Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 26 June, 04:19

Affärsvärlden - 12 jun 19 kl. 07:00

Stillfronts riktade emission i hamnKursen i den riktade emission som gamingbolaget Stillfront aviserade efter börsstängning på tisdagen, och som bolaget tidigare dessförinnan flaggat för, blev 240:40 kronor per aktie..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Stillfront

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stillfronts, riktade, emissioni , hamn
DI - 12 jun 19 kl. 06:56

Stillfronts nyemission i hamn – kapitalinjektion om halv miljard

Kursen i den riktade emission som gamingbolaget Stillfront aviserade efter börsstängning på tisdagen, och som bolaget tidigare dessförinnan flaggat för, blev 240,40 kronor per aktie. .

DI - 26 sep 17 kl. 15:44

Cevian tog del i tyska stålbolagets riktade emission

Den svenska aktivistfonden Cevian tog del i det tyska stålbolaget Thyssen Krupps riktade emission av aktier på måndagskvällen. Det uppger en källa för Reuters..

DI - 25 jan 19 kl. 07:03

46 procents rabatt i Next Biometrics riktade emission

Kursen i den riktade emission om totalt 160 miljoner norska kronor som det norska biometribolaget Next aviserade på torsdagseftermiddagen landade på 8 kronor. .

DI - 10 maj 19 kl. 08:13

Sagax riktade emission tillför bolaget 200 miljoner

Den riktade emission av D-aktier som fastighetsbolaget Sagax flaggade för på torsdagen efter börsstängning gjordes till teckningskursen 34:00 kronor per aktier. .

DI - 05 jun 19 kl. 06:59

Teckningskursen fastställd till 6,9 kronor i Sivers riktade emission

Teckningskursen i den riktade emission som First North-listade Sivers IMA aviserade efter börsstängning på tisdagen landade på 6:90 kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Affärsvärlden - 30 nov 15 kl. 07:42

Vd köper aktier i Anotos riktade emission

Stein Revelsby har köpt aktier i bolagets riktade nyemission..

PrivataAffärer - 04 aug 14 kl. 08:29

Protesterar mot emission

Jordbruksbolaget Agrokulturas nya storägare, Steenord, har lämnat in en protest hos Bolagsverket mot Agrokulturas planerade riktade emission....

DI - 16 okt 15 kl. 08:27

Teckningskurs i Nordic Mines emission fastställd

Nordic Mines har fastställt villkoren i den företrädesemission som aviserades den 21 september, och dragit tillbaka den riktade emission.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 06 sep 17 kl. 08:42

Life Assays får inte in kapital från riktad emission

NGM-bolaget Life Assays riktade emission, som tecknades av Beijing St Grand Asset Management i mars, kommer inte att genomföras. Anledningen är regler som begränsar kapitalutflöden, enligt det kinesiska bolaget..

PrivataAffärer - 07 sep 17 kl. 08:17

Storytel tog in 200 miljoner i emission

Kursen i den riktade emission, "placing", på drygt 200 miljoner kr som ljudboksföretaget Storytel flaggade för och genomförde på onsdagskvällen blev 67,50 kr....

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Fedex stämmer USA:s handelsdepartement

Det amerikanska fraktbolaget Fedex stämde på måndagen USA:s handelsdepartement i ett försök att blockera införandet av hårdare restriktioner för export och import..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Johnson: Vi lämnar EU med eller utan avtal

Premiärministerfavoriten Boris Johnson, som i nuläget har störst stöd för att axla rollen som ny ledare för Konservativa partiet i Storbritannien, kommer att ta Storbritannien ur EU utan ett avtal om förhandlingarna inte lett någonstans i slutet av oktober. Det säger Johnson i en intervju med BBC..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Skogsbolag vinnare på börsen

Stockholmsbörsen handlades svagt nedåt vid lunchtid på tisdagen, tyngt av storbankerna..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Deutsche Banks aktiechef uppges rata roll i bad bank

Deutsche Banks globala aktiechef Peter Selman är på väg bort från banken inför att den tyska storbanken ska krympa sin investmentbanksdel. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

BMW ökar takten i elbilsutvecklingen

Hela den europeiska bilindustrin pressas av striktare utsläppsregler, vilket får tillverkarna att göra vad de kan för att skynda på utvecklingen av eldrivna fordon..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Svolder flaggar för ägande på 5 procent av kapitalet i Magnolia Bostad

Investmentbolaget Svolder har efter en transaktion på måndagen nått upp i ett ägande på drygt 5 procent av kapitalet i hyresbostadsutvecklaren Magnolia Bostad..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Är fonden som stigit med 400% på tio år fortfarande köpvärd?

Under de tio år som Rhenman Healthcare Equity L/S varit aktiv har den genomsnittliga årliga nettoavkastningen, efter förvaltnings-avgifter, varit 18 procent. Fondens andelar har på tio år mer än fyrfaldigats i värde..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Abbvie köper Allergan för 63 miljarder dollar

Läkemedelsbolaget Abbvie förvärvar Allergan i en affär värd cirka 63 miljarder dollar. Allergans aktieägare kommer att erbjudas 0,8660 aktier i Abbvie samt 120:30 dollar kontant för varje aktie i Allergan..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Erik Ullenhag drar sig ur partiledarstriden

Erik Ullenhag drar sig ur partiledarstriden i Liberalerna, skriver han i en debattartikel på Aftonbladet..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Bostadsköparna tappar fördel

Köparnas fördel på bostadsmarknaden har fortsatt att minska - det verkar som om bostadsmarknaden har anpassat sig till nya amorteringskrav och tuffare utlåning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.