BT > Nyheter

Tuesday, 25 June, 13:35

BT - 12 jun 19 kl. 07:02

Rondell ska lösa trafikknut i centrala BoråsTrafiken på Brämhultsvägen är intensiv. Dagligen uppstår långa köer i korsningen Sjunde Villagatan och Vedensgatan. Nu ska knuten lösas, men fram till dess kan problemen förvärras..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Brämhultsvägen, Sjunde Villagatan, Vedensgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rondellska , lösa, trafikknuti , centrala, Borås
Expressen - 21 maj 15 kl. 19:10

Ny olycka i Malmö – lastbil välte i rondell

En lastbil välte på torsdagskvällen i en rondell just utanför centrala Malmö. Polis och räddningstjänst är på väg till platsen..

YLE - 30 okt 14 kl. 19:23

Rondell till Smedsby centrum

Trafikljuset i centrala Smedsby ska ersättas av rondell. Det hoppas tekniske direktören på. Under torsdagen gick planerna för Karlebyvägen ett steg framåt.

Kristianstadsbladet - 04 nov 13 kl. 10:00

"Det är smidigt med en rondell"

Foto: Tommy Svensson
Efter månader av ombyggnad har Kristianstadsvägen fått ett lyft. Vägen är öppen igen men fortfarande pågår en del mindre arbeten vid sidan om vägen.
– Vägen är öppen och efterbesiktning ska göras i slutet av november, säger Stefan Alvedal, enhetschef för gata och trafik i Hässleholms kommun.

Expressen - 15 sep 15 kl. 23:40

Olja spreds i rondell: "Kan vara livsfarligt"

Olja spreds ut i en rondell i centrala Trollhättan under kvällen. Nu misstänker polisen att några ungdomar ligger bakom sabotaget. Syftet?

GT - 12 nov 15 kl. 14:13

Krock i rondell – oklart skadeläge

Ett okänt antal personbilar har kolliderat i centrala Varberg under torsdagseftermiddagen. Olyckan inträffade i en rondell och ambulans är kallad till platsen. – Det är okänt om det är några personskador, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i Region Väst..

Nya Wermlands Tidningen - 08 mar 16 kl. 16:11

Kommunen vill ha rondell

Tekniska chefen tror på säkrare och smidigare trafik om trafikljusen byts mot rondell i riksvägskorset i centrala Filipstad..

Expressen - 28 maj 16 kl. 13:30

Två bilar kolliderade i rondell i Malmö

Två bilar har kolliderat i en rondell i centrala Malmö. Enligt polisen är skadeläget för de inblandade personerna oklart. – Det är oklart hur många personer som satt i bilarna och om de skadats, säger Maya Forstenius på polisens ledningscentral..

GT - 01 jun 16 kl. 07:36

Cyklist i krock med bil i rondell

En cyklist har kolliderat med en bil i en rondell i centrala Tidaholm, enligt polisens hemsida. Ambulans är på väg. Skadeläget är oklart..

Expressen - 01 jun 16 kl. 07:36

Cyklist i krock med lastbil i rondell

En cyklist har kolliderat med en lastbil i en rondell i centrala Tidaholm. Han fördes till sjukhus. – Han hade ont i benet, säger Peter Adlersson, presstalesperson hos polisen i region Väst..

Länstidningen i Jämtland - 26 dec 16 kl. 02:49

Körde rakt genom rondell och slog polis – misstänks för drograttfylleri

Vid 23.30 larmades polisen till en adress i centrala Östersund, där en man ska ha kört i hög hastighet rakt igenom en rondell..

ÖstersundsPosten - 26 dec 16 kl. 02:49

Körde rakt genom rondell och slog polis – misstänks för drograttfylleri

Vid 23.30 larmades polisen till en adress i centrala Östersund, där en man ska ha kört i hög hastighet rakt igenom en rondell..

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Nadal: "Wimbledon respekterar inte rankningen"

Grusspecialisten Rafael Nadal är kritisk mot den stundande grand slam-turneringen Wimbledon vars rankingsystem han menar missgynnar honom och andra grusspelare..

BT - 15 minuter sedan

Regeringen anklagas för att famla om gängen

Flera partier vill skärpa straffen för gängkriminalitet och införa möjlighet att vittna anonymt. Regeringen anklagas för att famla i fråga om gängvåldet och vad som beskrivs som en växande otrygghet..

BT - 15 minuter sedan

Erik Ullenhag drar sig ur partiledarstriden

Erik Ullenhag drar sig ur kampen om att bli Liberalernas nye partiledare, skriver han i en debattartikel på ..

BT - 30 minuter sedan

TT-FLASH: Ullenhag hoppar av

Erik Ullenhag drar sig ur kampen om att bli partiledare för Liberalerna, skriver han i en debattartikel i Aftonbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.