DI > Ekonomi

Wednesday, 26 June, 06:23

DI - 12 jun 19 kl. 06:56

Stillfronts nyemission i hamn – kapitalinjektion om halv miljardKursen i den riktade emission som gamingbolaget Stillfront aviserade efter börsstängning på tisdagen, och som bolaget tidigare dessförinnan flaggat för, blev 240,40 kronor per aktie. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stillfront

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stillfronts, nyemissioni , hamn, kapitalinjektionom , halv, miljard
DI - 22 apr 16 kl. 09:31

Snål nyemission

SSAB kryper till sist till korset och gör en nyemission på 5 miljarder kronor. Vi hade gärna sett en större kapitalinjektion. Nu riskerar balansräkningen att bli en hämsko för SSAB även efter nyemissionen..

DI - 22 nov 16 kl. 12:11

Märkliga kursrörelser inför Stillfronts rapport

Spelutvecklaren Stillfronts aktie steg med som mest 18 procent på måndagen, just innan ett starkt rapportsläpp på tisdagen som berättade om en nästan fördubblad omsättning. Sparekonomen Claes Hemberg på Avanza misstänker nu att den kraftiga uppgången kan bero på läckor i bolaget..

DI - 07 jun 18 kl. 09:07

Stillfronts vd och finanschef säljer aktier för miljoner

Gamingbolaget Stillfronts vd och grundare Jörgen Larsson och bolagets finanschef Sten Wranne har i början av juni sålt drygt 44.000 aktier respektive lite fler än 20.000 aktier i bolaget.

Affärsvärlden - 28 aug 18 kl. 07:22

Stillfronts vd: "Jag är mycket nöjd"

Omsättningen steg i spelutvecklaren Stillfronts andra kvartal, men resultatet efter skatt har kommit ned från motsvarande period 2017. I september påbörjas lanseringen av en ny speltitel..

Affärsvärlden - 06 sep 18 kl. 11:55

Stillfronts vd: "Väldigt många riskabla balansräkningar"

INTERVJU Långversion av analysintervju med gratisspelförvärvaren Stillfronts vd Jörgen Larsson om kapitalsnåla investeringar, förvärvsstrategin och gamingbranschen. Exklusivt på Affärsvärlden Analys+..

DI - 19 okt 18 kl. 08:37

Stillfronts finanschef lämnar nästa höst

Stillfronts finanschef Sten Wranne, aviserar att han lämnar verksamheten under andra halvåret 2019. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 18 mar 19 kl. 12:49

Stillfronts huvudägare köper aktier i bolaget för 90 miljoner

Stillfronts största ägare, Laereus Capital, har köpt cirka 470.000 aktier i gamingbolaget. .

PrivataAffärer - 25 mar 19 kl. 09:03

Stillfronts storägare blir ännu större

Efter köpet, som var värt 97,9 miljoner kronor och som gjordes mellan den 19 och den 22 mars, äger Laureus Capital nästan 7,2 miljoner aktier, eller 29,9 procent av bolaget, enligt ägardatatjänsten Holdings sammanställning. Enligt Finansinspektionens insynslista har även Fabian Ritter, som är ledamot i Stillfronts styrelse och som innehar en chefsposition inom Laereus Capital, sålt sina sista 30.000 aktier i bolaget.

IT24 - 11 dec 12 kl. 08:03

Chippjätten Renesas räddas av kapitalinjektion

Den krisdrabbade japanska elektronikjätten Renesas kan räddas av en kapitalinjektion på motsvarande 1,8 miljarder dollar..

IDG - 11 dec 12 kl. 08:03

Chippjätte räddas av kapitalinjektion

Den krisdrabbade japanska elektronikjätten Renesas kan räddas av en kapitalinjektion på motsvarande 1,8 miljarder dollar..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Stor oenighet kring de nya hyrorna

Kring två procent. Så mycket kommer hyrorna att höjas under 2019 för kommunala och privata bolag, meddelar Hyresgästföreningen. Branschorganisationen Fastighetsägarna är missnöjda och hade velat se en större ökning..

DI - 15 minuter sedan

Kronfallet kapar kostnaden – Stockholm rasar i rankning

Den fallande kronan har gjort Stockholm till Nordens billigaste huvudstad. Det slår konsultjätten Mercer fast i en världsomfattande analys. Världens dyraste stad att jobba i är Hongkong..

DI - 30 minuter sedan

Robert Mueller ska vittna offentligt

Robert Mueller skall vittna inför USA:s representanthus underrättelseutskott den 17 juli. Robert Mueller som var ansvarig för Rysslandsutredningen mot Donald Trumps presidentvalskampanj, skall nu efter påtryckningar från Demokrater i kongressen vittna utan lyckta dörrar. Bara en redigerad version av utredningen är offentlig sedan tidigare..

DI - 45 minuter sedan

Nya Zeelands centralbank lämnar styrräntan oförändrad

Nya Zeelands centralbank, Reserve Bank of New Zeeland (RBNZ), lämnade styrräntan, Official Cash Rate (OCR), oförändrad, på 1,50 procent, på onsdagen..

DI - 1 timme sedan

Uppstickaren växlar upp: ”Vissa erbjuder oss sjusiffriga belopp”

För andra året kommer världseliten i padel till Båstad för att göra upp i Swedish Padel Open. Uppstickaren flyttar in på den klassiska centercourten och utökar med damklass. Men det är inte säkert att tävlingen stannar i tennismeckat..

DI - 1 timme sedan

Detta händer onsdagen den 26 juni

Modebolagen Kappahl och RNB levererar kvartalsrapporter. På makrosidan väntas en mätning över det franska konsumentförtroendet samt räntebesked från Nya Zeeland och Tjeckien..

DI - 7 timmar sedan

Svensk tar klubban i världens smartaste förening

För första gången har världens smartaste förening fått en svensk ordförande. Mensas nya internationella ordförande är civilingenjören och föreläsaren Björn Liljeqvist. ”Känns överväldigande”, säger han till Di.

DI - 7 timmar sedan

USA:s råoljelager minskade förra veckan

De amerikanska lagren av råolja minskade med 7,5 miljoner fat under föregående vecka..

DI - 7 timmar sedan

Fedex redovisar bättre resultat än väntat

Fedex redovisar ett justerat resultat per aktie på 5:01 dollar för det fjärde kvartalet 2018..

DI - 8 timmar sedan

Västsverige bromsar in – nu hotar handelskriget

GÖTEBORG: Efter år av kraftig tillväxt mattas konjunkturen av i Västsverige. Men trots att orosmolnen tornar upp sig är läget i näringslivet starkt, även om skillnaden mellan olika sektorer är stor. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.