Skånskan > Nyheter

Monday, 17 June, 01:20

Skånskan - 12 jun 19 kl. 06:24

Nytt bombdåd på RosengårdMalmö Malmö drabbades av ännu en sprängning natten mot onsdagen.Räddningstjänst och polis larmades till von Rosens väg vid 01.30-tiden efter att flera oroliga personer ringt in om en kraftig smäll. Det visar sig att en explosion inträffat i entrén till ett flerfamiljshus sprängts. Enligt uppgifter ska trappan vara helt söndersprängd.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Rosengård, Malmö, Rosens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, bombdåd, Rosengård
Sydsvenskan - 29 jun 18 kl. 17:36

Nytt servicekontor i Rosengård ska öka statens närvaro bland medborgarna

Nytt servicekontor i Rosengård ska öka statens närvaro bland medborgarna..

Skånskan - 21 dec 14 kl. 05:22

Nytt bombattentat i Rosengård

Ännu en natt har det exploderat en bomb i Rosengård. Bomben riktades mot samma byggnad som förra natten.
– Den här gången blev det skador på både kontorsdelen och lägenheten ovanför.

DN - 05 aug 16 kl. 23:32

Nytt bomblarm i Rosengård

Också på fredagskvällen tvingades polisens bombgrupp rycka ut för att undersöka en låda med sladdar som placerats i en busskur i stadsdelen Rosengård i Malmö. Och liksom på torsdagen visade sig lådan vara ofarlig..

Sydsvenskan - 10 apr 18 kl. 06:30

Politisk majoritet i Malmö för att lägga nytt konstmuseum i Rosengård

Dygnet Runts rundringning visar att flera partier tror på idén..

YLE - 09 jun 16 kl. 04:21

Rosengårdens förskolebarn ska leka ännu mera

Guld, Morgonsol, Silvia, Blixten och de andra hästarna är ute på morgonritt. De får röra sig lika fritt som deras ryttare, förskolebarnen i Rosengården i Ekenäs. I höst ska de röra på sig ännu mera enligt den nya läroplanen.

Skånskan - 17 feb 17 kl. 21:49

Rosengårdsidéer i fokus

ROSENGÅRD Fyra arkitektteam har funderat över Rosengårdsbornas funderingar om hur stadsdelen ska kunna utvecklas och förändras.
Förslagen finns nu att beskåda på Rosengårds centrum. ERWP.

Trelleborgs Allehanda - 13 apr 14 kl. 08:52

Rosengård vill försvara SM-guldet

Nytt namn, ny säsong - men samma ambition. I dag inleder Rosengård jakten på ett nytt SM-guld. - Man blir aldrig mätt på att vinna, säger Therese Sjögran inför premiären av damallsvenskan i fotboll.

Kristianstadsbladet - 13 apr 14 kl. 08:52

Rosengård vill försvara SM-guldet

Nytt namn, ny säsong - men samma ambition. I dag inleder Rosengård jakten på ett nytt SM-guld. - Man blir aldrig mätt på att vinna, säger Therese Sjögran inför premiären av damallsvenskan i fotboll.

Skånskan - 06 okt 16 kl. 13:40

Rosengård lyfts genom nytt område

MALMÖ Fyra fastighetsbolag går ihop i ett stadsutvecklingsprojekt kring det 22 våningar höga tornet som ska ge 200 nya bostäder och 30 lokaler för affärsverksamhet på Rosengård.– Detta är ett unikt sätt att lyfta Rosengård och Malmö, knyta stadsdelen närmare centrum och göra stan ännu mer socialt hållbar, säger Terje Johansson, VD för MKB Fastighets AB.
Culture Casbash är namnet på bostadsprojektet på Rosengård som går ut på att MKB tillsammans med bostadsbolagen Balder, Heimstaden och Victoria park som bildar ett gemensamt bolag.

Skånskan - 24 nov 16 kl. 22:25

Het debatt om tornet på Rosengård

MALMÖ Debattvågorna gick höga när bostadsprojektet Culture Casbah tog upp i kommunfullmäktige i går kväll. Den politiska majoriteten sa dock ja till avtalet om det planerade tornet på Rosengård. ERWP.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Fullsatt när nya IK Pantern bildades

Ishockey För nio dagar sedan gick IK Pantern i konkurs. Nu startar föreningen om som Ishockeyklubben Pantern och fokuserar på ungdomsverksamheten.
- Vi vill starta om och göra rätt från början, säger Andreas Fornestedt, som blev vald till den nya föreningens ordförande.

Skånskan - 5 timmar sedan

Trafikolycka i parkeringsgarage på Emporia

Två personbilar är involverade i en trafikolycka i ett parkeringsgarage på Emporia. Under söndagskvällen ska två bilar på något sätt varit involverade i en olycka i ett parkeringsgarage i anslutning till köpcentret Emporia. Det finns i nuläget inga uppgifter om några personskador.

Skånskan - 8 timmar sedan

Hästfolk delade med sig av sina kunskaper

svabesholm På söndagen avslutades Hästrundan 2019. Idén – att låta verksamma inom hästnäringen visa vad man sysslar med på hemmaplan – var något som lockade Erica Håkanson i Lövestad.
– Man är ofta ganska ensam annars.

Skånskan - 9 timmar sedan

Stora förväntningar på Sverige

ESLÖV VM-pulsen steg igen när det var dags för Sveriges damer att möta Thailand under söndagen. På VM-festen på Stora torg förväntade sig många att Sverige skulle ta storslam.– Jag tror det blir 7-o till Sverige, tippade Mikael Andersson som på söndagseftermiddagen bänkat sig framför den stora tv-skärmen på torget.

Skånskan - 10 timmar sedan

Ramlade ner från träd

Eslöv Ett larm kom in på söndagseftermiddagen om att en person ska ha ramlat ner från ett träd och fastnat i taggtråd med sitt ena ben.Räddningstjänst och ambulans åkte till Stehags by där olyckan ska ha skett. När räddningstjänsten anländer blir personen omsedd av ambulanspersonal.

Skånskan - 12 timmar sedan

Personbil och mc i kollision

Malmö En personbil och en motorcykel är inblandade i en olycka på Svågerstorp under söndagseftermiddagen.Räddningstjänst, ambulans och polis har åkt till platsen för kontroll. Vägarna i korsningen Kulthusgatan/Stolpbodagatan kommer att stängas av under räddningsarbetet, uppger polisen.

Skånskan - 13 timmar sedan

Personbil for rakt in i mitträcket

Sjöbo En singelolycka har inträffat på söndagsförmiddagen på väg 11 strax väster om Sjöbo.Räddingstjänst är på väg till olycksplatsen. Det är inledningsvis oklart om någon är skadad i samband med olyckan.

Skånskan - 17 timmar sedan

Struligt i tågtrafiken

Skåne Inställda avgångar för tågtrafiken mellan Ystad och Simrishamn väntar resenärer även under söndagen. Först vid middagstid beräknas trafiken återgå som normalt.Orsaken är ett signalfel i Tomelilla.

Skånskan - Igår: 18:29

Misstänkt skottlossning mot bostad

Kristianstad Någon har under lördagskvällen skjutit mot ett bostadshus på Hjalmar Söderbergs väg.Enligt polisen får man in samtal om misstänkt skottlossning på Hjalmar Söderbergs väg vid 18-tiden. Både polis och ambulans skickas till platsen där ingen person konstateras skadad.

Skånskan - 18 timmar sedan

”Du får inte vika ner dig”

Motorprofil och offroad-pionjär. Framför allt är det äventyrslusten som strömmar i Annie Seels blodomlopp. Häromveckan testade hon, 50 plus, speedway för första gången och hennes bästa hoj blev även museiföremål.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.