video-dörrklocka som går att montera direkt på dörren utan att de behöver borra eller skruva.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Öppna kontorslandskap motverkar kommunikation och sänker produktiviteten

Forskning från Harvard Business School visar att ett öppet landskap minskar kommunikationen ”ansikte till ansikte” med hela 70%! Kontorslandskap är idag vanligt på många företag, och tanken är att ett öppet kontor ska främja kommunikation och interaktion mellan människor. Nyttan med öppna landskap har varit starkt ifrågasatt, och även här på Dagens Analys har vi frågat oss vem som egentligen trivs i den här miljön (Vem trivs bäst i öppna landskap?

Dagensanalys.se - Igår: 10:31

Tips: 8 gratisverktyg för SEO som gör jobbet

Behöver man verkligen betala för att få de bästa verktygen för SEO? Här listar vi åtta verktyg som är helt gratis och som garanterat kommer att ge effekt. Det finns en mängd olika verktyg för SEO som lovar guld och gröna skogar.

Dagensanalys.se - Igår: 04:50

Internetjättar bildar global allians med fokus på Brand Safety

Flera av de största aktörerna inom onlineannonsering har gått samman för att bilda en global allians som ska hantera så kallad Brand Safety – Global Alliance for Responsible Media. Alliansen har döpts till Global Alliance for Responsible Media och inkluderar annonsörer som Adidas, Bayer, General Mills, Mondelēz International, NBCUniversal, Nestlé, Procter & Gamble och Unilever. Även mediabyråer som Dentsu, GroupM, IPG, Publicis Media och Omnicom Media Group har anslutit sig.

Dagensanalys.se - Igår: 04:40

Amazon lanserar Imdb TV i Europa för att komma åt annonspengarna

Amazons streamingtjänst Imdb Freedive kommer att lanseras i Europa fast med nya namnet Imdb TV. Vi alla känner till tjänsten Imdb, databasen där du kan söka upp allt om filmer och serier, som köptes av Amazon. Nu är det dags för Amazon att sätta sin prägel på tjänsten.

Dagensanalys.se - Igår: 04:20

”Att möta och lära av våra kunder såväl fysiskt som digitalt är grunden för att verkställa vår vision”

IKEA ingår nytt samarbete med bolaget Adlede gällande kontextuell annonsering i Japan, Tjeckien, Kanada, Italien och Umeå. Adledes kontextuella annonseringsteknologi gör så att IKEAs digitala annonser endast visas i utvalda artiklar hos kända publicister. IKEA i Umeå såg direkt möjligheten att komma närmare sina digitala kunder och kommunicera kring frågor som är viktiga för dem.

Dagensanalys.se - Igår: 04:29

Om du vill vara först med att testa Libra ska du kolla här

På den officiella sajten Calibra, som är plattformen för Facebooks valuta, kan du signa upp med din mail för att få vara först att testa när den lanseras. Här ska du signa upp för att få Libra. Libra, Calibra … vad skriver du om?

Dagensanalys.se - Igår: 17:15

Facebook lanserar den egna kryptovalutan Libra

Facebook, världens största sociala medieplattform, meddelade idag att man lanserar sin egen kryptovaluta Libra. Mark Zuckerberg skrev på Facebook att de, tillsammans med 27 andra organisationer, startar Libra Association. Syftet med projektet är att lansera kryptovalutan Libra år 2020.

Dagensanalys.se - Igår: 16:26

Svenskarna spenderar allt mer för att titta på rörlig bild

Förra veckan hade MMS ett seminarium tillsammans med IRM om hushållens utgifter på rörlig bild. Ifall du inte kunde vara med har MMS delat med sig av tre heta insikter på sin Facebooksida: Tips: Följ MMS sida på Facebook eller LinkedIn för att ha koll på vad som händer inom rörlig bild. MMS mäter konsumtionen av rörlig bild och levererar dagliga tittarsiffror för TV och online.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.