SVT > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 13:51

SVT - 12 jun 19 kl. 06:28

Civilminister Ardalan Shekarabi kritisk mot SAS: ”Helt oacceptabelt”Efter vårens pilotstrejk har många drabbade passagerare vänt sig till allmäna reklamationsnämnden, ARN, för att kräva ersättning. Men SAS säger att man inte kommer följa ARN:s beslut, något som fått civilminister Ardalan Shekarabi att reagera. – Det är helt oacceptabelt, säger han..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ardalan Shekarabi, SAS, ARN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Civilminister, Ardalan, Shekarabi, kritiskmot , SAS, Helt, oacceptabelt
Regeringen - 25 sep 17 kl. 15:56

Civilminister Ardalan Shekarabi besöker Växjö och Älmhult

Onsdag den 26 september besöker civilminister Ardalan Shekarabi Kronoberg. På förmiddagen gör han ett besök på Katedralskolan i Växjö och på eftermiddagen träffar Ardalan Shekarabi representanter för IKEA för att tala om arbetet med Agenda 2030 med fokus på social och miljömässig hållbarhet. På kvällen hålls ett öppet möte med ministern i kommunhuset..

Regeringen - 17 apr 18 kl. 14:47

Civilminister Ardalan Shekarabi praoar i Göteborg onsdag 18 april

I morgon är civilminister Ardalan Shekarabi i Göteborg där han på förmiddagen ska praoa på Göteborg stads upphandlingsenhet tillsammans med TCO:s ordförande Eva Nordmark. På eftermiddagen besöker han Polisens IT-samordningsgrupp och praoar sedan inom hemtjänsten. På kvällen deltar Ardalan Shekarabi i partiarrangemang tillsammans med kommunstyrelsens ordförande i Göteborg, Ann-Sofie Hermansson..

Regeringen - 29 jan 18 kl. 14:59

Civilminister Ardalan Shekarabi besöker Jönköpings län och talar på Växadagarna Mjölk och Kött

Civilminister Ardalan Shekarabi besöker Jönköpings län den 30 januari. På förmiddagen håller Shekarabi ett inledningstal på Växadagarna Mjölk och Kött där han talar om krav på djurskyddsregler i offentliga upphandlingar. På eftermiddagen åker han till Vaggeryd för att ta del av arbetet med integration i kommunen och hos lokala företag..

Regeringen - 27 mar 18 kl. 14:52

Civilminister Ardalan Shekarabi besöker Jämtland 28 mars

Civilminister Ardalan Shekarabi besöker Jämtlands län den 28 mars. På förmiddagen är han i Östersund och besöker Fyvalla som är ett kommungemensamt gymnasium med praktisk inriktning. Därefter besöker Shekarabi Fjällgymnasiet i Svenstavik och på eftermiddagen det särskilda boendet Tallgläntan i Hackås, där han träffar boende och personal.

Regeringen - 25 jan 16 kl. 11:49

Civilminister Ardalan Shekarabi håller kommundialog i Norrbotten

Tisdagen den 26 januari besöker civilminister Ardalan Shekarabi Luleå. Han kommer att hålla dialogmöte med länets kommuner om framtida utmaningar..

Regeringen - 27 jan 16 kl. 13:43

Civilminister Ardalan Shekarabi till Norge för konferens om idéburen välfärd

Som ett led i regeringens ambition att öka andelen idéburna aktörer inom välfärden deltar civilminister Ardalan Shekarabi, under torsdagen den 28 januari, i en Nordisk konferens om idéburen välfärd i Oslo..

Regeringen - 08 feb 16 kl. 09:01

Civilminister Ardalan Shekarabi besöker New York och Washington

Den 9-11 februari besöker civilminister Ardalan Shekarabi New York och Washington i USA. Under resan träffar civilministern den amerikanska regeringen, FN-organ, Världsbanken samt akademin..

Regeringen - 12 feb 16 kl. 14:24

Pressinbjudan: Civilminister Ardalan Shekarabi presenterar regeringens Tillitsreform

Tisdagen den 16 februari, kl 14:00, bjuder civilminister Ardalan Shekarabi in till en presentation av regeringens sedan tidigare aviserade Tillitsreform..

Regeringen - 12 feb 16 kl. 14:24

Påminnelse: Pressinbjudan - Civilminister Ardalan Shekarabi presenterar regeringens Tillitsreform

Tisdagen den 16 februari, kl 14:00, bjuder civilminister Ardalan Shekarabi in till en presentation av regeringens sedan tidigare aviserade Tillitsreform..

Regeringen - 15 mar 16 kl. 09:45

Civilminister Ardalan Shekarabi håller kommundialoger i Skåne

Den 16 och 17 mars besöker civilminister Ardalan Shekarabi Skåne län för att hålla två kommundialoger med länets samtliga kommuner. Dialogerna kommer att behandla befintliga och framtida utmaningar..

Fler nyheter från SVT

SVT - Igår: 20:49

Swedbanks estniska vd petas

Swedbanks vd i Estland, Robert Kitt, och den estniska finanschefen Vaiko Tammeväli stängs av från sina uppdrag, meddelar Swedbank i ett pressmeddelande. Därutöver avgår styrelsemedlemmen Priit Perens..

SVT - 12 jun 19 kl. 00:29

Myndighet föreslår friare hyressättning

Finanspolitiska rådet föreslår friare hyressättning av bostäder, samt höjda skatter på fastigheter och bostadsrätter för att komma till rätta med problemen på bostadsmarknaden, skriver rådet på DN Debatt. Samtidigt understryker rådet att hyrorna kan kraftigt öka i framförallt storstadsregionerna..

SVT - 09 jun 19 kl. 13:43

Rekordmånga bostäder såldes i maj – ”rullar på rätt bra”

Antalet bostadsförsäljningar nådde en rekordnivå i maj. – Det är ett tecken på att säljare och köpare lyckas mötas, säger Erik Holmberg, analytiker på Hemnet..

SVT - 07 jun 19 kl. 05:06

Är dyrare fonder bättre fonder? Alexander Norén om apor och ”börsens vinnare”

Är det värt att betala extra för fonder? Och vilka blir vinnare i långa loppet? Alexander Norén reder ut forskningen kring indexfonder och aktivt förvaltade fonder..

SVT - 07 jun 19 kl. 05:05

Allt fler väljer billiga fonder

De billigare indexfonderna vinner mark på bekostnad av de dyrare ”aktiva” fonderna. En trend som väntas fortsätta och är bra för konsumenterna, säger Fredrik Nordström, vd på Fondbolagens förening..

SVT - 05 jun 19 kl. 18:15

Så kan avgiften bli ett slukhål för ditt sparande

Hur viktigt är egentligen att ha koll på avgiften som förvaltaren tar ut när du sparar i fonder? I klippet förklarar Alexander Norén ”slukhålseffekten”. Du kan få ut en tredjedel mer av ditt sparande om du väljer en fond med ingen eller mycket låg avgift..

SVT - 05 jun 19 kl. 18:14

Ny rapport: Svenskarna rikare genom billigare fonder

Trenden med sjunkande avgifter på fondsparande håller i sig och svenskarna har redan sparat elva miljarder på utvecklingen, visar en sammanställning för SVT Nyheter..

SVT - 31 maj 19 kl. 22:13

Trumps tullhot orsakade kursfall på världens börser

President Trumps senaste hot om tullar, denna gång riktade mot Mexiko, utlöste skrämselhicka på världens finansmarknader. Flera svenska industriföretag riskerar att drabbas hårt om hoten blir verklighet. .

SVT - 30 maj 19 kl. 23:06

Uber redovisar miljardförlust

Taxitjänsten Uber redovisade på torsdagen en förlust på motsvarande 9,5 miljarder kronor under sitt första kvartal som börsnoterat företag. Omsättningen ökade med 20 procent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.