Barometern > Nyheter

Wednesday, 26 June, 05:49

Barometern - 12 jun 19 kl. 07:07

Nästan 900 hushåll i länet utan strömNattens åska har orsakat att över 750 hushåll är strömlösa i bland annat Emmaboda och Nybro kommuner. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Emmaboda, Nybro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nästan 900, hushålli , länetutan , ström
Barometern - 09 jun 14 kl. 07:17

900 hushåll utan ström

Under natten inträffade ett strömavbrott som gjorde strax över 900 av Eons kunder strömlösa. Orsaken var ett kabelfel och under natten och morgonen jobbade man med att lösa problemet. Vid 8-tiden ska alla åter ha fått sin ström enligt Eons prognos.

BT - 22 jul 14 kl. 07:24

900 hushåll utan ström efter elbrand på Druvefors i natt

Sent i går kväll startade en brand i ett transformatorrum på Druveforsvägen – en brand som orsakade ett omfattande strömavbrott i området. Larmet kom till räddningstjänsten strax före midnatt som ett automatlarm, men visade sig sedan innebära en riktig brand. Olyckan ledde till att cirka 900 hushåll i Druvefors, Brodal och Trandö blev utan ström.

GöteborgsPosten - 13 dec 18 kl. 16:54

900 hushåll strömlösa i Göteborg

Drygt 900 hushåll i centrala Göteborg är på torsdagseftermiddagen. Boende i Skår och på Heden ska vara drabbade..

Nerikes Allehanda - 11 aug 14 kl. 09:05

Hundratals hushåll blev utan ström

(Uppdaterad 13.46) Som mest saknade 738 hushåll i norra länet ström på måndagsförmiddagen..

Cornucopia - 03 jan 19 kl. 14:44

Tiotusentals hushåll fortfarande utan ström efter stormen Alfrid

Tiotusentals hushåll saknar fortfarande ström, främst hos statliga Vattenfall i Uppsala län och Stockholms län och på Gotland, men även hos Ellevio- och E.Off-kunder över Sydsverige. På åtminstone delar av Gotland fungerar inte heller vattenförsörjningen, som är beroende av el och kan sakna reservkraft.

Trelleborgs Allehanda - 27 feb 19 kl. 08:12

300 hushåll fortfarande utan ström – Smyge hårdast drabbat

Vid 8-tiden på onsdagsmorgonen var fortfarande knappt 300 hushåll utan ström – de flesta i Smygehamn. Totalt var över 5 000 hushåll som mest strömlösa efter det stora avbrottet i östra Trelleborg och i Skurup. .

YA - 27 feb 19 kl. 08:12

300 hushåll fortfarande utan ström – Smyge hårdast drabbat

Vid 8-tiden på onsdagsmorgonen var fortfarande knappt 300 hushåll utan ström – de flesta i Smygehamn. Totalt var över 5 000 hushåll som mest strömlösa efter det stora avbrottet i östra Trelleborg och i Skurup. .

Expressen - 14 sep 15 kl. 10:05

1 500 hushåll är utan ström Malmö

1500 hushåll är utan ström i Malmö. Anledningen är hittills okänd. – Vi har ett pågående strömavbrott där, säger Eva Nilsson, pressinformatör på Eon..

GöteborgsPosten - 17 dec 18 kl. 20:59

Över 1000 hushåll drabbades av strömavbrott

1 300 hushåll drabbades av strömavbrott i Johanneberg i Göteborg. Göteborg Energi arbetade med felsökning under kvällen för att hitta orsaken bakom avbrottet. Vid 22-tiden var strömmen tillbaka för nästan alla drabbade..

Expressen - 06 jan 19 kl. 10:45

11 000 hushåll fortfarande utan ström

Runt 11 000 hushåll är fortfarande strömlösa.Enligt den senaste prognosen får de vänta ytterligare några dagar på strömmen.– För de som är värst drabbade har vi fått en prognos på den 10 januari, säger Mikael Petrovic Wågmark, presskontakt på Vattenfall.

GT - 07 dec 13 kl. 17:25

Hushåll är fortfarande strömlösa efter Sven

Sviterna efter stormen Sven sliter fortfarande på Västsverige. Inte minst på energibolagen. Över 10 000 hushåll lämnades strömlösa efter stormen i Västra Götaland och Halland.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Vårdmoms slår mot regionen

Från den 1 juli börjar nya regler för moms på inhyrd personal inom vården att gälla. Vårdmomsen, som den har kommit att kallas, slår särskilt hårt mot lands- och glesbygd då det är här som inhyrd personal används som mest..

Barometern - 45 minuter sedan

Drömsommarstället finns i Skåne

Ett fritidshus vid havet är drömmen för många. Få drömmer om ett hus i Ångermanland, Närke eller Medelpad..

Barometern - 45 minuter sedan

Svag nedåt i Asien

Barometern - 45 minuter sedan

Myggorna älskar din svettlukt

Skogsmyggorna frodas som aldrig förr i år, och festar ohämmat på dina stackars armar och ben. De ser dig på långt håll, och blir alldeles vilda av din underbara svettlukt och koldioxiden i din utandning. Knepen för att bli kvitt dem fungerar på olika sätt..

Barometern - 45 minuter sedan

Presidentskifte i Lions

Tanken att gå med i Lions och göra en insats i samhället fanns i många år. För fem år sedan gjorde Diane Johansson slag i saken. Nu har hon även blivit Lions nya president i Mönsterås..

Barometern - 1 timme sedan

Brand efter explosion i Örebro

Barometern - 1 timme sedan

Real Madrid får ett damlag

Från och med nästa höst kan Real Madrids supportrar även heja på sina damspelare. Den spanska klubben är nästa stora förening som skaffar sig ett damlag..

Barometern - 3 timmar sedan

Politik: Klart med ny dansk regering

Nu är det klart. Mette Frederiksen kan bilda regering i Danmark. Det är med stor glädje att vi efter nära tre veckors förhandling nu har majoritet för att bilda en ny socialdemokratisk regering, säger den blivande statsministern..

Barometern - 2 timmar sedan

Mueller vittnar inför kongressenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.