DI > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 20:03

DI - 12 jun 19 kl. 06:30

Morgonkoll: Nedåt i Asien – utlämningsoro slår mot HongkongbörsenAsiens ledande börser handlas under onsdagsmorgonen i blandat territorium. Protester mot förslag om en ny utlämningslag till Fastlandskina slår mot Hongkongbörsen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Asien, Hongkongbörsen, Fastlandskina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MorgonkollNedåt i , Asien, utlämningsoroslår mot , Hongkongbörsen
DI - 25 feb 19 kl. 06:32

Morgonkoll: ZTE rusar på Hongkongbörsen

De kinesiska fastlandsbörserna bjöd på ett riktigt glädjeskutt under måndagen efter att USA:s president Donald Trump meddelat framsteg i handelsförhandlingarna och senarelagt en höjning av importtullarna. I resten av Asien stämningen mer dämpad med fortfarande positiv. .

DI - 05 nov 18 kl. 06:33

Morgonkoll: Nedåt i Asien – Hongkongbörsen faller

Börsveckan fick en tung på start på de asiatiska aktiemarknaderna efter att fredagens handelsoptimism avtagit. Bland morgonens stora förlorare var Hongkongbörsen som backar med nästan omkring 2,4 procent. .

DI - 05 apr 19 kl. 06:34

Morgonkoll: Uppåt på Tokyobörsen – Samsung varnar för vinstkollaps

Asienbörserna bjöd överlag på stigande kurser på fredagen samtidigt som Kina- och Hongkongbörsen har helgstängt. Mot strömmen gick Sydneybörsen som backade på bred front. .

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 18 kl. 04:41

Rusal rusar på Hongkongbörsen

Högre statsräntor i USA med efterföljande dollarlyft glädjer flera av börserna i Asien. Aluminiumjätten Rusal rusar på Hongkongbörsen sedan USA intagit en mjukare hållning i sanktionshotet mot det ryska bolaget. Tokyobörsens Nikkei 225-index stängde 0,9.

DI - 03 jul 18 kl. 07:08

Mörk dag på Hongkongbörsen – tappar nära 3 procent

Medan USA-börserna återhämtade sig successivt under måndagen för att stänga på plus faller börserna i Asien under tisdagen.  Mörkast ser det ut på Hongkongbörsen som är ned nästan 3 procent..

DI - 12 jun 19 kl. 05:00

Utlämningsoro slår hårt – brett nedåt i Asien

Oron kring ett lagförslag om utlämningar till Fastlandskina slår mot Hongkong-börsen, som öppnar nedåt. Hang Seng-index låg efter en stunds handel på minus 1,3 procent..

Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 04:05

Utlämningsoro drabbar Hongkong-börsen

Oron kring ett lagförslag om utlämningar till Fastlandskina slår mot Hongkong-börsen, som öppnar nedåt. Hang Seng-index låg efter en stunds handel på minus 1,3 procent. I Tokyo passar en del investerare på att kamma hem vinster efter flera dagars uppgån.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 19 kl. 04:05

Utlämningsoro drabbar Hongkong-börsen

Oron kring ett lagförslag om utlämningar till Fastlandskina slår mot Hongkong-börsen, som öppnar nedåt. Hang Seng-index låg efter en stunds handel på minus 1,3 procent. I Tokyo passar en del investerare på att kamma hem vinster efter flera dagars uppgån.

Affärsvärlden - 29 sep 14 kl. 09:03

Hongkongbörsen faller på ökade oroligheter

De ledande börserna i Asien handlas uppåt med undantag för kinesiska Hang Seng. Alibaba gör sitt första förvärv sedan börsnoteringen men demonstrationerna mot Kinas försök att styra Hong Kongs ledarskap tyngde handeln..

DI - 13 jun 19 kl. 06:28

Morgonkoll: Oro i Asien efter fortsatta fall i Hongkong

Asiens ledande aktiemarknader handlas under nollstrecket på torsdagen. Våldsamma protester mot ett förslag om en ny utlämningslag till Fastlandskina sänker Hongkongbörsen för andra dagen i rad..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Kampen om Tory-ledarskapet fortsätter – Boris Johnson fortsatt i topp

Förre utrikesministern Boris Johnson fick återigen överlägset flest röster när det brittiska Tory-partiet genomförde den tredje omröstningen i processen för att utse en ny partiledare. Rory Stewart fick lägst antal röster och är därmed borta ur partiledarkampen..

DI - 30 minuter sedan

Öka markutbudet

DEBATT. Bostadsbyggandet fortsätter minska, konstaterade Boverket i tisdags. Men att stimulera det genom ytterligare skuldsättning håller inte – kommunerna måste öka utbudet av mark, skriver chefsekonomerna på Hyresgästföreningen och Villaägarna..

DI - 45 minuter sedan

Kampen om Tory-ledarskapet fortsätter – Boris Johnson fortsatt säker

Konservatriva partiets näste ledare kommer inte heta Rory Stewart. Det står klart sedan fem kandidater på onsdagskvällen reducerades till fyra i en utslagsomröstning, rapporterar Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Tio års ökenvandring för H&M – risk för nytt bakslag

Karl-Johan Perssons första tio år som vd för familjens modeimperium har definitivt inte utvecklats som aktieägarna hade hoppats.  Kan hans 40:e kvartalsrapport bjuda på ett litet trendbrott?.

DI - 1 timme sedan

JP Morgan höjer rekommendationen för Boliden

JP Morgan höjer sin rekommendation för Boliden till övervikt från neutral. Riktkursen är 265 kronor..

DI - 1 timme sedan

JP Morgan inleder bevakning av Lundin Mining med överviktsrekommendation

JP Morgan inleder bevakning av Lundin Mining med rekommendationen övervikt..

DI - 1 timme sedan

Loomis vd om penningtvättanklagelser: Kan inte ge några garantier

Danske Bank anklagar mellan raderna Loomis för att ha lurat banken så att en kund kunnat tvätta en kvarts miljard kronor, enligt danska TV2. ”Jag kan inte ge dig några garantier åt vare sig det ena eller andra hållet”, säger Loomis vd Patrik Andersson till Di..

DI - 1 timme sedan

Bristande arbetsmiljö på arbetsmiljömyndigheten

Den nyinrättade Myndigheten för arbetsmiljökunskap har funnits i ett år, och syftar till att skapa förutsättningar för ett "friskt, glädjefyllt och hållbart arbetsliv"..

DI - 2 timmar sedan

Alla scenarier möjliga när EU:s ledare strider om unionens toppjobb

Alla alternativ till lösningar för EU:s toppjobbpussel finns på bordet. De nästa dygnen kommer att bli mycket händelserika..

DI - 2 timmar sedan

Avvaktande handel på Europabörserna – Rio Tinto sjönk

Europabörserna utvecklades oregelbundet under onsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 var oförändrat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.