Skånskan > Nyheter

Monday, 17 June, 22:47

Skånskan - 12 jun 19 kl. 07:03

Två gripna för misshandelTrelleborg Två män har gripits sent under tisdagskvällen för misshandel på en man i 25-årsåldern på Hedvägen.Polisen larmades klockan 21.47 till Hedvägen där en man i 25-årsåldern ska ha blivit misshandlad. En eller flera gärningspersoner misstänktes för misshandel som lämnat platsen. Den misshandlade förs med ambulans till sjukhus med oklara skador.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Två, Hedvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, gripnaför , misshandel
Magazin24 - 19 aug 12 kl. 08:43

Två gripna för grov misshandel

Under lördagsnatten greps två män efter att de hade pekats ut som gärningsmän i en grov misshandel på Norra Ågatan i Arboga. De gripna männen är 26, respektive 46 år gamla. De misstänks för att ha misshandlat en 48-årig man, som enligt polisen fick en del skador i ansiktet och blev rejält blåslagen.

Jmini.se - 23 jan 16 kl. 07:48

Två män gripna för misshandel i Habo

Två män gripna för misshandel och olaga hot i Habo under fredagskvällen. Misshandel har inträffat i en bostad. I ärendet finns det fyra personer och ingen av dem är allvarligt skadad skriver Polisen.

GT - 20 okt 16 kl. 18:01

Två gripna efter misshandel – sparkade och slog offret

Polisen larmades på torsdagseftermiddagen till ett flyktingboende i Säffle kommun efter en misshandel.– Två personer är gripna, den ena är misstänkt för grov misshandel och den andra är misstänkt för misshandel, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl vid polisen i Värmland. .

Expressen - 20 okt 16 kl. 18:01

Två gripna efter grov misshandel mot man

Polisen larmades på torsdagseftermiddagen till ett flyktingboende i Säffle kommun efter en misshandel. – Två personer är gripna, den ena är misstänkt för grov misshandel och den andra är misstänkt för misshandel, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl vid polisen i Värmland. .

Västerbottens Folkblad - 15 okt 11 kl. 06:30

Misshandel och fylleri

LÄNET Många fall av fylleri och två personer gripna misstänkta för misshandel. Så sammanfattar polisen helgstarten. LÄNET Många fall av fylleri och två personer gripna misstänkta för misshandel.

BT - 24 nov 12 kl. 05:36

Flera gripna för misshandel i natt

Tre män som är misstänkta för misshandel greps i Borås under natten mot lördagen. I samtliga fall ska brotten ha skett utomhus i centrala Borås. Ingen av de personer som misshandlades skadades dock allvarligt, enligt polisen.

Västerbottens Folkblad - 14 sep 14 kl. 11:21

Tre gripna för misshandel i natt

En man blev slagen och sparkad på när han låg på marken i natt. Tre personer har gripits misstänkta för misshandel alternativt grov misshandel. Händelsen inträffade på Berghem i Umeå vid 01.

Expressen - 06 jun 15 kl. 22:33

Supportrar gripna – inför högriskmatchen

Åtta fotbollssupportrar sitter gripna för förberedelse till misshandel inför söndagens högriskmatch. De kommer både från Göteborg och Hammarby. Grunden till polisens tillslag är föremål som supportrarna haft med sig.

Västerbottens Folkblad - 10 jan 17 kl. 07:24

Två gripna för misshandel

Två gripna för misshandel. Under kvällen greps två män vid ett asylboende efter en misshandel. Förhör kommer att hållas under natten med hjälp av tolk.

Länstidningen i Jämtland - 26 jul 18 kl. 09:39

Grov misshandel i Östersund inatt - två män gripna

Strax efter midnatt inatt larmades det om en pågående misshandel i Östersund. Två personer blev förda till sjukhus, och två personer är gripna för grov misshandel. Tillhyggen ska ha använts..

UNT - 26 feb 11 kl. 11:50

Gripna misstänkta för grov misshandel

Två män, 23 och 35 år, är gripna misstänkta för grov misshandel av en man i 50-årsåldern i Hallstavik..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Nya åtal i Ida-härvan

MALMÖ Ytterligare ett åtal har kommit in gällande bostadsrättsföreningen IDA i Malmö.
En man i 40-årsåldern och en medhjälpare misstänks att bland annat har lurat bostadsrättsföreningen genom osanna och falska fakturor.Den här gången gäller det ett avtal daterat ”2015” mellan Brf Ida och Pappo Nordic AB gällande ett IT-projekt på närmare 10 miljoner kronor.

Skånskan - 30 minuter sedan

Hörby inför språktester för invandrarelever

HÖRBY
Hörby kommun inför språktester för elever som vill ha modersmålsundervisning. Det beslutade kommunfullmäktige på tisdagskvällen efter en lång och hetsig debatt. Sverigedemokraterna fick till slut igenom sitt förslag till ny modersmålspolicy.

Skånskan - 1 timme sedan

Politiker beslutade att bygga ny skola

Skurup Kommunfullmäktige beslutade i går att bygga en ny skola i Rydsgård.
- Det ska bli jättespännande. Jag önskar alla elever i Rydsgård får en toppenskola, sade skolpolitiker Åsa Ekblad (M).

Skånskan - 2 timmar sedan

Två nya matbutiker på väg

Svedala Om ett par år kan Svedala få två nya matbutiker.
Både Coop och Lidl vill nämligen etablera sig.
Ett samrådsmöte hölls på måndagskvällen, och i höst ska beslut tas av kommunfullmäktige.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hon vill dela med sig av sin forskning

PUBVETENSKAP. – Vi forskare har ett ansvar att vara tillgängliga, så att folk ser att vi har något att bidra med. Så är vi ju också finansierade av allmänheten.

Skånskan - 6 timmar sedan

Judiska församlingen får miljonbelopp i donationer

MALMÖ Företagsledarna Dan Olofsson och Lennart Blecher donerar totalt 40 miljoner kronor till judiska församlingen i Malmö. Donationerna är avsatta för en tioårsperiod. Donatorerna är bekymrade över den senaste tidens utveckling då antalet medlemmar i Malmös judiska församling fortsätter att minska och antisemitismen fortfarande är ett utbrett samhällsproblem.

Skånskan - 6 timmar sedan

Rivningsbeslut skjuts upp

BUNKEFLO Kyrkorådet beslutade på måndagen att lyfta ut ärendet om Bunkeflo kyrka från dagordningen. Planerna på att riva kyrkan stoppas tillfälligt och i stället arbetar Svenska kyrkan vidare med olika möjligheter.
En idé är att bygga ett nytt kyrktorn på platsen med en lokal i botten.

Skånskan - 6 timmar sedan

Festsugen personal struntade i brukarna

Eslöv Fyra anställda inom hemtjänsten hade mer fokus på att gå ut och festa på kvällen än på sina arbetsuppgifter. Nu får de sparken.Det var lördagen den 4 maj i år som nio medarbetare arbetade på samma kvällspass inom det aktuella distriktet i Eslövs kommun.

Skånskan - 7 timmar sedan

Stal telefon ur handen

höör Mannen i 45-årsåldern kom gående på Föreningsgatan i lördags vid 14-tiden.
En förbipasserande ska då ha passerat mannen och samtidigt stulit en mobiltelefon som anmälaren hade i handen.
Tjuven ska sedan ha lämnat platsen..

Skånskan - 7 timmar sedan

Försökte stjäla bil

höör Någon gång mellan 6 juni och 16 juni ska okänd person har försökt stjäla en bil på Nya torg. Bilägaren upptäckte i helgen att det fanns brytmärken på bilen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.