Sydsvenskan > Kultur

Saturday, 15 June, 23:13

Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 06:30

Miljardfelet kostar hela trovärdighetenDen svenska budgeten sågas alltså nu av beställaren, IOK. Tyngre kan det inte bli..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
IOK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljardfelet, kostarhela , trovärdigheten
YLE - 10 jun 17 kl. 19:52

Christian Vuojärvi: Trovärdigheten står på spel

Något fotbolls-VM i Ryssland sommaren 2018 behöver finska fotbollsvänner inte längre drömma om, men nu spelar landslaget framförallt om sin trovärdighet, slår Yle Sportens Christian Vuojärvi fast. Vuojärvi gästade Sportnytt-studion på lördagen och gav sin syn på vad söndagens match mot Ukraina i Tammerfors kommer att handla om. – Först och främst trovärdigheten.

Resume - 01 aug 14 kl. 13:18

Bonnier-chefen om Zlatan-missen: ”Skadar trovärdigheten”

Veckans Affärers ansvarige utgivare Mikael Nestius, som även är vd för Bonnier Business Sweden, är bortkopplad på semester och känner inte till den uppdagade nyhetsankan om Zlatan som hans tidning stått för. – Aldrig bra att ha att ha fel. Trovärdigheten skadas alltid när man har fel, säger han till Resumé när han får höra om vad som hänt.

Expressen - 08 sep 14 kl. 06:42

Lühr: I kväll ska vi ta tillbaka trovärdigheten

WIEN. Det är en nödvändighet för förbundskapten Erik Hamrén. Det är en möjlighet svensk fotboll behöver utnyttja.

YLE - 21 aug 15 kl. 09:44

Djupsund: Trovärdigheten för regeringen naggad i kanten

Statsminister Juha Sipilä (C) blåste av spelet kring samhällsfördraget i går kväll och det var ett faktum att fördraget havererat. Samtidigt backade regeringen också från hotet om nedskärningar och skattehöjningar på 1,5 miljarder. Problemen med en sackande ekonomi kvarstår dock.

Affärsvärlden - 23 dec 15 kl. 08:05

Calmfors: Finansministern riskerar trovärdigheten

Finansminister Magdalena Andersson manipulerar med utgiftstaket och riskerar därigenom trovärdigheten för svensk finanspolitik. Det uppger Lars Calmfors, ordförande för arbetsmarknadsekonomiska rådet och tidigare ordförande för finanspolitiska rådet, enligt en artikel i Svenska Dagbladet..

GöteborgsPosten - 02 okt 16 kl. 17:16

Något har gått sönder: trovärdigheten

Det är inte kampen om verklighetsbeskrivningen som Moderaterna behöver vinna, utan kampen om trovärdigheten. Där är det inte Socialdemokraterna som är den stora motståndaren, utan de själva..

SvD - 13 okt 16 kl. 12:24

Sänker trovärdigheten för norsk skidåkning

Therese Johaug fast för dopning. Det är en jätteskandal som sänker trovärdigheten ytterligare vad gäller norsk längdskidåkning. Även om det i Johaugs fall ”bara” handlar om att hon använt en kräm mot solbrända läppar..

Expressen - 17 jun 17 kl. 06:36

Han har onekligen problem med trovärdigheten

Är Anders Ygeman ministern som kom upp som en sol men faller platt som en pannkaka? Nu har han onekligen problem med trovärdigheten..

DN - 17 apr 18 kl. 16:41

Ministern: Fusket kan urholka trovärdigheten för antagningssystemet

Helene Hellmark Knutsson (S), minister för högre utbildning och forskning, varnar för att det omfattande fusket med högskoleprovet riskerar att urholka trovärdigheten för antagningssystemet. Hon utesluter inte att det kan behövas fler åtgärder för att komma åt de som fuskar.  .

DN - 24 apr 18 kl. 16:41

Billström (M): Centerns besked påverkar trovärdigheten för Alliansen

Moderaternas gruppledare Tobias Billström tycker att det faktum att det nu finns en riksdagsmajoritet för regeringens förslag om ensamkommande är ”mycket oroande”.  – Att tre allianspartier är emot förslaget är en tung markering i sig. Sen är det klart att det påverkar trovärdigheten för alliansen, säger Billström till DN.

HBL - 05 jun 14 kl. 18:30

Soini: Trovärdigheten blev klart tillbucklad

Utrikesutskottets ordförande Timo Soini (Sannf) anser att den finländska säkerhetens trovärdighet har blivit klart tillbucklad på grund av den falska informationen om luftrumskränkningarna.Enligt hans mening har det gått allt för mycket tid till att reda upp affären. Riksdagens utrikesutskott frågade i dag ut företrädare för Försvarsministeriet, Huvudstaben och statsrådets kansli beträffande luftrumskränkningarna och informationsgången kring dem.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Löfven: Det krävs en rejäl samhällsförändring

Stefan Löfven inledde sitt tal på Järvaveckan med att citera den tidigare socialdemokratiske statsministern Per Albin Hansson och tryckte på vikten av att få bort de ekonomiska klyftorna i Sverige. – De här skriande orättvisorna ska bort. Ni unga som vä.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Medelhavsländer vill spåra saknade migranter

Nästan 18 500 personer saknas sedan de försökt ta sig till Europa över Medelhavet sedan 2014. Nu lovar flera länder att öka ansträngningarna att försöka klarlägga deras öde. Cypern, Grekland och Malta möttes i Haag i Nederländerna I veckan i ett möte an.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Madonna är kritisk till Instagram

Popstjärnan Madonna kritiserar Instagram och andra sociala medier och varnar för den skadliga inverkan dessa har på användaren. – Du blir fast i att ständigt jämföra dig själv med andra. Jag tror att Instagram är utformat för att få en att må dåligt.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Stor skogsbrand i Nynäshamns kommun

En skogsbrand i Nynäshamns kommun har föranlett ett stort pådrag. Uppemot 40 000 kvadratmeter skog brinner i Lisseläng, mellan Segersäng och Hemfosa, rapporterar Nynäshamns Posten. Räddningstjänsten har kallat in enheter från andra kommuner samt en heli.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Mopedist försökte bli jagad av polisen

När en polispatrull vid fyratiden i natt färdades på en 40-sträcka i Sandviken blev den plötsligt omkörd av en 17-åring på moped. Pojken körde därefter mot rött, och åkte sedan flera varv runt rödljuset. Orsaken till beteendet är oklart.

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Man anhållen för olaga hot

Kvinna anmälde sambon för hot och ofredande..

Sydsvenskan - 23 timmar sedan

Drunkningstillbud vid Beddingestrand

På fredagskvällen kom ett larm om drunkning i Skateholm..

Sydsvenskan - Igår: 20:02

EU: Ryska påverkansförsök ökade inför valet

Vilseledande information med ursprung i Ryssland ökade kraftigt under upptakten till Europavalet, enligt en rapport från EU-kommissionen. Genom falska konton på sociala medier, botar och fejkade nyhetssajter försökte ryska avsändare påverka förra månade.

Sydsvenskan - Igår: 20:01

WHO: Ebolautbrott inte ett nödläge

Ebolaepidemien i Uganda och Kongo-Kinshasa är inte tillräckligt allvarligt för att kategoriseras som ett internationellt nödläge. Det beslutade den kommitté inom Världshälsoorganisationen (WHO) som på fredagen samlades för att utvärdera situationen. Utb.

Sydsvenskan - Igår: 19:57

AMF investerar när Scania återvänder

Pensionsbolaget AMF har slutit ett avtal med Volkswagen om att investera minst 200 miljoner euro, vilket motsvarar över 2 miljarder kronor, i lastbilsbolaget Traton, meddelar AMF i ett pressmeddelande. I Traton ingår bland annat lastbilstillverkaren Sca.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.