DI > Ekonomi

Monday, 17 June, 13:07

DI - 12 jun 19 kl. 06:18

USA-räntorna ner inför FedmöteAmerikanska statspappersräntor har sjunkit svagt efter den svenska marknadens stängning på tisdagen, dollarn har samtidigt handlats aningen svagare mot euron och japanska yen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Fedmöte

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-räntorna, nerinför , Fedmöte
DI - 13 jan 14 kl. 07:24

Börs och marknad: USA-räntorna ner

USA-räntorna sjönk något i den sena handeln på fredagen, med den tioåriga statsobligationen på 2,86 procent, en nedgång med cirka 10 punkter från före jobbrapporten..

DI - 09 dec 16 kl. 06:33

Räntor och valutor: USA-räntorna fortsätter upp

USA-räntorna var stabila efter svensk stängning på torsdagen efter att tidigare ha stigit sedan ECB förlängt, med dragit ner sina tillgångsköp. I fredagens asiatiska handel stiger USA-räntorna ytterligare något..

Affärsvärlden - 13 apr 17 kl. 07:23

Trump trycker ner dollarn och USA-räntorna

USA-räntorna sjönk och dollarn tappade på onsdagen efter att Donald Trump i en intervju med Wall Street Journal sagt att han är oroad över den starka dollarn och att han gillar lågräntepolitiken..

DI - 05 apr 19 kl. 16:38

Räntor & valutor: Dollarn stabil men USA-räntorna ned

Europaräntorna rörde sig knappt på fredagen och vare sig USA-räntorna eller dollarn reagerade initialt nämnvärt efter den amerikanska jobbrapporten för mars. Efter hand vände USA-räntorna svagt nedåt..

DI - 01 mar 16 kl. 06:29

Räntor/valutor: USA-räntan ner i Asien

USA-räntorna har sjunkit i den asiatiska handeln. USA-börserna var ned medan Asienbörserna överlag är upp, i spåren av Kinas reservkravssänkning på måndagen och trots nedgången i Kina-PMI. Oljepriserna har planat ut på en högre nivå..

DI - 30 okt 13 kl. 08:11

USA: Räntorna går ned

De amerikanska räntorna utvecklades oregelbundet på tisdagen inför dagens penningpolitiska besked från Federal Reserve. På morgonen noteras dock USA-räntorna lägre än vid den svenska stängningen. Gårdagens amerikanska statistik var blandad med vissa svaga inslag..

DI - 19 aug 15 kl. 16:29

Räntor och valutor: USA-räntorna uppåt

Europaräntorna gick sidledes, USA-räntorna steg och dollarn stärktes på onsdagen, med fokus på Fed-ledtrådar..

DI - 17 nov 16 kl. 06:53

Räntor och valutor: USA-räntorna vänder nedåt

USA-räntorna vände nedåt på onsdagen efter sex dagar med stigande räntor sedan svag statistik, fallande oljepriser och attraktiva räntenivåer lockat tillbaka investerar till räntemarknaden. Räntorna fortsatte sedan svagt ned efter den svenska marknadens stängning och har sjunkit ytterligare något i torsdagens.

DI - 28 mar 17 kl. 16:44

Räntor och valutor: Uppåt för USA-räntorna

Europaräntorna sjönk överlag på tisdagen, medan börserna och oljan pekade uppåt. USA-räntorna trycktes upp något av ett starkt utfall i hushållsförtroendet..

DI - 23 feb 18 kl. 06:32

Räntor och valutor: USA-räntorna tickar på uppåt

USA-räntorna steg och dollarn försvagades efter svensk stängning på torsdagen och spekulationerna om hur många gånger Federal Reserve kommer att höja styrräntorna i år fortsätter..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Pfizer förvärvar bioteknikbolag för 109 miljarder

Det amerikanska läkemedelsbolaget Pfizer förvärvar bioteknikbolaget Array. Köpeskilling uppgår till 48 dollar per aktie vilket ger Array ett företagsvärde på 11,4 miljarder dollar eller 108 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 15 minuter sedan

VW-toppen: Noteringsklimatet inte optimalt för Traton

Det rådande finansiella klimatet för att sätta Volkswagens Scania-ägande buss- och lastbilsdel, Traton, på börsen i sommar är inte idealiskt, men inte heller dåligt, sade den tyska fordonskoncernens finanschef till Bloomberg News på måndagen. .

DI - 15 minuter sedan

Kontigo Care tecknar avtal med tre nya kommuner – aktien stiger

Det First North-listade e-hälsovårdsbolaget Kontigo Care har tecknat avtal med tre kommuner för leverans av bolagets hälsoplattform Previct för förstärkt och prediktiv beroendevård. .

DI - 30 minuter sedan

Säkerhetsbolag hotas av höga böter i Norge

Säkerhetsbolagen Verisure och Sector Alarm hotas av höga böter från Konkurransetilsynet i Norge. Bolagen anklagas för olagligt samarbete vid försäljning av bostadslarm, skriver Dagens Næringsliv. .

DI - 30 minuter sedan

Fortsatt svagt på Stockholmsbörsen – bankerna ger stöd

Stockholmsbörsen har inlett den nya veckan oregelbundet efter fredagens rekyl på en längre uppgångsfas. Banker placerar sig i toppen av storbolagsindexet medan H&M agerar sänke..

DI - 30 minuter sedan

Lufthansa rasar efter vinstvarningen

Den tyska flygjätten Lufthansa rasar med nästan 12 procent under måndagsförmiddagen i spåren av söndagens vinstvarning. Vinstvarningen låg även som en våt filt över hela den europeiska flygsektorn som backar på bred front. .

DI - 30 minuter sedan

Mångmiljonsmäll: EQT-toppar får bakläxa om skatt i domstol

Ett tiotal partners och anställda i riskkapitaljätten EQT får bakläxa i domstol mot Skatteverket om hur utdelningar från två av bolagets fonder ska beskattas. .

DI - 45 minuter sedan

Robotar hotar bankjobb när arbete mot penningtvätt automatiseras

Automatiseringen av arbetet mot penningtvätt kommer att resultera i nedskärningar på de nordiska storbankerna. Nordea vill att 80 procent av övervakningen ska ske genom algoritmer i framtiden. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 1 timme sedan

Danske Bank kapar riktkurser – sänker gruvjätten med 20 procent

Danske Bank sänker en rad riktkurser på måndagen. Bland annat sänks gruvjätten Biolidens riktkurs med 20 procent..

DI - 1 timme sedan

Pressade bankjätten storstädar – aktien lyfter på börsen

Uppgifter om storstädning i Deutsche Bank satte fart på den tyska storbankens aktie på måndagen. Kursen, som har varit nere på rekordlåga nivåer i juni, rusade med över 3 procent på förmiddagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.